Evli kadının
Bekar Erkeğin
Hem Evli Kadının Hem de Bekar Erkeğin
İkisinin de Karakterinde Sorun Yok, Bu Normal Bir Durum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her ikisinde de sorun var evli kadın boşanmadan yaptığı için eşine saygısızlık yapmıştır bekar erkekte evli kadınla yaptığı için ırz düşmanı olmuştur 🤣
Cevap
11Cevap
Kabul eden ve telif edenin karaktersizliğidir.
Kabul eden yok teklif var, red var, üstüne reddetti diye hakaret var
evli kadın ışık yakmasa adam cesaret edemezdi ilk kaşarlık kadında ama evli kadına saplamayı düşündüğü için adamda masum değil.
Her ikiside karaktersiz ama erkek az daha fazla karaktersiz. Evli kadın istese bile olmaz demesi lazım.
Tebrik ederim, bence de. Ki evli kadın istese zaten teklifi kabul ederdi bence
Kardeş ben 18 yaşındayken kız arkadaşım var diye anam döverdi. Elin kızının adını çıkarırsın namusuna laf eden olur o zaman seni keserim derdi. Benim bu cinsel ilişkiler konusunda fikirlerim başkalarına ters geliyor. Evlilik dışı ve özellikle bekar gençlerin uzak durmasini savunuyorum. Hele evli bir kadın Allah korusun evli erkekle de olsa bekar erkekte olsa olmaz kardeş. Evli kadının onuru gururu namusu herkese emanet. Genç kız evlenip ayrılmış ölüm nedeni ile dul kalmış kadına lafım yok layigini bulunca aşkını yaşasın ama evli kadın tövbe olsun Allah korusun. Sanırım anlatabildim. Beni lincleyen olur ama olsun fikrim bu
En doğruyu söyleyeni linçleyeceklerse yansın bu dünya
teklifi yapan zayıftır. kabul edilir ise her iki taraf da zayıftır
Kabul edilmemiş ama bu teklifi yapacak cesareti verdiğine göre kadın da suçlu diyenler var
adam ahlaksız ise cesarete ihtiyacı yok
toplu taşımalarda kadınlara taciz var. ne yani kadın mı sapığı çağırıyor.
saçmalamışlar. herkes kendinden mesuldür. evli kadına teklif ayıptır. bunu erkek düşünecek.
kadın istediği kadar mesaj versin erkek kendine düşeni yapacak.
kendi ahlaksızlığını karşıya yüklemenin anlamı yok
Teşekkür ederim, kendimi suçlu hissetmeye başlamıştım. Bizim ülkemizde tecavüze uğrayana bile rızası vardı deniyor
Bende
Normal diyenin anasının numarası neyse söylesin de teklif edelim
Her ikisinin de, ama bu biraz da karşılıklı niyetin ne olduğuna bağlı
Teklif kabul edilmese de kadın yine de suçludur diyenler var
Teklifi yüz yüze mi aldınız
Hayır ama tanıdığım biri
Tanıdığın biriyse, bu onun karaktersizliği de diyemem. Çünkü toplum da evli bekâr kavramı yok olmuş durumda. Bunu sen kabul etsen de sana kötü söylemeye dilim varmaz. Çünkü bekar kız evli adamlarla yatıyor. Evliyim diyor kadın, erkek yürümeye devam ediyor. Veya kadın evli, kocasına vermiyor sevgilisine ayaküstü 2 posta veriyor. Suç ikinizde de değil. burada suçlu yok. Sadece olaya normal bakmaya çalış moralini bozma. Reddeettiysen eesine karsi vicdanın rahat en azından.
Reddettim ve üstüne bir de hakaretler yedim kabul etmediğim için
Sizin orası değişik demek ki... Bu kişi patronun falan mı
Hayır eski iş arkadaşım, hatta bir ara ben onun patronuydum
Anladım. Samimiyetiniz varsa o şekilde davranması normal.
Tokalaşma dışında bir fiziksel temas olmamasına rağmen mi?
E muhabbet anlamında samimiyet varsa bundan cesaret alır
Samimiyetten kasıt
Eski bir atasözü hatırlamak lazım burada dişi it kuyruk sallamazsa erkek it dolanmaz
Erkek teklif ettiğine göre, kadının tepkisini veya eylemini soruda bilmediğimizden onu yorumlamak doğru olmaz. Cevap, erkek.
Cesaret verdiyse kadın da suçlu o halde
Belki de kadının günahı yoktur bunu bilemiyoruz. Kadın basit bir gülümseme bile atsa bundan cinsel mana çıkaran filozoflar var. Kadın bunun yolunu yaptıysa ayrı, zaten suçu paylaşır.
Madem gönlün yoktu neden makara yaptın gülerek konuştun diyor erkek
Aynen, böyle bir sorun var. Biraz makara yapsalar hemen iş başka taraflara gidiyor. Bir karikatür vardı bilir misin, kadın masum masum birşeyler anlatırken adam içinden “işte bunlar hep sks” diye geçiriyordu. Ama işve cilve yaptıysa kadın, diyorum ya o başka, suçu paylaşır
Anladım teşekkür ederim
Artık hem teklif edende hem kabul edende çok fazla oldu
İkisinin de karakteri sorunludur
Teklif alanın suçu ne?
Cesaret verdi gibi algılanıyor
Alakası yok
O bekar erkeğin şerefsizliği ve cahilliği
Evli kadının ne suçu var
Bende sizin gibi düşünüyorum ama kadından Işık gördü ki peşinden gitti diyor bazıları
Olur mu öyle şey canım
Bekar kız evli erkek olsa da aynı şey
Sizi tebrik ediyorum
Ben böyle çok teklif aldım
Evli misin
Yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?