Cinsel Yaşam Evlenmek istemeyen ama sevişmek isteyen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Evlenmek istemeyen ama sevişmek isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Her seks illa evlenmek için yapılmaz. Seks öncelikle zevk alıp zevk vermek için yapılır. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İlla ki vardır. Herkes evlenmeyi istemek zorunda mı? Evlenmek dışında bir ilişki biçimi düşünemiyor musunuz? 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Ben ama evlilikte olabilir. Beni peşinde sürüklesin istiyorum 0 0 Yorumla
OzkanK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır kalsın. Yapacaksam evlenmek isteyeceğim biriyle yapmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben evlenmek istemem ama deli yibi sevisevek dusenli partnerim olsun istiyorum sizdemi oylesiniz 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Bir kaç yıldır öyle yaşıyorum. 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Doğru yerdesin bulursun birazdan. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. çok vardır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz mı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Benden bahsediyorsun 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bunu yapıyorum 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. doluuu :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benn 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece yalasam vajina yeter Yorumla Soran 1 yıl Vajina yalamaktan ne anlarsın ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıyon beni galiba Yorumla Soran 1 yıl Yani zevkli değil onu diyorum kadın için zevkli de erkek ne anlar ki bundan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de yaparken zevk alırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Her seks illa evlenmek için yapılmaz. Seks öncelikle zevk alıp zevk vermek için yapılır.
İlla ki vardır. Herkes evlenmeyi istemek zorunda mı? Evlenmek dışında bir ilişki biçimi düşünemiyor musunuz?
Ben ama evlilikte olabilir. Beni peşinde sürüklesin istiyorum
Hayır kalsın. Yapacaksam evlenmek isteyeceğim biriyle yapmayı tercih ederim
Ben evlenmek istemem ama deli yibi sevisevek dusenli partnerim olsun istiyorum sizdemi oylesiniz
Bir kaç yıldır öyle yaşıyorum.
Doğru yerdesin bulursun birazdan.
yok biz evlenmeden olmaz diyoruz
Sadede gelirsek…
Yok ben hem evlenmek hem sevismek istiyom
Hayrına mı sevişeceksin yoksa 😅
çok vardır
Olmaz mı
Benden bahsediyorsun
Sevişmek ister misin
Yok.
Ben bunu istiyorum