Güncellemeler
1 yıl
Yokmu kimse
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet birkac kez oldu. Üni 1. sınıfım oda arkilerimle pub tarzi bir yerde bayaaa alkol aldık. Yurda dönerken 4 kisi ablasina kuzenine vs gecti. Burcu diye bir kiz vardı balik etli seksi bir kız. Biz bununla yurda gecicektik. Bende mini şort fileli corap vardı bunda da tayt crop vardı. Aksamustu otobüs kalabalık. Sortun uzerinden bir el hissettim. Bakamadim utanip. O sırada diger adam da arkadasimin arkasindaydi kizla göz göze geldik ama kafalar piril piril 😄 alkolun verdigi bir yükselme de var. Adam eline dogru bastirdim bizimki bisiler yapti derken biz bayaa yükseldik ama inmek de zorundayız. Biz yurda gittik bir baktik adamlar inmis bizi ariyorlar korktuk tabii. Naptı dedi anlattim o anlattı böyle mi yapti diye gösterdi ben gösterdim derken kendimizi sey yaparken bulduk hahaha cok zevkliydi. Biseks degilim ama kadinlar ayri bir zevkli
Teşekkürler
Yani merakım da olan bir konu aslında yaşayan ve isteyenler ne hissediyor diye ben şimdiye gördüğüm ya fetis ya da çok rahat birisidir kendi senin yanında bir anda soyunabilir aynı şeyi senden de ister ve bir de çamaşırlara ilgili olan var arkadaşım var corap sütyen vs kullanmak isteyeni gördüm
Sevgilim le bize katılmak istermisjn
Cevap
1Cevap