- Bağımlı olabilir
- Seks hayatı kötü olabilir
- Farklı zevk alıyordur

Evliliklerin tartışmasını, boşanmanın çoğunluğun sorunu cinselliği paylaşmamak, ayrı tutmak. Eşi kendisiyle ilişkiye girmesini isteyip karşı eşi red ederse bu kişi Zaman zaman o kişiden soğur kendini tatmin etmenin yollarını harama çevirir, başkasıyla aldatır.
Bağımlılıktan olduğunu düşünmüyorum seks hayatı kötü olduğu içindir. 3. şıkkı direkt eliyorum çünkü mutlu bi seks hayatında mastürbasyon zevkini partnerler de birbirine yaşatabilir
Fenomen olmuşsun hayırlı olsun.
Seks hayatı kötü olduğu için mastürbasyon yapıyorsa düzelince bırakıcaktır ama bağımlısı olduysa geçmiş olsun.
Bazen mastürbasyon daha anlamlı ve hızlı gelir haz noktani kendin daha iyi bilirsin çünkü ama en çok kötü bir cinsel hayat bunu tetikler..
Cevap
17Cevap
Süreklilik arz etmiyorsa, ara ara insan bedenini özliyebilir
seks hayatı yetersizdir, seks esnasında karşılıkla birbirinden haberli yatakta yapılıyorsa başka tabi.
Bağımlılık dışında bazen mas. yapmak insana o an iyi gelebilir. Pek çok sebebi olabilir ama bağımlı ise çok kötü
Kesinlikle alışkanlıkların verdiği bir şey. Hiç yapmayan birisi seks deneyiminden sonra mastürbasyon yapmaktan zevk almaz. 😊
Büyük anlamda evet ama düzenli ve yeterli seks hayatı olan insanlar da mastürbasyobin yapabilir. Yeri ayrı olabiliyor bazen
alışkanlık olabilir tatmin problemi vardır hoşuna gidiyordur kişiye göre değişir bu
Hepside olabilir ama bazen sadece kendi ile vakit geçirmekte isteyebilir
Bağımlı olması bence. Geçmişte gelen Elizabeth'i unutamama sendromu.
Şu an bekarım ve fena halde canım sevi. mk istiyo ama bekarım işte mastürbasyon ile kendimi tatmin ediyorum
@Greaper bekarım o yüzden
@Greaper of bekarım bakireym o yüzden seks yapamıyorum işte nesini anlamadın ki
@Greaper anladım. ama bizim için hala değerli şeyler ve sevdgme saklıyorum kendimi şu cinsel istgi de durduramiyorm
Yani 3 ü de aslında o anki psikolojiye bağlı
Her ikiside olabilir.
Kimisi bağımlı galiba buna
ikiside olabilir büyük olasılık alışkanlıktır ama
İkisi de sebebi olabilir.
Bağımlı olmalarından..
O kişi bağımlıdır muhtemelen.
Seks hayatı kötü gittiği için
Alakasi yok bazen değişiklik iyidir
Kötü ya da hiç olmadığındandır.
Kesinlikle evet
Alışkanlık da olabilir 😂
Hayır bu da ayrı bir zevk yani
Eşi tatmin etmiyordur
mastürbasyon güzel bir şey neden sorun olsun
Mastürbasyonun ayrı bi zevki var
İkisi de olabilir
Demekki karşı taraf yetersiz geliyor
Bağımlılık
İkisinin de yeri ayrı şimdi yani
Bağımlı
2. nci şık
Her ikiside olabilir
Her ikisi de
Selamm yazabilir miyim sizee?
@TheBoomer2 sevgilim var ve şu an müsait değilim. Teşekkürler
@Özledimbe34 özür dilerim kusura bakmayın
@TheBoomer2 özür dilenecek bişey yok kesinlikle anlayışınız için teşekkür ederim
Ben tesekkur ederim
Bağımlıdr en kötüsü
Bu yaşta değilim ama öyle bir sevgilim vardı mastürbasyon yapmak istiyordu alışmış demekki
@Kenank07 sana göre öyle bazılarına göre değil. Sevgilimdi bu arada partner değil.
Eşi tatmin edemiyor
Bağımlılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?