Sizi bir dil*do olarak görüyorum 😃
Erkekleri sadece bir vibratör olarak görüyorum yanlış mıyım?
Sizi bir dil*do olarak görüyorum 😃
Hiçbir erkek bunu böyle sanmaz. Kadınların daha çok zevk aldıklarını bilirler. Bu önemli de değil. Çünkü erkek de işini güzel yapıp kendi zevki için uğraşır. Bu gayet bilinçli bir bencilliktir çünkü.
Abijim zaten girip çıkarken kendi için uğraşırken kadın da zevk alıyo
Bundan bahsediyorum zaten ben de. Bir erkek kadının daha fazla zevk aldığını bilir. Bunun erkek için önemi şöyle ki, erkek girip çıkarken kadına verdiği o zevk ile haz alır. Yani çok zevk almanız sorun değil, zevk de veriyorsunuz bunu yaparken.
Böyle konuşan net kızları severim. Beni d1ldo olarak bir kızla hiçbir sorun yaşamam keşke herkes senin gibi düşünce çünkü bende sadece haşmetlimin keyfini düşünüyorum ne güzel alan memnun veren memnun.
Cevap
25Cevap
yahu yanlışı doğrusu bunun pek yok.. sadece vibratör olarak görmediğin birisi çıktığında zaten başka olacaktır her şey
Erkeklerin aldigi zevki bilemeyiz veya erkekler kadinlarin aldığı zevki bilemez
İçi dışı dudakları klitorisi heryerinden zevk alır. Yalanirsa emilirse zevkten uçar.
Evet bu bilimsel olarak da gerçek zaten dediğiniz şey.
Yani kadınları mutlu etmek için çabalamayan erkek için haklısın evet. Merak ediyorum senin dldon var mı?
cok dogrusun ama her erkek aynı degıldır sevısme bır sanattır bu sanatı ıcra etmeyen eregın vıbratorden farkı yoktur tek fark vıbrator ebatını secebılıyor olman
Haklısın, erkek kadına yatakta si... yle hizmet eden köledir.
Bence sana oyuncak bir tane lazım fiyatları çok pahalı ama
Evet bilimsel olarak kanıtlanmış bişey hatta kadınların orgazm süresinin daha uzun olduğu
sende delikten ibaretsin o halde
ahahaha doğru bir bakış açısı
Bizde zaten kadına zevk vermek için davranıyoruz
Erkekler seks işçisiyse paramızı verin lan
Gayet normal çünkü bende karşı cinsle sadece azdigim zaman konuşuyorum
vibratör al o zaman
Doğru
Onlarda seni
Benide öyle gorebilirsin şu an
ya aşk
Beni Hilti olarak gör
Titreşimli mi