+1 yılEvelenmeyi düşünsem bile yapmam nikahım olur ondan sonra
Ama şu tuhaf geldi bana gayet normal geliyor herkese artık bu durumlar ne ara bu kadar rahat olduk ama bir gerçek var kabul edilmese bile hani burada ya da reelde atıp tutup doğru gibi gösteren kişiler neden aileden yana korku içinde onlara nede bu kadar sert şekilde doğru olduğunu diyemiyor kendini kandırıp doğru diye anlatıp ama nedense günahı sevabı ahlakı unutan çok
Yazık çok yazık
E doğrular zoruna gidenler de var hak verenlerde10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Sanırım fazlası ile bunu gerçekleştirdim. Fakat önemli olan her önüne gelenle değil hak edenle hak ettiği gibi sevişebilmektir.
Bunu çoğu erkek başaramaz çünkü kadının ne istediğinden çok kendisinin ne istediğini umursar bu da kadını mutlu edememesine sebeb olur.
Sevişmek bir sanattır, bu sanatta da herkes başarılı olamaz.. Türkiye üzerinden konuşuyorum ki bu durumda başarı oranı erkeklerde %5 tir.
#Just20 Yorumla
+1 yılHiç olmadı ve tabiki herkesin kararına görüşüne saygım var bu durumu yaşayıp memnun olanda var pişman olanda ama bu özel durumun evlenmeden yapılması hiç hoş uygun değil diye düşünüyorum zaten kendi hemcinslerimden utanıyorum abazanlıkta en önde koşturuyorlar
10 Yorumla
evlilik kurumunu seks yapmak için yasal bir müessese olarak görmüyorum. Bunu öne süren kadınlar ve erkekler bence ikiyüzlü! İstiyorsam beraber olurum hayat benim
201 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen yüzsüz, hemcinslerinin yorumlarını eksilememiş. Kadın derse tukaka hemcinsi söylerse eyvallah! Bu işte olay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
Evlenmeden demeyelim de evlencek kadar yakınlaştıysak olabilir. Her önüne gelen erkekle olacak bir iş değil.
70 Yorumla
+1 yılEskiden sevişmem derdim. Şimdi o düşüncemin ne kadar saçma olduğunu anlıyorum.
140 Yorumla
+1 yılEvet keyfim istiyorsa bizde küvet yok duşakabin djsmdmd
130 YorumlaSadece evlenince seks yaparim demek evliligi oldugundan daha basit gösterir ve bu düsünceyede saygim olmaz.
70 Yorumla
+1 yıldeli divane aşık olduğum biriyle sevişebilirim evlenmeyeceğimi bilmeme rağmen fakat üst seviyede duygusal bir bağ kurmadığım ama sevdiğim biriyle sanırım evlenmeyeceğimi bilsem sevişmezdim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki hayır.
Hatta evlilik düşündüğüm erkekle de sevişmem.
Nikah olmadan asla öyle bir hata yapmam.
Unutulmasın ki, evlenmeden önce girilen ilişki her zaman pişmanlık getirir kadınlara70 Yorumla
+1 yılSevişme kurumu mu burası hayrına sevişmiyoruz yani adasd
130 Yorumla
+1 yılSeks sevişme bunlr için evliliği beklemek aşırı saçma bence. Hala fırsatınız varken seks yapın
197 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
- +1 yıl
- +1 yıl
@TimeCreak vereni bul sende
- +1 yıl
+1 yılGerdeği bekleyen kaldı mı ya..
Önüne çıkanla sevişiyo millet113 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTürk medeni kanununda nikahlı es sayısı yalnızca 1 olabildiğine göre..
Her seviştiğimizle evlenmedik sevişeceğimizle de evleneceğiz diye bir şey yok10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılşu soru 50 kere karşıma geldı en sonunda cevaplıcam ya. KS yönetimi bir soruyu bu kadar üstte tutmayın arkadaş bu ne
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılSevişmek için evlenmek şart değil ama ben kimseyle sevişmem kimse beni haketmiyor
427 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu tespit edildi 😂
- +1 yıl
Terazi burcuyum
- +1 yıl
Pardon akrep yükselen terazi
- +1 yıl
Bu ego nerden geliyor acep
- +1 yıl
Ay burcun aslan olabilir
- +1 yıl
Ego değil tatlım öz güven
- +1 yıl
Veya Venüs aslan burcundadır
- +1 yıl
Özgüven de olabilir tabikisi 😄👍🏻
- +1 yıl
Ay burcum aslan ama konumuz ile ne alakası var
- +1 yıl
Özgüven konusunda ay burcu aslan olanlar özgüven konusunda pek sıkıntı yaşamazlar.(Astroloji öğrencisiyim) 😊
- +1 yıl
Fark ettim
- +1 yıl
Ondan şey etmiştim 😄
- +1 yıl
Kimi? 😃
- +1 yıl
Tm 😅
- +1 yıl
İnsanların kişisel görüşü ne sizi ne de başkasını ilgilendirir, lütfen kendiniz gibi aşağılık yorumlarınızı kendinize saklayınız, iyi günler
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi bana mi diyosun sen onu?
- +1 yıl
Etrafda başka aptalca yorum yazan olmadığına göre
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi sen hayirdir, kizla sanalda sevistin de simdi onu erkekligini mi yapiyosun, klavye delikanliligina gerek yok, şile deyim , buyur gel delikanliligi ni goster bana!
- +1 yıl
Kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz, ek olarak klavye delikanlığını ben yapmıyorum, sadece yorumunuzun kendiniz gibi iğrenç olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi bana bak yakisikli, her mcik kokar bazilari asiri kokar bunu bil. edigin cok belli , iyi ya da kotu insanlarin yorumlarina atlama , bigun bir bosluguna denk gelir dibi boylarsin, kendi isine bak hadi.
- +1 yıl
😂👍🏻 Yazık
- +1 yıl
@BirisiOlurKendisi kendi isine bak hadi
- +1 yıl
Tamam api
- +1 yıl
Engel yedi hadsiz pislik bu nasıl kuyruk acısıdır
- +1 yıl
Aptal insanlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yorumları okuyorum da yazık lan toplumun ahlak düzeyi gittikçe düşüse geçiyor
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yeah:) hemde bayıla bayıla...
Genelde evlenmeyeceğimiz kişiler yatakta harika anlar yaşatıyor.1214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi oral yaptığını düşünen var mı? Yani o kadar iyi yapacak ki o saatten sonda ben yalvaracağım s. k beni diye.
- +1 yıl
Iyinin de iyisini yaparim da , okadar cesaretli oldugunu düşünmüyorum!
Cevap sahibi+1 yıl@Hazreti_saban burdan biriyle olmaz zaten de
- +1 yıl
Valla ben burdan birisuyle yaptim mukemmel gecti, hata birlikteyken KS ye soru da sorduk...
Disarda birini bulup yaptigin kisi de KS de takiliyor olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Hazreti_saban tabiki olabilir:) bende burdan biriyle seviştim bu arada hatta en büyük fantazimi gerçekleştirip karısının gözünün önünde karısının yatagında seviştim
- +1 yıl
Ama burdan biriyle olmaz diyosun celiski var ya !
- +1 yıl
Ayrica o dedigini bende yaptim adamin gozu onunde karisini
- +1 yıl
Yoksa sen benim sevistigim kiz olabilir misin? 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Hazreti_saban değilim. Askerdi evliydi belki çıkar.
- +1 yıl
K**** D**** degil dimi rumuzun
Cevap sahibi+1 yıl@Hazreti_saban değil
Cevap sahibi+1 yılNeyi kasteddin anlamadım ama K ile başlıyor ama D yok
- +1 yıl
Benim buluştum kizin rumuzunu kastettim. Sorun degil , onu ikna etmek icin bayagi ugrastim 20gun falan belki, sonra bulustuk 6 7 ay takildik, mesefeler engel oluyor diye bulusamiyoruz diye ayrildik, arada konusuyoruz yine yolumuz duserse gorusuruz mutlaka dedi. Ben istnbl o İzmir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğimi sandığım birisiyle seviştim 🤦🏻♀️ kandırıldım aldatıldım daha ne olsun 🐂
121 Yorumla- +1 yıl
Aga be
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim kişiyle sevişirim, ilerde evlenmezsekte napalim yani
121 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer seviştigimiz ile evlenmedik 😁
113 Yorumla- +1 yıl
Kaç kere seviştin mi
- +1 yıl
Kaç kere seviştin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık Hayır ama bir aralar yaptım sadece sevişme oldu neyseki
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cebeufuk yoo hala benu seviyor ama ben onu sevmiyorum başkası ile evlenecekken onunla seks yapmak iyi olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlnında ilerde mutlu bir son bekliyor sizi yazmıyor ya illa ki öpüp koklaşma oluyor yoksa kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne hayran değil
87 Yorumla- +1 yıl
Gerçekçi yorum
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı öyle ama kızlarımızın belli ki pek zoruna gitmiş. Hiç öpüşmezler bile mübarek.
- +1 yıl
Eşini öpsünler hiç olmazsa yaron evlenince hayal kırıklığı olmasınlar kâfi :)
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı yahu ben illa öpsünler bilmem ne yapsınlar demiyorum ya ama sevgililerin şu an ki durumları ortada. Ne zaman sahile gitsem tesettürlüsü de açığı da hep aynı milletin gözünün önünde bile şapır şupurlar bildiğin sevişme modunda takılıyorlar...
Ben o yüzden samimi bulmuyorum ben etmem ben yapmam diyeni. İlla aynı yatakta yatıp sevişmelerine gerek yok ki.- +1 yıl
Aynı şeyi söylüyoruz. Çekim yoksa zaten bir sıkıntı vardır :)
Cevap sahibi+1 yıl@kalpyalnızlığı aynen öyle 👍
- +1 yıl
Kızlar için de böyle olması iyi👍
+1 yılseviştiğin kadınla veya erkekle evlenmek gibi bir zorunluluk yoktur. İsteyen sevişir, isteyen evlenir. Ön şartla sevişilmez.
20 Yorumla
+1 yılSevişirim tabii de
10 YorumlaSatın almaya ağın parfümü sıkmaya benziyor bu bim kasiyeri o teaster değildi dediği andaki o bakış kadar iğrenç
10 Yorumla
+1 yılbu çekimsel bir şey, her önüne gelenle sevişilemediği gibi her seviştiğinle evlenemezsin. evlilik bambaşka bir boyut.
40 Yorumla
+1 yılHer sevistigimizle evlenmek zorundamiyiz evlilik ayri bir muhesese
20 Yorumla
+1 yılYuh artik mk liberya mi burasi sudan mi? Endonezya mi?
Hadi iliski neysede sevisme ne mk sevisme anlik birsey bir kac dk da herkes herkesle sevisebilir yani bunuda evlenmeye bagliyorsan senin de mk00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurda sevişirim yazan kadın ve erkekleri topluca yakın küllerini denize atın alın size komple temizlik. Bunlar birçok aileyi yıkan karakter ve onurdan yoksun insanlar.
59 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek midir insanı kirleten?
Ya da, sevişenleri yakmak mıdır toplumu temizleyen? - +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
sevismek dunyadaki en mukemmel duygularin bir tanesi sevismek kotu bir sey degildir kimseye zarar vermez 2 tane insanin arasindaki ozel bir haz ve tutkudur, asil dunyayi kirletenler senin gibi zihniyete sahip kendi dusuncelerni korkarak gizliden yazan yaratiklardir, asil dunyayi kirletenler cocuk katilleri tecavuzcular dolandiricilar sahtekarlar sadik kalmayanlar ve namus iki bacak arasindadir kadin yapmaz erkek yapar diyerek dusunen yobaz cahil mahluklardir, boyle bir zihniyete sahip oldugun icin kendinden utanmalisin ( turkcem kotu lazim olursa ingilizce ya da turkmence anlatabilirim)
Cevap sahibi+1 yıl@Nazlıı_Tesfaye bütün sevisgenler linç için toplanmış ahahahah ne oldu? Yaraniza tuzmu bastılar? Caninizmi yandı? Bu öfke neden? Onla bunla yatın kalkın sonra asosyal şekilde sanal alemde bozuk psikolojileriniz ile dolanip durun puhanzarahanharha
- +1 yıl
keske yasina gore aklin olsada konussaydin sana soyleyecek bir lafim yok bu beyinle hic bir sey anlayamazsin zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Nazlıı_Tesfaye sen bana yazma sen yanında sabahladigin zevkini görüp seni yarı yolda bırakan kamile yaz ahahhaah
- +1 yıl
uzuluyorum sana
Cevap sahibi+1 yıl@Nazlıı_Tesfaye sen otur haline üzül yiğidim sonuçta kimlere ne yasattiysan onlara cizgar yap puhanzarahahaha
Sınanmadan hayır demek kolay tabi. O yüzden evet sevişirim ouww znxnna
10 Yorumla
+1 yılAh saflarımm, zaten her seviştiğinizle evlilik hayal ettiğiniz için oluyor bunlar. :d
40 Yorumla
+1 yılAnlık bir şey olursa olur şu an sevişirim veya sevişmem diyemem
41 Yorumla
+1 yılErkekler genelde sevişir kadınlar genelde sevişmez çünkü kadın zihni seksi erkeğe göre daha duygusal algılıyor.
27 Yorumla- +1 yıl
@Yahyaayaa hahahaha mantikli
- +1 yıl
Erkekler evleneceğine inandırdığı için sevişir
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kötüsündünya ben öyle bir ilişki yaşadım. Evlenmeyeceğimiz çok aşikardı imkansızdı. Buna rağmen ben ısrar etmediğim halde kız istedi. Yani olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın. Evlenmeden önce sevişmeye ne kadar meraklı erkek varsa bir o kadarda kadın vardır. Biz kendimizi bilelim o bize yeter.
- +1 yıl
Tercih olarak baktım olaya anket yapılsa sonuç öyle çıkar. Erkekler çoğunlukla evlenmeyeceği halde ilişki yaşamayı tercih eder ama kadınlar cinsellikteki dokunuşu bile duygusal olarak algilayacagı için erkek kadar rahat olur ya diyemez. Bu kadın erkek farkıdır.
- +1 yıl
Yok ya deli gibi zevk alıp sevişiyolar vahşice
+1 yılEvlilik değilde yani evlenip evlenmeme o farklı bir durum ama sevmediğim biri ile sevişmem hoşlanmam aşık olmam lazım bir şey hissetmediğim biriyle olamıyorum çok teklif eden oldu olmadımda
00 YorumlaHerkes ilk sevgilisiyle evlendi mi. Sevgilisi olanda var olmayanda ancak genel olarak çoğu kimse küçük büyük birşeyler yaşadı ne için yaptığı kişilerin hür kararı
10 Yorumla
+1 yılGörüşleri okumaya geldim 😎
90 YorumlaŞu anda yapılan sevişmelerin çoğu bu şekilde değil mi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabii ki sevişirim. Bu çok doğal. Ama evleneceğim diye kandırıp sevişmek ise serefsizliktir.
20 YorumlaSevişelim seviştim sevişiyorum daha Ben istedikten sonra istedikten sonra niye olmuş Bekar olmuş fark etmez her türlü sevişirim bir daha gelmeyeceğim bu dünyaya
00 YorumlaEn azından bir süredir tanıdığım ve etkilendiğim birisi ise, onu kandırmadan bir şey hissetmediğimi bildiği halde o da istiyorsa evet.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gerçekten yürekten sevmiş ve evlilik düşüncesi ile o yolda gidiyorsam sevişirim... Evlenmeyeceğim kıza dokunup kandırıp aldatıpta ortada bırakan dangalaklardan olmam... ... Şerefsizliğin karaktersizliğin lüzumu yok...
00 Yorumla
+1 yılHerkes evleneceği kişiyle sevişiyorda benim mi haberim yok?
30 Yorumlaherkes evleneceği ile sevişseydi bu kadar o çocuğu olmazdı :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılE herkesin ilişki yaşadığı eski sevgilisiii, evlenmediği kişi olmuyor mu..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğimlede olmaz. Beni isteyen beklemeyi de bilmeli
40 Yorumla
+1 yılSevistimde seks bile yaptık ama hiç bir zaman bozmadım
00 YorumlaZaten ilişkiler hep evlenecez gözüyle başlamıyormu😉 sıkıntı yok yani
00 YorumlaSevişirim ama evleneceğim kadının bakire olmasını isterim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sade sarılıp,öpüp koklayarak ve okşayarak soymadan saygı ve nezaketle.
00 YorumlaEvlilik bir kıstas değil, sevdiğimle sevişirim. Finalde evlilik olup olmaması ehemmiyet arz etmez.
00 YorumlaDünyaları bağışlasanız da hayır derim, hele de bu saatten sonra...
00 YorumlaBelki. Ama evlenmeyeceğim biriyle çocuk yapmayacağım kesin
00 YorumlaSeviştim sevişirim de
123 Yorumla- +1 yıl
Hmm öyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. HERhalde evlenmek ve sevişmek birbirinden bağımsız eylemler
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden doğru değil BENCE
111 Yorumla- +1 yıl
Helal beee
+1 yılÇekim oluştuysa aramızda neden olmasın. Tek şartım onun ilki olmamak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eskiden di o seviyorum diyip el sürmeme dokunmama işlerine şimdi garanti olsun diye sevişiyprlar
00 Yorumla
+1 yıl34 bedenli bebeksi yüzlü ise affetmem :)
Basarım girbaci :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmadim ama yapabilirim
268 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbegenip durmayin la. n
- +1 yıl
Oha.. ciddi mi..
- +1 yıl
Sen bir kere yapabilirim dedin ya millet benle benle diyor😂
- +1 yıl
@teknolojisimeraklisi lan gerzek nerde benle diye yazıyo..
- +1 yıl
Begenenler icin dedim sana demedim
- +1 yıl
@teknolojisimeraklisi o zaman gerzek lafını geri alıyorum. Ama sen diyince gördüm, abaza çokmuş.. yuh yani..
- +1 yıl
Zaten yanlis anladigini farkrdip alinmadim
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılOnu sırılsıklam yapmadan bırakmam. Bir daha ister.
70 Yorumla Hayır tabii ki ne sevişmesi efendim iğreç iğrenç şeyler söylemeyin lütfen 😠
İnsan insanla sevişir mi hiç? 😠00 YorumlaSevişenlerin kaçı evlendiki
90 Yorumla- Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne