Herhangi bir akrabanızla bir yakınlaşmanız ya da ilişkiye girmeniz oldu mu hiç? Benim oldu ve kimseyle paylaşamadım bugüne kadar bunu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 2 kuzenim benimle istemediğim halde ilişkiye girmek istedi. Kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim. Halada o psikolojik halim devam etmekte. Onların yanında oturamıyorum. Korkuyorum. Tek başıma evde kalamıyorum. Kimseye anlatamadım.
48 Yorumla
Soran+1 yılherhangi birşey oldu mu peki? yoksa sadece teklif mi ettiler?
Cevap sahibi+1 yılOldu evet bir tanesi ileri gidip bana aşık olduğunu söyledi. Halada bir sapık gibi peşimde. Çok korkuyorum. Napacağımı da bilmiyorum.
Soran+1 yılpeki seni elledi mi hiç.. yani taciz gibi falan
Cevap sahibi+1 yılEvet. Zorla üüzerimdekileri çıkarmaya çalıştı. Kollarımdan sımsıkı tuttu. Gerçekten çok korktum o an. Gece karabasanlar gelir ya. Onun gibi hareketsiz kaldım.
Soran+1 yıladi şerefsiz ya
Cevap sahibi+1 yılAilemden sadece anneme anlatabilirim bu durumu. Annemde ben tek çocuk olunca çok düşkün ortalık karışır. Herkesin arası bozulur. Annem babam ayrı olduğu içinde babamla sadece dışarda görüşebilirim. zor bir durum. Psikolog desteği almak istiyorum.
Soran+1 yılseni çok iyi anlıyorum gerçekten. ne zaman istersen konuşabiliriz.
- +1 yıl
Babasızlığını fırsata çevirmiş piç kuruları😡
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kuzenimle
319 Yorumla
Soran+1 yılsevgili falan mı oldunuz... yoksa sadece yakınlaşma mı oldu yüzeysel?
Cevap sahibi+1 yılBen aşıktım zaten kuzenime
Soran+1 yılİlişkiye girdiniz mi peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılAmcanın oğlu mu, teyzenin oğlumuydu?
Cevap sahibi+1 yılHayır dayımın oğlu
Soran+1 yılBende dayımın kızıyla yaşadım ama sadece dayımın kızıyla da değil.
Cevap sahibi+1 yılbenim sadece dayımın oğluyla oldu siz ayrıldınızmı aranız nasıl
Soran+1 yılO başkasıyla evlendi. Ama dayanamıyoruz fırsat buldukça görüşüyoruz.
Cevap sahibi+1 yılhımm aldatıyor yani
Soran+1 yılEvet istemeyerek evlendi. Dayımlar zorla verdi resmen kızı. Siz ayrıldınız mı?
Cevap sahibi+1 yılhadi ya üzüldüm :( yok ayrılmadık ama
Cevap sahibi+1 yılaileme söylemek istiyorum evlilik için izin vermezler diye korkuyorum çünkü biz kuzenimle çok yakın büyüdük kardeş gibiydik yani :(
Soran+1 yılİlk nasıl başladı
Cevap sahibi+1 yılBen aşıktım kuzenime işte o bilmiyordu ama hani biz çok yakındık birbirimize o uzaktı bana ama ben sarılırdım yanağından öperdim felan sonra bir gün alkoll aldık işte ondan sonra bende öyle açık giyinince devamı geldi
Soran+1 yılİlk o gün mü ilişkiye girdiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet..
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılrica ederim
+1 yılsenı çok ıyı anlıyorum paylasamazsın dostum sıkıntı buyuk:)
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
68Cevap
abartısız öldürürler diyip de niye güldün onu anlamadım, yani aslında anladım çocuksun da o yüzden anlayacağın dille yazayım; sen şimdiden böyle bir erkeğin seni kolaylıkla yatağa atmasına karşı çıkamıyor, aptalca şeylerden tartışıp, aptalca triplere giriyorsan ve bu anlatıp tarzıyla insanlara yaklaşıp böyle yaşıyorsan daha çok böyle şeyler olur. olayın hepsini anlatmana gerek yok zaten zorla tutup tecavüz etmediyse durum budur. biraz büyü, olgunlaş, yaptığının ne olduğunu öğren ki bir daha böyle hatalar yapma. yoksa hayatta neler karşına çıkar; sağlam bir karakterin olsun ki trene vagon olma. bunları da sadece anlatım tarzın ve anlattığın olay yüzünden yazıyorum senin iyiliğin için, senin gibi kızlardan çok var ve çok ciddi söylüyorum erkeklerin gözünde değeri olmayan sadece gece filan aklına gelince aradıkları, kullandıkları biri olursun.
Bunun dışında insanlar empati kurarlarsa böyle bişey yapmazlar bence. birde alkol yüzünden çok sarhoşken belki yapan vardır.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim yapmıştı. Lise 2 deydim 2 aydır çıkıyorduk arkadaşlarımın gazına gelmiştim birkaç hafta önce sevgilisinin evine giden arkadaşlarım masum hayallerle doldurdu kafamı. güveniyordum da ama evine gidince başta rızamla olsun istedi sonra iki çok fena tokat yedim başımı çarptım. regl döneminde olmasam kızlığım gidiyordu. ölmek istedim defalarca şu an 22 yaşındayım yani üstünden seneler geçti ama yazarken bile gözlerim doldu. şu an 1 yıllık bir ilişkim var ve ondan sonraki ilk düzgün ilişkim. öncesinde hep intikam aldım yanlış kişilerden..
kaç yaşındasın ve seninki nasıl oldu ?55 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:((((( :(((((( Canim benim yaaaaaaaa biz bunlari haketmedik :( ben sevgilimden tecavuze igramadim ki tanimadigim insandan tecavuze ugradim anlatmak ister detayli ama ozelden olsa daha guzel olur :/
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun sana da çok üzücü gerçekten.. insanlar çok acımasız ne hissettiğini anlayabiliyorum
Gizli Soran+1 yılSanada cok gecmis.olsunn. evet hemde cok acimasizzz cok cok
- +1 yıl
adetliyken kızlık bozulmuyormu?
- 1 ay
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. geçmiş olsun bacım. şikayette bulundun mu? bulunmakta aslında faydasız sen seuçlu duruma düşüyorsun ülkemizdeki hukuk acayip. mağdur suçlu konumunda oluyor. kadınlara tecavüze uğramamaları gerektiği öğretiliyor. bunun yerine yapılması gereken, erkeklere tecavüz etmemelerini öğretmeliridir. umarım atlatorsın.
411 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSikayette bulunmadim mi bulundum defarlca inanmadilar deli sandilar surekli dava actigim icin :( sadec 30 000 tl para cezasi geldi bu ne dir ya!? adalet nerde!
- +1 yıl
sen ülkemizde adalet olduğuna inanıyor musun? öyle birşey yok. bu konuda az çok araştırma yapıom. sana şunu söyleyim: türkiyede kadın olmak hayvandan farksız. kadını sadece cinsel obje olarka gören bir zihniyet var.
peki ailen bu konuda sana destek çıkıyor mu? bu çok önemli. aksi takitrde atlatman çok zor olur.
Gizli Soran+1 yılInanmiyorumm sozde isini biliyolar pehh nerdeeeee :/ destek cikiyolar tabikide babam avukat aradi buldu en iyisinden yok yok yok! Kac kez intihara kalkistim ben :( simdi burada niye bunlari diyosun diyenler vardie ama bazen konusmak istiyorum icimi dokmek istiyorum
Gizli Soran+1 yılEcet aynen aynenn :( buradakiler resmen vicdansiz dalga geciyolar benimle yok nasildi guzelmiydi allahim ya hata bende yeri degil ama tanimadigim insalardan cestek almak iyi oluyo
- +1 yıl
onlar böyle şeylerle karşılaşmadığı için böyle davranıyor. biraz da akıl mantık erdiremiyorlar buna. ee bir de tuzları kuru gayet normal bu davranışları.
sana şunu söyleyim; kadına değer verilmeyen bir ülkede gelişmeden bahsedemeyiz. çünkü kadın toplumun temelinde vardır. dahası her anne çocuklarını iyi eğitirse ülkede sorun olmaz. hiçbir alanda hemde.
Gizli Soran+1 yılAynen evett. Aslinda anneler ne kadar ogretse bile insanlik ne oldugunu vicdan ne oldugunu o cocuk karakteri pis olduktan sonra o kadar igretki islemezzz.
Gizli Soran+1 yılYaaa yaa evettt dogru soylemisss. Kusura bakma kafani sisirdimm. Hersey icin cok saol allah razi olsunn senden ve bana destek veren herkeze. Allahtan sizin gibi kisiler yine var bu dunyadaa . Hadii sana iyi aksamlar :))
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Zorla ilişkiye girdim olmuyor o, teknik olarak sen ilişkiye girmiyorsun birisi seninle zorla ilişkiye giriyor, Yanlış erkek arkadaş tercihleri, arada ki yaş farkının fazla olması, insanlara gereğinden fazla güven kimi zaman da yanlış zaman da yanlış yerde olmak buna sebep olabilir, kötü bir tecrübe, atlatması zor bir travma, ama hayatın sonu değil, bundan sonra ki tercihlerinde daha dikkatli davranmayı unutmamak gerekiyor.
39 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa ben tanidifim kisi beni teccavuz etmedi tanimadigim kisi tecavuz etti
- +1 yıl
Demek ki yanlış zaman da yanlış yerdeymişsin... Geçmiş olsun. Dediğim gibi dünyanın sonu değil eski sevgilim aşık olduğu adam tarafından kaçırılıp günlerce birden fazla kişinin tecavüzüne uğramış ve sokağa atılmıştı ona rağmen öyle güzel bir yaşam enerjisi vardı ki. Ne zaman umutsuzluğa düşsem o gelir aklıma... ve toparlarım hemen. Sen de topla kendini...
Gizli Soran+1 yılTesekkur ederim. Ayy deme yaa :(((( haklisin evet amaa zor yinede
Gizli Soran+1 yılHaklsinnn hayata devamm hepsi geride. Allah buyukturr
Gizli Soran+1 yılAynen bu dunyada bu ulkude herkez kotulesti dunyanin sonu mu geliyo ne :( destek icin allah razi olsun cok cok saoll
Gizli Soran+1 yıl:))
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu,
Büyük bir diskonun en karanlık ve en gerilerinde bir masada ayaktaydık. Arkadan yaslanmış bir haldeyken bir yandan yavaş yavaş müziğe göre sağa sola dans ederken bir yandan da ilişkiye girmiştim.
Fantezileri ve bu fantezileri hayata geçirmesini seven biriyim.10 Yorumla Aferin sana. Bravo yürü be...
www.ruyadagormek.com/.../...rpmak-gormek_456x0.jpg
Ben bir kere bile dışardaki karı kıza el sürmedim... bu marifet gibi anlatmış...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevgilim olmadı bir kez oda kısa. hiç cinsellik de yaşamadım ama her yaz bulgaristanda tatil yapıyorum varnada. itiraf ediyorum orda o güne kadar gördüğüm en güzel kıza bir şişe votka karşılığında oral yaptırdım soranlara öpüşmedşm bile diyorum :((((
32 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakir erkeğim misali :) Cinsel deneyim elbet yaşarsın aslında daha ileriye götürebilirdin şansın vardı.
Cevap sahibi+1 yılEvet zaten orda bir şişe içkin varsa herşeye sahipsin ama ben kız düşkünü değilim aşık olduğum kızla yapıcam ona karar verdim özel olsun istiyorum. O gün yaptığım hataydı ama dayanamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunu marifetmiş gibi birde anlatıyomusun tam orospusun tam
162 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem sevgiline hem arkadaşına ihanet etmişsin yazık be
- +1 yıl
aha en yakın arkadsı geldı
+1 yılNasıl kendinize hakim olamıyorsunuz, nasıl mideniz alıyor aldatmayı hiç anlamıyorum valla.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyken esim olan kisiyle, bir keresinde arac kullanırken oral yapıyordum dayanamayıp bos bir yer buldu ve aracın dısına cıkıp devam ettik, 2katlı cafenin musteri yok iken 1.katında, giyinme kabininde, bir apt. merdivenlerinde, cadırda, ormanda, denizde, arabada ve benzer yerlerde olmustu.
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo ne demek ?
- +1 yıl
vay cok iyi
- +1 yıl
su an evli değil misin
Cevap sahibi+1 yılaldatılmaya bir kac sey daha eklenince ayrıldım.
- +1 yıl
hmm sen kimdin sanki tanıyorm bi mesaj atarmısın
Cevap sahibi+1 yılaldatmalarını affetmistim aslında affedemedigim, maddi durumu cok iyi olmasına ve arkadas-alkol ortamına duskun olmasına ragmen bana maddi yonden her turlu zorlugu cektirmesi, ailemle arkadaslarımla gorusturmeyip eve kapatması, onun ailesine baktıgım halde ailesine beni benimsetememesi, ailevi tartısmalarda ben karısmam deyip kenara cekilmesi ve bunların yanına son nokta olarak beni paylasmayı dusunmesi ayrılık nedeni oldu aldatmalar degil yani
Cevap sahibi+1 yılbeni tanımadan once ben seni tanırdım emin ol tanımıyorsun.
- +1 yıl
iyi olmus ayrılman boşver
Cevap sahibi+1 yılhaklısın Mujdat iyi oldu.
- +1 yıl
;)
- +1 yıl
sen mesaj atsana bana merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılarkadas olmayanlara mesajın kapalı, ayrıca dogum tarihin, yasadıgın yer, adın gibi bilgilerine ulasmam yaklasık 3 dk surdu.daha dikkatli olmalısın.
- +1 yıl
tamam actım mesaj ayarlarını bi mesaj at gerçekten bişey dicem.
- +1 yıl
farklı bir bayan tavlama yaklaşımı , çok ilginç.Bi yerden tanıyor gibiyim mesaj atsana.çok komik :D seviyorum bu siteyi ya :D
- +1 yıl
clever_boyy iyimisin ? :D
- 1 ay
Çok heyecanlı olur disarda
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Baska hikayeler de bekleriz..
Sonra toptan kitap yaparsin..
Kitabin ismi "benim hikayelerim" olsun :)) veya "uykudan once"40 Yorumlaanılarım depreşti bakk :) şu an ıcınde bulundugum durum kızın sevgılısı var ama gelıp benle beraber oluyor dıyebılırım. bundan oncede 3 4 kez oldu. Yasak olan her sey farklı oluyor :) farklı bır tat farklı bır zevk ne bılıyım
10 YorumlaArkadaşlar ülkede zaten yeterince psikopat var. burada tecavuz etti artık hep öyle istiyorum gibi yazıları okuyan ... çocukları dışarıda bunları yapıyor.
10 YorumlaBekarken bir sabit birde yedekte 3 sevgilim vardı. Haftanın 4 günü doluydum. Dibine kadarda yaptım. Dünya kaç günki?
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSonuna kadar katılıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıltecavuze ugradıgnı varsayıyorum...
bı erkege bı kadının ılıskıye zorlaması erkekıcın zevk olur cunku..
merak ettıgım yasadıgın pısıkolojık sorunların olup olmadıgı?20 Yorumla
+1 yılokurken zevk aldım sendım bu taktıgı ama denızde yapmanı beklerıdm harıka bırsey neyse yaptım bende aynen sahıle cok yakındı dısarıda ıdı en guzelı o bıle dıyebılırım adı ekin di (kız ismi) çok iyi di ya
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbizde denizde yaptık zaten tenha yerlere gitmiştik :)
- +1 yıl
denızın ıcını dıdım :D
+1 yılGeçmiş olsun umarım atlatırsın en kısa zamanda hayatta en çok korktuğum şeylerden biri olsa gerek...
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDikkat etmeniz icin anlatmak isterim ama burada olmaz
- +1 yıl
Eklersen konuşabiliriz tabi
Geçmiş olsun, fantezi olarak güzel şey ama gerçekte insanın başına gelebilecek en kötü şey sanırım. Nasıl atlattın peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Üstüme iyilik sağlık, yok artık. Olmadım gerek duymam. Bitane olsun sağlam olsun yeter.
20 Yorumla
+1 yılSevgilim varken yaşadım başkasıyla birlikteliğim oldu sevmiyordum bitmek uzereydı ayrıldım sonra zaten ama senın bu hıkayen cıddıyse detayını merak ettım cok
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlay gerçek ama 2000 karakter yetmiyor
- +1 yıl
merak ettım bana ozelden mesajla at işte parça parça
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaçak kesim her zaman çok daha keyif verir. Umarım keyif almışsındır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sevgilim beni zorla yaptı o gün bugündür tecavüz eder gibi becerilmeyi seviyorum
83 Yorumla- +1 yıl
gizli kardeşim yazma böle şeyler kurbanın olayım.
- +1 yıl
bencede , ergenler yanlış anlayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bide müslümnm diye dolaşıyosundur türk topraklarında.
41 Yorumla
+1 yılsexi kıyafet giymiş bir kadın erkeği azdırır doğru ama erkek zorla yapmak istermiş o karakter meselesi tabi ben öyle bir şey yapmadım yanlış böyle şeyler
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSeksi kiyafet giyinmrdim :( oyle tarz seyler giymem
Ayy Allah korusun akraba sonuçta uzak durmak lazım.
00 Yorumlaarabada ve club tuvaleti
ben pek hoşlanmıyorum ama bazen heyecan iyi oluyor :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiktrin gdin be arkadş bir bitmdnz ya. nerdn buluyonuz bu kadar salakça şeyi anlamıyorum
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılasla.. sevgiline değer veriyor olsaydın o tatile gitmezdin. seninkisi gerçek aşk değil ki. seven insan sevdiği insanı anlar ve ona uyar. yaptığın her yönüyle yanlış ve çirkin.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpeki onun söz verdiği halde sözünü tutmamasına ne demeli? hadi bana baştan dese okul bitince gidelim bunu anlarım ama hem tamam gidicez diye söz veriyor sonra devamsızlık yapmış sözünden cayıyor ben ona o kadar dedim gidiyor muyuz evet dedi devamsızlık yapmak yok o zaman dedim tamam dedi erkek adam sözünde durmalı
- +1 yıl
Keyfi icin sozunu bozmamiski.. yanlisiniza bahane bulma cabasi bunlar
Gizli Soran+1 yılşu yönden bakmıyorsunuz hiç ama. siz sevgilinizle ve arkadaşlarıyla eğlenmek için söz veriyorsunuz baştan hayır demek ayrı bir şey bu tamam diyip söz veriyor sonra sözünü tutmuyor. bende arkadaşlarıma söz verdiğim için orada oldum. ayrıca ben sürekli sevgilime sordum devamsızlığın var demi diye var var diyip geçiştirdi beni eğer sevgilimde gelseydi ben böyle bir olayı yaşamazdım. ben sözümde durdum ama o durmadı zaten ayrılıcam hep geçiştiriyor ilgilenmiyor bile arkadaşlarına daha önem veriyor
Erkekler için zorla ilişkiye girmek diye bir şey pek söz konusu olamaz :/
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım varken eski kız arkadaşımla ve uzun zamandır kanka dediğim bir hatunla beraber olduk hemde defalarca !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kere merdiven dairesinde evde olmayan komşunun katında ayak üstü yapmıştık , bi kere de parkta oral yaptırmıştım... çok kez de arabada yaptık şeirden uzakta... hepsi aynı kişiydi... 3 - 5 yıl takıldık... çok zevklşi hatundu...
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmalesef artık yok... zaten şimdi o da evli ben de...
Allah kimsenin gözünü tecavüz edecek kadar döndürmesin.
10 Yorumla@-Foto kanka tam senlik bir soru buldum buyur yorumla hadi bkalım :D
soruya cevabım aaaa şey kem küm ıııı seni gidi karaktersiz h.. siz seni :S10 Yorumla
+1 yılSen dunden raziymissin zaten kesin oraya gitme sebebinde seksti o merak kldugu icin ilk firsati degerlendiriyim demissin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de babmla olmuştu ama hic görmediğim bütüne kadar babamla ilişki değilde ona yakın olmuştu ve küçükken kuzenimle opusmustuk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi sende sülaleni sıradan geçirdin heralde? Dayının kızından başka kimle yaptın?😪
00 Yorumla
+1 yıltecavüz fantezin mi var :)
kimseye yapmadım yapamamda :)01 Yorumla- +1 yıl
peki sonucta ne hissettin.
yatakta özel bir odada rahat rahat yapmak varken ergenler gibi tuvalette mi yapacaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcafede girdik sıra otobüste :) ramazan diye yapamıyoruz ama ramazan geçsin deneyeceğiz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkalabalık bir otobüs yeterli bunun için
Cevap sahibi+1 yılöyle bir ihtimal var tabi naparız bilmiyorum
Arabada girdik soyunma kabini asansör denizde
Detay isteyen kızlar özelden ulaşsın00 YorumlaUlan ne boş abaza heriflersiniz be. kafatasın içinde beyin diye duran sıvıyı s. ksinler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş olsun keşke daha dikkati olsaydın demekten başka care bulamıyorum çünkü günümüzde tecavüzcüler ülkenn en namuslu insanları tecavüze ugrayan kadınlarımız kızlarımızsa tahrik edici unsur ...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDikatli olmakla alakasi yok onlar tecavuzu heryerde yaparlar gozleri dondumu heryerde yaparlar milletin icinde yurusen bile.
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamazsan nasıl olmuştu daha doğrusu nerde olmuştu hani milletin içinde olması biraz zor değilmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem tecavüze uğradın anlat detayları kim etti nerede etti ne zaman etti zevk aldınmı ha hazır uğramışken ikide ekmek al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. heee metrobüste her gün giriyoz
41 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli olduğum halde yapıyorum maalesef:(( mecburiyetten
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYuh burdanmı yazıyım:(((
Cevap sahibi+1 yılGerçi sen mecburiyetten yapmamışsın
Gizli Soran+1 yılBence bunun bir tek sebebi olabilir eşiniz sizi tatmin edemiyor !
Cevap sahibi+1 yılEvet yıllardır ayrı yatıyoruz :(
Gizli Soran+1 yılBence siz haklısınız eşiniz sizi tatmin edemiyor böyle hareketler yaparsa aldatılması gayet doğaldır. Ben size hak veriyorum. Şahsen ben evli olsam erkeğim beni tatmin edemezse bende farklı arayışlara geçerim başka erkeklerle birlikte olurdum.
Sonra kızlar kocam beni aldattı diyor aldatır tabi. Ayrı yatıyorsun, onu geçtim düzenli seks hayatı yok, bir çoğu yemek yapmaz dışarıdan söyler ee ne anladım ben bu evlilikten. Yemeği geçtim düzenli seks çok önemlidir. Bana kalırsa hiç üzülmeyin hak ediyor aldatılmayı !
Cevap sahibi+1 yılNe yapabilirim ki :(
Gizli Soran+1 yıl1) Eşinle konuşabilirsin durumu (belki denemişsindir).
2) Ayrılmanızı istemem ama eğer nafaka filan ödemek istemiyorsan eşin seni aldatmış süsü ver ayrıl derim.
Tabi öncelikli önerim konuşun durumu gerekirse destek alın.
Cevap sahibi+1 yılNeler yaptım neler bir bilsen donar kalırsın.
Gizli Soran+1 yılNeler yaptınız? Anlatmak istemezseniz anlayışla karşılarım özeliniz var sonuçta her insan gibi.
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsam. Yanlış anlamayın lütfen
Gizli Soran+1 yılBu üyelikten olmaz ama yarın yeni üyelikten mesaj atsam?
Cevap sahibi+1 yılOlur nasıl uygun görürseniz.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanlatsana hadı yaaaa bak zaten fenayız :)))))))))))))))))))) nasıl yaptı hadı yaa
00 Yorumla
+1 yılevet semt pazarında yaptık bı kere harıkaydı
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ama sevgiliyle hiç ilişkiye girmemiştik onun için bir başkasıyla yaptım
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir anı olmuş senin açından :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhemde çok :)
- +1 yıl
Ne mutlu sana :))
vay arkadas bize neden denk gelmiyor böle şeyler
00 Yorumla
+1 yılormanda. bar tuvaletinde bodrumda
00 Yorumla
+1 yılböyle bişiy olamaz.
kimse zorla bu işi yapmaz.31 YorumlaBaya bir olmuştur:)
10 Yorumla
+1 yılKısaca tecavüz desene :)
00 YorumlaNasil oldu ya zevk aldin mi?
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok zevk aldim ohh ohh tocbe ya kimsede vicdan kalmamis herkez zevk pesinde. Sana diyecek laf bulamiyorum
Gizli Soran+1 yılNee nee nee! tecavuze izin mi verdim ben? beni gordun de mi konusuyosun? erkegin gucuyle kadinin gucu birbmi?! ya yihh ya yuh insaf yemin ederim insaf! bagirdim bogazimi yirttim kimse duymadi! agzimi tuttu şah diye suratima yapistirdi hayvan gibi dustum nasul desem konusamadim cok korkunctu
Gizli Soran+1 yıl:(( :((((((( :'( :'( yok hamile kalmadim allahim binlerde sukurler olsun izin vermedi. Sukurler olsunnn binlercekez sukurler olsun
+1 yılHala bakir bir erkeğim:D
18 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme yapmaktan vazgeç yeter artık:@
Gizli Soran+1 yılYav sanane
- +1 yıl
Arkadaşım sürekli bildirim geliyor,2 3 saat önce sorduğun soruya 50 tane güncelleme yapmak ne demek.Bana nesi mi var bana güncelleme geliyor boş yöre,elimde olsa cevabımı çekerdim sorudan
Gizli Soran+1 yılBilerek guncellemiyorum allah allah ne bu agresivlik beni mi dovecenn. Gberdin mi gunceledim diye bu aksamlik boyle olsun hep senin istedigin gibi olacak degil ya
Gizli Soran+1 yıl5O defa guncellemisi. Uc defa gunceledim ne olmus olmedin ya. Hasbinallah. kibar kibar soyle anlat derdini ne hemen daliyosun
- +1 yıl
La bir git hele ya
Gizli Soran+1 yılKonusmaya bak yuru git adam gibi konus
- +1 yıl
:D:D:D:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet buna benzer vardı :)
224 Yorumla- +1 yıl
tam da buna benzer yani öyle mi?
Gizli Soran+1 yılBenim çok hoşuma gitti ama pişmanlıkta varda zevkliydi ya :)
Cevap sahibi+1 yılben pek de pişman değilim :)
Cevap sahibi+1 yılonla yaşarken mi olmsutu :)
Gizli Soran+1 yılyok ya sevgilimle yapmadık hiç. beraber olduğum kişiyle ilişkiden sonra pişman oldum biraz :) sevgilimle iyi ki beraber olmamışım ayrılmayı düşünüyorum hiç ilgilenmiyor sürekli arkadaşları öncelikli geliyor ayrılmayı düşünüyorum defalarca söyledim ama değişen bişey yok beraber olduğum kişi sevgilim olsaydı keşke beni sevgilimden çok daha iyi anlıyor :)
Cevap sahibi+1 yılhala birlikte misinz ki :)
Gizli Soran+1 yılsevgilimle birlikteyiz ama ayrılma aşamasına geldik artık bıktım hareketlerinden düzeleceği yok :) beraber olduğum kişiyle de çok sık olmasa da ara sıra beraber oluyoruz en yakın arkadaşımın sevgilisi yani sık sık görüşme imkanımız oluyor :) keşke sevgilileri değiştirme şansımız olsa arkadaşımla :(
Cevap sahibi+1 yıloff ayrılmalısın bence diretme canım
Gizli Soran+1 yılayrılıcam zaten ya hiç ilgilenmiyor sürekli arkadaşlarıyla eğleniyor haftada 1-2 saat yüz yüze konuşabiliyoruz en fazla
Cevap sahibi+1 yılçok kötü ya kaç yaşlarındasınız
Gizli Soran+1 yılLise son sınıfa gidiyorduk o zaman 2 mizde şimdi üniversitedeyiz
Cevap sahibi+1 yılbizimde üniversitedeyken aynen.
Cevap sahibi+1 yılhala devam ediyonuz mu
Gizli Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılgüzell , ark. sevg. sevişmek nasıl duygu :))
Cevap sahibi+1 yılgizli kaç senedir böylesiniz :)
Cevap sahibi+1 yılsiz.
Gizli Soran+1 yıl1 sene olmuştur herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılbiraz fazla olmuş canım ya bizden :))
Cevap sahibi+1 yılkızın sevg. duysa ne olacak :)
Gizli Soran+1 yılDuysa ağzıma s*çar ya da saçımı başımı yolar :))
Cevap sahibi+1 yılhaha aynen :) kız fantezi ortağımsın takibime alayım seni artıkın :))
Cevap sahibi+1 yılhaha aynen :) kız fantezi ortağımsın takibime alayım seni artkın :))
Cevap sahibi+1 yıldevam mı. d
+1 yılne güzel la bidahaki seneye bierlikte çıkalım
10 Yorumla
+1 yılO gectigin yerleri yeni satira yazabilirsin :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela nereye gittiniz tenha?
Gizli Soran+1 yılKıyı taraflarına doğru gittik ama tamamen kıyıda değildi çadırlarımızdan uzaklaştık biraz zaten tenhaydı :)
- +1 yıl
Cadirdan uzaklassan nolcak adam sana kendi cadirini dikmis zaten :-):-):-) eeee sonra...
+1 yılbide ilk defa mı ona verdinn
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet sevgilimle ilişkiye girmemiştik
- +1 yıl
keşke önce sevgiline verseydin hala ilişkin devam ediyor mu ilişkiye girdiğin kişi bakire olduğunu biliyomudu
- +1 yıl
biliyomuyduu
Gizli Soran+1 yılsevgilimle daha çıkalı 5-6 ay filan olmuştu ondan henüz o konular açılmadı o dönemler. şu an hayla beraberiz ama ayrılmayı düşünüyorum ilgilenmiyor benimle arkadaşlarına öncelik veriyor hatta o olay bile onun yüzünden oldu eğer sözünü tutup devamsızlık ayırsaydı benimle gelseydi böyle bir olayı yaşamazdım. ilişkiye girdiğim kişi ise yapmadan önce söyledim bakire olduğumu arkadan yap dedim ama kozlar onun elindeydi yaşadığım olayın ayrıntılarını tam anlatmadım o yüzden pek anlaşılmıyor. dediklerini yaptım ve beraber olduk ama kızlığımı vermek zorunda kaldım vaya zevkliydi devamı da geldi tabi bir kaçı onların evde 1 kezde otelde beraber olduk. sevgilimden beklediğim ilgiyi alamıyorum ama beni becerenden alıyorum keşke onunla sevgili olabilsem diyorum ama sevgilisi var konuyu açmayı düşünüyorum da nasıl tepki verir bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman sevgilinden ayril sen seni becerenle beraber ol ona de ne olacam ben boyle ortadamı kalacam de nasıl olsa beni yapıyon de o zaman bir sıkıntı kalmaz tabi seni güzel becerebiliryorsa mutlu ediyorsa nasıl iyi beceriyor mu zevk alıyon mu
Gizli Soran+1 yılharika bir erkek :) seks konusunda çok iyi tatmin ediyor beni senin deyiminle müthiş beceriyor beni :)
- +1 yıl
Ooo iyi hangi siksikla beceriyor seni :) penisi büyük mü
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri