- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesele sadece vajinaya birşeyin girip çıkması değil ki. İşin içinde öpüşme var, okşama var, fısıldamalwr var, küfürler argolar var, birbirinin inlemelerinden tahrik olma var, birbirini tahrik edecek sözler var. O da yetmez, sonuçta doğal bir doku var. Oral yapıp o yumuşacık et parçasının sertleşip dikleşmesini sağlamak var. Penisin başındaki yumuşaklık ama arkasındaki sertliğin kadına verdiği haz var. Oral yaparken tadını aldığın zevk suyu var. Seks esnasında testislerin çarpmasından oluşan ilave haz var. İster ağzına ister başka yerlerine boşalan spermin kadına verdiği mutluluk var. Partnerini orgazm olurken izlemenin mutluluğu var.
Bunları alt alta yazınca istediği kadar fonksiyonel olsun, istediği kadar teknolojik olsun, istediği kadan en ünlü p*rno yıldizlarının penisinin birebir kopyası olsun fark etmez. Hiçbir vibratör veya vibratör hiçbir kadına gerçek bir penisin verdiği zevki, heyecanı, zevk yaşatamaz.
Bu soruya karikatür koymuyorum. Yazdığım açıklamanın bütünlüğünü ve anlamını kahkahalara kurban etmemek gerek diye düşünüyorum.15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bunda kahkaha atmayacağız yazdıklarının hepsi doğru tabi ki de penis sıradan bişey değil her şeyiyle bam başka😉
- +1 yıl
Vibratör veya dil do yazdım. Sistem kelimeyi değiştirmiş.
- +1 yıl
Tamam ben anladım onu tahmin ettim:)
En İyi Cevaplar
İnsanlar enerjisel varlıklar, iş üstündeyken enteresan bir tamamlanma oluyor çünkü. Her gün 4 kez mastürbasyon yap cinsel doyuma ulaşamazsın, haftada bir seks yap diğerinde erişemediğin doygunluğa erişiyorsun :d
01 Yorumla- +1 yıl
Yani bi kere penisi bi erkek yönetiyor seks esnasında hareketi hızı dokusu sıcaklığı bütünlüğü var oyuncaklar bunların hepsini karşılamıyor haklısın enerjisel konu😉😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBak bu ikisi birbirine göre imal edilmiş:

31 Yorumla- +1 yıl
Puhahahah
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal değil mi birşeyin orjinal dokusu ile yapay bir dokunun verdiği haz aynı olabilir mi o sıcaklık hissini verir mi et ete değecek ki o hazzı alabilesin
84 Yorumla- +1 yıl
Aynen haz verse de aynı haz asla değil tatlım😈😂
- +1 yıl
Mümkün değil 😂 orjinal olması şart
- +1 yıl
Kesmez orjinali lazım 😬😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle 👍😂
+1 yılÇünkü sayın güzel karamel likörüm, penis gibi sert ancak içindeki etin yumuşaklığını yansıtamaz. O sıcaklık hatta kanı orada tutan damarlarım dokusunu barındıramaz. Üzerinde ya da altında -nerendeyse artık- iken erkeğin kasıklarına, testislerime değen ve hazzı artıran o güzel keyiften kabarmış kadınlığının dudaklarına dokunan bir şey olmaz. Eh inleyen keyifli bir erkek gibi göğüslerine, boynuna, dudaklarına, bacaklarına, kalçana, omzuna, beline dokunamaz… seks gibi olmaz karamel likörüm
12 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay anca bu kadar detaylı anlatılabilirdi harikasınn😂her yazdığın aynen doğru 😈
- +1 yıl
Eh biliyorsun beni, bu sansürlenmiş ve uzatmayayım artık dediğim hali
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin arkasında bir erkeğin duygusu, enerjisi, aşkı, sinerjisi de varken, vibratörlerde ise her şey mekaniktir ve biz yönettiğimiz için de, ne bir beklenti, ne bir süpriz, ne de bir konturolümüz dışında bir şey sunar.
12 Yorumla- +1 yıl
Mekanik olan şeyler yetmiyor tabi enerji lazım hareket lazım tepki lazım😉
- +1 yıl
Sen lazım, ben lazım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel soru, Şimdi elinde bilinçsiz bir nesne ile bilinçli bir yaratık var. ikisinin arasında da epeyce fark var. materyalleri bile farklı. iki çikolatalı pastanın bile tatları farklı iken plastik ile orjinal etten birini aynı kefeye koyamadım ben :))
16 Yorumla- +1 yıl
Koyulamaz tabi aynı kefeye çünkü tek etken değil bir çok fark var arada;)
- +1 yıl
Tabiki de aynı şey değil benim cevabım belli en başta dokusu sıcaklığı ve karşıdaki erkeğin bütünüyle ilgili zaten :) daha çok detay var da işte😅
- +1 yıl
İşte diyorum ya neden aynı etkiyi yaratmaz yani başkalarında nasıl diye öğrenmeye çalışıyorum😉
+1 yılÇünkü vajina kanalını aynı şekilde uyaracak malzemeye sahip değil dokusal olarak
54 Yorumla- +1 yıl
Doku önemli tabi ama tek doku da değil
- +1 yıl
Ya hayatım biz sağlıkçılar böyle yaklaşıyoruz hep
- +1 yıl
Dokusal en etkili sebep tabi de et ete sürtününce değince girince zevki çıkıyor 💋
- +1 yıl
Tabiki bunu yıllarca motivasyonum yaptım başka erkeklerle olurken zaten değişik dokular değişik oenisler
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yaratmaz tabiki. penis nasıl bir şey bilmiyorum ama böyle kıkırdağımsı yapıda diyen var. bir de bence penis sıcak olur, başka bir şey onun yerini tutmaz bu yüzden..
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi biçok fark var asla aynı olmuyor;)
- +1 yıl
@Asya_2275 dünyada yaratılan her şeyin bir webebi var fitrati o çünkü yemek yemek yerine vitamin hapı ile yaşamak mümkünmü öyle düşün hem öyle k8kirdak falanda yok kimdenduydunsa yanlış 😚
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ohhhh başlıyoruz yine 👅👅 sıcak kanlı canlı hareketli çünkü penis duygusuz bir materyal ile aynı zevki elbet vermez penis iyidir lazımsa yardımcı olmak istiyorum artık sana 👅🔥
12 Yorumla- +1 yıl
Duygulu penisler verir verse verse🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınca anlatayım bı ayakkabı düşün biri orijinal birisi yan sanayi orjinaldeki rahatlığı nasıl yan sanayiden alamiyirsan buda aynen böyle
14 Yorumla- +1 yıl
Örnekleme süper 😂😂yan sanayi penis napsın anca o kadar işte🤣
- +1 yıl
E tabi herşeyin orjinali güzel 🤣
- +1 yıl
Her orijinal ayakkabı da her ayağa uymaz onuda atlamamak gerek 😂
- +1 yıl
Aaa sondaki detay da önemli bak😎😂
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. İnsanlar protez diş ile dondurma yemeyi sevmiyor. Hiçbir protez orijinal organın yerini tutmaz sadece ihtiyaç giderir
12 Yorumla- +1 yıl
Güzeeell
- +1 yıl
Aynı etkiyi yaratabilecek çözümler bulunacak yakın gelecekte diye umuyorum 😂
28 Yorumla- +1 yıl
Hahaha umarım diyeceğim de ki var da zaten ama insanımsı robotlar yapay zeka bunlar yapabiliyor ama çok pahalı😂😬🤣🤣
- +1 yıl
bimde 3 boyutlu yazıcı var
pardon yanlış yere yazmışım😂
yazmışken silmeye erindim - +1 yıl
Puhahhah BİM e gelen de çabuk bozulur yaa😜😜🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Alemdaralii 😂😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
ben iki kişilik oynarım
- +1 yıl
bi karşıya bi buraya
- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılAynı yaratmaz icindekini yöneten canlı patner olması zevk verir bayana
11 Yorumla- +1 yıl
Canlı oluşu önemli detay :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Penis sert ve yuşak bir şey vajina için yaratılmış ondan olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle:)
+1 yılmalın orjinali ile çin malı arasında ki fark gibi düşün.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynı olsaydı penisimize gerek kalmazdı keserlerdi iyi ki aynı değilmiş jdndndjd
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha ayyy Allah korusun🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kız akıllı oğlanı kelinden tanıyor tabi kanmaz :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahqhqh kandırmaaz🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü penis canlı sıcak haz alınca tepki veriyor ıslanıyor daha sert oluyor boşalıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Hepsi etkilii
- +1 yıl
Bence de öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl- Organik başka bir olay. Sıcaklığıyla damarlarıyla kafasıyla 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Her şeyiyle :)
- +1 yıl
Ah sen var ya sen☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyi çok merak ediyorum.. sanat eseri gibi cinsel soru soran bir kişi vardı burada. Eski hesabın mıydı acaba yoksa ikinci bir sanatçı mı geldi uygulamaya
17 Yorumla- +1 yıl
Nicki neydi?
Cevap sahibi+1 yılŞekilli değişik tarzda yazılı bir nickti şu an aklıma gelmedi
- +1 yıl
Kesin benimdir soru tarzı da benziyorsa vardı çünkü eskiden hesabım😉
Cevap sahibi+1 yılBu kadar edebi cinsel soru sormak herkesin yapacağı bir şey değil. Bu dikkatimi çekti sorunu beğeniyorum. Şekilli bir nick benimde bakalım tanışıyor muyuz
- +1 yıl
Bilemedim ne kadar eski dediğin zamanlar ve rumuzu mu şekilliydi?
Cevap sahibi+1 yılAynen nick i şekilli yazılıydı bir türlü aklıma da gelmedi yaşlılık işte 😂
Cevap sahibi+1 yılBuldum red... Mi nicki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapay şeylerin girmesiyle kanlı canlı penisin girmesi bir mi et ete değmeli et giren yere dert girmez diye boşuna dememişler 😂😂 nostaljik adam
16 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha süper yorumm😝🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSende süper ötesisisin harika kadın nerden buluyorsun bu soruları kaynağı neresi 🤣🤣
- +1 yıl
Kaynağı benim 😂😂😈😈
Cevap sahibi+1 yılCem yılmaz gibi cevap vereceksin sandım üstüne oluyorum diye🤣🤣 yani dötumden uyduruyorum demişti cem yılmaz esprilerinin kaynağını soran gazeteciye kaynağın üstüne oturuyorum demişti 😃
- +1 yıl
Ahahhaha kaynağı dötüm desem yanlış olurdu şimdi ama😜😜
Cevap sahibi+1 yılYabancı değiliz bizbizeyiz şurda o kadar şehvetli sorunun yanında masum espri yanlış anlaşılmazdı🤣🤣
+1 yılPenis damarları dokusu sıcaklığı bunların hepsini içeren bir alet yok 😳😁
14 Yorumla- +1 yıl
Hahha aynen heps içinde full paket 😂🤣
- +1 yıl
Böylede söyleyince satışa çıkarmışım gibi oldu 😂alırmısın abla bu paket sadece Türkiye’de iki kişide varr
- +1 yıl
Ahahhahah biraz öyle olmuş🤣
- +1 yıl
O zaman satayım sana 😂
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çünkü o hissi demir bir boruyla hissedemezsin tatlım 😏
12 Yorumla- +1 yıl
Etkenler var ama tam olarak hangisi:)
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Çünkü seks yapmak daki olay içine bir seyin girmesi değildir. Duyguda vardır içinde temas da vardır. Karşı cinsin kokusuda vardır nesini duymak da vardır beş duygudan bahsettiğimi anladın umarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamam mı biliyorum 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herşeyin gerçeği güzeldir, yan sanayileri değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahah süper
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kapının anahtarı aynı değilse buda aynı öyle her kapıyı açacak anahtar farklıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılo sıcaklık o tenın yumusak dokusu ve ten temasının etkısını hıssedemedıgınız ıcın aynı etkıyı yaratmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Yaratmıyor tabii
S ikin verdiği dokuyu verir mi awk dşdödmdmdkd
71 Yorumla- +1 yıl
Vermiyo işte😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılPenis kan dolu sımsıcaktır hissi de başka olur elbette
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenis sımsıcak ve sert
91 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki diğeri de sert ama doku his ve harekey yok😉
Gerçek canlı kanlı dururken ne işin var ki 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen gerekiyor çünkü ayrıca genel bi soru bu😂😂
+1 yılPenis ayrı keyif her zaman erkek yerini tutmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi penisin yerini tutmuyo
- +1 yıl
Alıp kıvranırken altında o his ve haz kadın erkek arasında tartışılmaz bir keyif
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doku ısı ve yapı farkı
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle😉
+1 yılPenis vasina ikisi sıcacık olduğu icin
12 Yorumla- +1 yıl
Hımmm
- +1 yıl
Sen hiç yapmadinmi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü seks sadece penisten ibaret değil...
12 Yorumla- +1 yıl
Güzell yani öteki de olsa yetiyor da orgazma ama doyum olmuyor😉
- +1 yıl
Vibratör sana oral yapamaz ama ben yapabilirim :D
+1 yılZihinsel bir olay bilinç altında onu fark etmek
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Kadın haz noktası zihninde biter
Ona göre yaratılmış çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
İşte ilginç ama aynı etki olmuyor çok etken var:)
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biri canlı diğeri ölü 😘
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki aynı etkiyi yaratmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Yok imkansız😂
Cevap sahibi+1 yılBencede 😂
Aynı etki yaratsa insanlar neden evlensin.
32 Yorumla- +1 yıl
Yaratmıyor dedim ya ben de zaten🤦🏼♀️😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaratmaz tabi biri et ne güzle biri metal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biri canlı, biri cansız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü penis sıcak ve başı dil gibi tırtıklı
12 Yorumla- +1 yıl
Hımm etkiler tabi😂
Cevap sahibi+1 yılOndan verir kadına zevki
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılŞişede denedinmi
12 Yorumla- +1 yıl
Ay çok sert
- +1 yıl
O zaman kemer patlican
Et sonuçta sıcaklığı var 😀
18 Yorumla- +1 yıl
O halde et ete değecek sözü doğru bence de 😂
- +1 yıl
Asla olmuyor gerçeği gibi
- +1 yıl
Fazlasıyla😂
- +1 yıl
Yaşamayan bilemez 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbiri et ve canlı doku çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla aynı hissi vermez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCanli ve farkli
11 Yorumla- +1 yıl
Evett
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisin yerini hiçbir şey alamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Alamıyo tabi😂
Cevap sahibi+1 yılSen alabiliyor musun peki
Yaratmaz