Evlilik meraklısı kız.
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlilik kisinin bakis acisina gore degisir
Kadinlar evlilik meraklisi degil bunu bir akliniza sokun sevdigin bir kisinin surekli senle uyanmasi senle yatmasi senle birseyleri paylasmasini kim istemez evlilik disi birlikte olanlari goruyoruz sadece cinsel hayattan ibaretler akillarini cinsellik ile bozmuslar ayrildin o sevgilinden bir baskasida gelip senle yatip kalkacak kusura bakmayin sozum miclesten disari 2 ya da 3 hafta icinde tanisip seks yapiyorlar seviyoruz birbirimizi ama. evlilik istemiyoruz sonra seni kullandigi ile kaliyor evlilik sadece sorumluluk gerektirir ve bunu her erkek yapamaz esler sorumlulugunu bildigi surece o evlilik her turlu iliskide super ilerler kafa yapisi uymasi onemli
Sevgiliyle cinsellik yaşamayı neden kullanılmak olarak görüyorsunuz? Sonuçta sizinle zorla birlikte olmuyordur ya, kendi rızanızla birlikte oluyorsunuz. Cinsellik esnasında siz de haz alıyorsunuz ama ilişki bitince kullanılmış oluyorsunuz. Ben bu düşünce yapısını hiç anlayamıyorum. Ayrıca toplumsal baskıya dayanamayıp kendini ispat etmek için evlenenler kızlar çok. Benim öyle bir arkadaşım var, diyor ki, sırf iş çevremdekiler evlen evlen dedi diye baskı yaptım erkek arkadaşıma, şimdi evliliğin hiç de hayal etmediğim gibi olduğunu gördüm. Bari iki çocuk yapmasaydım diyor. Özgürlüğüm kalmadı, şimdiki aklım olsa asla evlenmem diyor. Bana da asla evlenme diyor da ben gay olduğum için öyle bir niyetim yok zaten 😄
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek çok itici.
Eig için teşekkür ederim 😊❤🌸
Evliliğin cinsel yaşamdan daha kutsal bir kurum olduğunu bilmeyenler..
Bu yüzden evliliği isteyen kız da erkek de oldukça mantıklı bulurum..
Evlilik haramdan korur, hayatını düzene sokar, sorumluluk sahibi olur..
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde de geçen "kendini gerçekleştirme" ekseriyetle evlilikten sonra kendi sorumluluğunun üstüne toplumsal sorumluluk almayı da kolaylaştırır..
Evlilik, toplumsal olarak da faydalıdır.. Bu yüzden evliliğin anlamını bilen her birey için evliliği istemesi kadar zekice bir hareket bulunmaz..
#Vesselam
Devrik cümle kullanmakta nirvanaya ulaştım 😕
✋️😌
Evliliği özgür cinsel ihtiyaç olarak gören erkek iticidir tabiki de, zevk objesi olarak görürler karşısındakini. Eee nerde kaldı sevgi, saygı, sadakat? Her şeyin bir ayarı ve izanı olmalı diye düşünüyorum 😊
Teşekkür ederim hanımefendi
Rica ederim 😊
Eig için teşekkür ederim 😊
Cevap
44Cevap
Şöyle ki; Kimi kızlar var evlenmeden olmaz, evlenmeden yapmam, evleneceksem sevgili olurum, sevgilisi olur evlilik konusu açar hiç durmadan bu kişiler şahsen itici bana göre. Evlilikte cinsellik önemlidir ama sadece iş bununla bitmiyor bana göre buda itici.
İlk önce sevseler zamana bıraksalar sonradan erkek veya kadın evet bu benim aradığım hayat arkadaşı deyip evlenmek mantıklı olan.
Bana katıldığın için teşekkürler. 😊
Evlilik meraklısı kızlar hiç itici değil. Tabi abartmamaları lazım. 3 gün sonra kapının önüne koyuluveriyolar sonra :D evlilikten beklentiniz ne kadar az ise evlendiğinizde o kadar çok mutlu olursunuz, bu sözümü unutmayın. Evlendiğinizde beklenti içinde olmayın. Karşınızda ki bir tanrı değil ki kusursuz olsun. Her istediğinizi yapmak içinde yaratılmadı. Evlilik Allah'ın yarattığı iki cinsiyetide bir düzen ve kurallar dahilinde birleştirmektir. Evlilik olmasaydı kimin kimle olduğu belli olmazdı. O zamanda kıskançlık olmazdı. Kıskanmak bir sevgi ve aşk belirtisidir. Kıskanmayan bir kişide kesinlikle ne aşıktır nede seviyodur. Düşünün annenizi ve babanızı bile kıskanıyorsunuz.
Elbette evlenmek herkesin hayali fakat bazı kızlar var sürekli evlilik evlilik abi kafa sisiriyorlar her şeyin yeri zamanı var bazı şeyler ha diyince olmuyor. O yüzden ıkisi de iti-ci diyorum.
Her kadın sürekli yanında olacak yanında kendini güvende hissedecek bir erkek ister buda evlilikle olur itici bir durum değil bence her erkekte aynı duyguları hisseder yanlız kendini güvende hissetmek değil erkekte istediği an mutlu olmak ister erkek nasıl mutlu olur kadınla basit bir kavram aslında ikiside itici değil bana göre... çok esliligi sevmiyorum manita ile günde 3 kere görüşme şansım yok tabi😀
Yapmayın pampalar, ikisi de geçici durumlar.
Hangi erkek 17 yaşından geçmedi ki?
Hangimiz Libidoyu hayat merkezimize koymadık ki.
Önemli olan bu modlardayken evlenmemek..
Ne evlenince yatakta sizi p*rno star karşılar, ne de romatik komedideki gibi kocalar..
Gelsin hayal kırıklıkları.
Tabi kızların bu modu kalıcıysa, o zaman asıl sorun hatun kişi olur.
Kızlar çevrelerine bakın ben evlendim evde kalmadım demek için, erkekler de düzenli ve bedava seks için evleniyorlar, kimse birbirini kandırmasın. Kutsal duygularla evlenen insan çok az. İki taraf da bir süre sonra pişman olmaya başlıyor. Özellikle kadınların daha çok pişman olduğunu gözlemledim. Çünkü evlilikte en büyük yük onların omzunda.
Evlilik ne kadının hayal ettiği mal mülk lüks gösteriştir ne de hemcinslerimin düşündüğü gibi sonsuz şehvet ve cinselliktir hergün yarinin yüzünü gördüğüne şükretmek onla bir tas çorba içse mutlu olabilmektir ama boşverin ben ne anlarım ki...
Ama bu söylediklerinin karşı cinslerde de var. Bence erkeğin evliliği özgür cinsel hayat olarak görmesi daha itici, sonuçta sevişme felan amaçlı evleniyor eşini cinsel obje olarak görüyor.
Evlilik dediğin iki insanın destekçisini bulmasıdır. her zaman mükemmel olmayabilir sıkıntılar yaşanabilir. evlilik meraklısı olmak bu anlamı yitiriyor. sevgi yerine hırsa bırakıyor. erkek ise karısını bir cinsel obje gibi kullanırsa bu durum iğrençlikten öteye geçemez.
İkiside iğrenç benim bir arkadaşım vardı aklını evlenmekle bozdu yaşım geçiyor deyip duruyor gerçekten çok itici ama kız. erkk delisi bu kadarda olunmaz hr bulusmda 1 saat erkk mi konuşulur yaa
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören kız ve erkek itici. Bu özgürlüğün derecesine de bağlı neyi kastettiğine de bağlı.
Her iki gerizekalının da seviyesizliği tartışmaya kapalı bende iticiler.
İkisi de evlilik ne bilmiyor. İkisi de itici hatta baya itici.
tencere kızımız yuvarlanmış kapak erkeğimizi bulmuş 😆
Evlilik meraklısı kız. ("Evlilik" zaten "özgür cinsel hayat"tır.)
*Gecen bol olsun.*
Tabikide evliligi özgür seks hayati olarak goren erkek
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek kadar itici bir şey yok.
İki şıkta dehsetmis
Bence ikisi de aynı yola çıkıyor
Al birini vur ötekine
Evlilik meraklisi kizlar kendileirne zarar veriyorlar ilk denk gelenle evlenip hayatlarini mahfediyorlar oyle dusunen erkek bir yondende haklidir eger cinsellik olmaz insanlar neden evlenirdi ki?
ilk kısım doğru da ikincisini bilemiyorum...
Evlilik esittir duzenli seks diyen coktur sanirim. Bilin ki bazen hic duzenli olmadigi oluyo asshj
Kizin zararı yoktur ama erkeğin düşüncesi herkese zarar
Evliliği özgür cinsel hayatı gören erkek.
Bazı erkekler böyle ama ben bu şekilde değilim benim görünüş gezmek tozmak eğlenmek hayatı doğayı yaşamak cinsel hayatı gören Erkek Arkadaşlar 7.24 saat aklında
Burda koca ve zengin koca delisi kızlar yok mu Allahım sana geliyorum ☺😂
ikisi de birbirinden itici..
ama erkek daha itici..
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek..
Özgür cinsel hayat olarak gören erkek..
Evlilik meraklısı kezbanlar kadar itici kimse olamaz, biraz ağırdan satın kendinizi ya rezilsiniz
Cinsel hayatimi zaten özgür yaşıyorum evliliğe gerek yk&🙂
İkisi de berbat. Karar veremedim 😂
Cinsellik-aşk gerektiriyor sen evlen seviş ne zevk alırsın ne şey saçma sırf bu yüzden evlenen var.
Evlilik meraklısı kadın tabiki. Bizimde içerimizde bir evlilik merakı var ama😄
Ikiside ayni degilmi?
Evlilik cok ciddi bir olay, amaci bu kadar basit olmamali
Iste bu yüzdende aldatmalar, bosanmalarin ardi arkasi kesilmiyor
İkisi de birbirinden iticidir. Çünkü işin ucu aynı noktaya varır.
Evliliği mutluluk ve aşk olarak görmektir önemli olan
İkisi de, evlilik çocuk büyütmek için yapılır 😅
Evlilik özgur cinsel hayattir ya hu tabi ki evlilik meraklisi kiz😉
Senin yaşaman hata. abazan 2
Kibirli evlilik meraklısı kız
Al birini vur öteki ne
İkisi de birbirinden beter itici
Ozgur cinsel yasam icn evlenenler boş bence..
Evliliği özgür cinsel hayatı gören erkek.
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek..
Evlenecem vermezlerse gaçacam
çekimserim bilemedim :D.
Evliliği özgür cinsel hayat gören erkek
ikiside realiteden uzak insanlar..
Cinselliği Özgür gören erkek
Bazı kızlar var hemen evlenelim diyorlar o itici.
Evlenince cinsellik zaten olur. İkisi de itici
Evlilik meraklısı insan.😁
2. Si cunku birinci kiz ciddidir seviyodur onu
Ikiside oldukca itici
Evlilik meraklısı kız itici değil bence
2 side birbirinden itici
İkincisi demek istiyorum.
Evliliği özgür cinsel hayat olarak gören erkek
ikisi de birbiriile ölümüne kapışır be
İkisi de birbirinden beter valla
evlenmek herkesin hayali
Evlilik meraklısı kızlar