Arkadaşlar ben 20 yaşındayım daha hiç ilişkiye girmedim.birşeyi merak ediyorum penis vajinaya nasıl giriyo.daha doğrusu dik mi yoksa yatay olarak mı. bunu çok merak ediyorum eğer dik giriyorsa derine inemez diye düşünüyordum. Lütfen dalga geçecekler cevap yazmasın. ciddiye alıp cevaplayanlara da teşekkürler. Penis vajinaya nasıl giriyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal şekilde
fakat kayganlaştırıcı jel kullanın
link
Vajinal Kuruluk Bitkisel Çözüm: Viaxi glide bitkisel özlü kayganlaştırıcı jel yan etkisi olmayan bir üründür. Viaxi glide su bazlı bir kayganlaştırıcı jel’ dir. Vajinal kuruluk gideri su bazlı jel vajinal kuruluk ilaçları gibi herhangi bir yan etkiye sahip olmayan cinsel sağlık ürünüdür.
Vajinal kuruluk problemi olan birçok kadın özellikle cinsel birleşme esnasında şiddetli ağrı, acı ve yanma hisseder. Bu durum cinsel birleşmeden alınan hazzı azaltır, özgüveni ve ruh halini bozabilir, normal günlük yaşamı etkiler, genel huzursuzluk ve cinsel istekte azalma duygusuna neden olabilir.
Viaxi Glide Kayganlaştırıcı Jel, su bazlı, renksiz ve kokusuzdur. Uzun süre kurumayan kayganlaştırıcı özelliği ve rahatlatıcı etkisiyle vajinal kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Dermotolojik ve klinik testleri yapılmıştır. Prezervatifle %100 uyumludur pH dengelidir. Tüm fantezi oyuncaklarla birlikte kullanıma uygundur. Yağsızdır ve suda kolayca çözülmektedir. Oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır. Daha sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için Viaxi Glide Kayganlaştırıcı Jel’i güvenle kullanabilirsiniz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç bişeyi örnek vererek anlatmam mümkün değil. tamamen penisi için almak üzere biçimlendirilmiş harika bi organ. ilk olarak, sanki hiç giremeyecekmiş gibi görünen küçük deliğin kapıları o kaygan sıvı sayesinde yavaş yavaş hafifçe zorlayarak aralanıyo. penisin ucunda bunu hissediyosun, sonra penisin başından sonraki boyun bölümünü çepe çevre saran sıcak bi et yığını her yerinden kavrıyo, ve o müthiş kayganlığın içerisinde gelip gidiyosun. mükemmel bi şey yaa, başka hiç bişeye benzemiyo. iyi ki var, hayata anlam katan bişey :)
160 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. biraz seviş ardından
nasıl girdiğini görürsün.
aynalı bir yer sana yardımcı olacaktır100 Yorumla
amaaan napcan giriyo işte yan düz çapraz ...boşver erkeğine bırak o bulur yolunu
194 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
70Cevap
+1 yılgüzel gelmeyle alakası yok ki penise bir şeyler sürele, hiç bir şey düşünmesin yine boşalır. Girince neler hissediyorsun dersen hangi kadının vajinasına girdiğine göre değişir, kadının konuşmaları huyu suyu falan zaten o an orgazma ulaşmaya çabalamaktan başka fazla düşünülmüyor genelde. Vajinal orgazm olamıyorsan, ön sevişmeyi uzun tut mümkün olduğunca, birde uzun süre ilişkiye girme iyice abalaş, p*rno film falan bak, hatta hikayelerden oku, sonra yapmayı dene. Başka biriyle bir kaçamak yap bakalım belki o zaman vajinal orgazm olmaya başlayacaksın.
31 Yorumlaya öyle zor bir soru ki:)) neden? çünkü sadece içine girmek değil ki olay, kızın seksiliği, önce o seksi kızla olmayı gerçekten istiyormu erkek, sevişirken herşey yolunda mı, çok mu güzel sevişiyor kız...? Ki bunlar iyiyse zaten içine girmek de süper ötesi...Toplam zevklerin finish noktası, zirvedir...
Bedensel olarak oruyorsan eğer zaten böyle bir sevişmeden sonra her iki cinsel organ da fazlası ile ıslak olacağından, sıcacık ve ıslak bir yere giriyorsun..Kız arkadaşının inlemesi ve vücudunun belli bir ritmle sallanması, kısık gözlerle zevk alarak sana bakması, o ıslak ve sıcak vajinada gidip gelmeyi muhteşem yapıyor...arasıra penis ucunu çıkarır gibi yapı dibine kadar tekrar gitmek, penisin etrafının sürtünmesi süper tabi ki...10 Yorumlaşimdi hiç vajinal boşalma yaşamadım yazmışsın bu demek oluyor ki klitoral orgazm oluyorsun en azından ben öyle anladım merak etmen ve arzulaman güzel ama vajinal orgazmı çok az kadın yaşar zaten o yüzden kendini üzmene gerek yok ama hi. orgazm olmuyorsan bu bir sorun tabi eşin ne kadar sürede geliyor bunu da yazsaydın keşke o zaman bir şeyler söyleyebilirdik herneyse aslına bakarsan kadınların boşalamaması hiç de mantıklı değil yani imkansız değil sonuçta o organ boşalmaya uygun bir şekilde yaratıldı ... kadınların sorunu tamamen psikolojik eğer illaki vajinal orgazmı yaşamak istiyorum diyorsan bu işin kesin çözümü hipnoz tedavisi hipnoz mucizeler yaratabiliyor...
20 Yorumlaüstüne çık sen yönet olur o put gibi beklesin o boşalmayı bilmeyen bayana böyle öğrettim o sadece göğüslerine yönelsin sabit beklesin anca böyle olur en kolay yolu bu dene bence bir defada senin için fedakarlık yapsın hem sen rahatlardıktan sonra her halikarda oda rahatlar
42 Yorumla- +1 yıl
yani ideal -1 veren vatandaş bu işi bilmiyor benim gibi birisi kadın ruhuna hitap uzmanı seks sadece seks olarak yapınca bayan mutlu olmuyor özgür olmuyor bu yüzdende boşalma olmuyor yoksa benim gibi insan ağırlığının ortalama 3 katını kaldıran birisi herkese hitap ederdi ama malisef bu işler böyle yürümüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılHele kadın istekli, tertemiz vucutlar, güzel bir ortam yiyecek içecekler, loş bir atmosfer uzun ön sevişme 1 saate akın ara sıra mola verilerek yapılan sevişme kayganlaşmış güzel bir vajina beni aynı anda kendisiyle beraber boşalmayı beceren bir kadına bir hayat veririm. Tüm bedenim yenilenmiş olurum. İşte erkek öyle orgazm olur. Ama boşaldıktan sonra kadın durmayacak 15 dk. daha devam etmeli
50 Yorumla
+1 yılİlk defa cinsellik kategorisinde bir soruya cevap veriyorum hayatımda hiç böyle bir şey yaamadım ama rüyamda bir deneyimim olmuştu acayip zevkliydi öyle mastürbasyona falanda benzemyior üstelik bir rüya olmasına rağmen o kadar çok zevk aldığımı hatırlamıyorum ilk başta biraz zorluyorsun sonra zaten yavaşça kendi içine kayıyor işte ileri geri falaln inanamıyorum ya ben böyle şeyleri nasıl yazdım :O
46 Yorumla- +1 yıl
o da bi ihtiyaç
- +1 yıl
İhtiyaç tabide evlenmeden yapmam ben evleneceğim kıza öyle şerefsizlik yapamam onun içinşimdilik sağ el sol el idare ediyoz :D - +1 yıl
türünün son örneklerindensin tebrik ettim
- +1 yıl
Eyvallah bacım o kadar cevap arasından ilk defa cinselliğe yoruma attım ama olsun herşeyin bir ilki vardır :) - +1 yıl
Benimi diyon panpa yaşım 18 doğru herkes öyle diyor tam yaşındasın diyor :D
+1 yılarkadaşının hesabına girecek kadar bilgiye sahipsin ama bir penisin vajinaya nasıl girdiğini mi bilmiyorsun ? Hakikaten dalgalık bir soru ve tamda SÖRF yapasım tuttu. Dalga kıranda yok ohhhh walla ne güzel.Ne güzel İstanbul beeee.
360 dereceden sokabilir, pozisyonluk mesele.
saglikpark.com/i/Image/cinsellik-yuzeysel-agri.jpg
saglikpark.com/i/Image/cinsellik-derinde-agri.jpg20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevişmeyi uzun tutmak ya da sevdiğin şeyleri eşinin yapması vajinal boşlamnı sağlayabilir.bence açık açık sevdiğin seni etkileyen şeylerden bahset.fantazilerini anlat.oral yampasını sağla.bu hem seni hemde onu heycanlandırabilir.eşin senin boşalmana yakın içine de girerse o zaman zevkin doruğu oluyor.
40 YorumlaYa şimdi sizin olayınız sanırım ön sevişmenin kısa yada hareketsiz,renksiz olmasından oluyor.Biraz daha ateşli olsanız-ikinizde...Daha ateşli olabilir zaten zevk nedir ki ? His. O hissi canlı tutmalısınız.Bir de biyolojik tarafı var.Pozisyonlardan kaynaklı olabilir.
10 Yorumlabenım fıkrım cinsel bırlesmeden sonra erkek boşalmazsa olmaz bırsey hıssetsın yada hıssetmesın fark etmez bırde o boşalmadan zevk almak var burda kadının rolu cok buyuk tıpkı kadının orgazm olmasında erkegın rolu gıbı bırbırını tamamlamak onemlı olan içine gırdıgınde ne hıssedersın dıye sorarsan yazmakla tarıf edılmez ben edemem erkegın yada kadının amacı önce karsındakını mutlu etmek olmalı kı işte o zaman tadına doyum olmaz her ıkı taraf ıcınde zevklı olur bıraz uzun oldu ama
10 Yorumlasen yemek yerken kaşığı agzına yatay mı sokuyon dıkey mı
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. o zaman biraz daha klitorisde unutma daha konsantra ol genşe biraz ılık duş alabilirsiniz daha farklı mekanlar deniyebilirsiniz olmuyorda vibrator de yardımcı olur sex öncesi spa yada evde yapılan yaglı masajda rahatlatır
20 Yorumla
+1 yılben ilk girdiğimde çok duygulanıyorum, sanki nobel barış ödülü almışçasına bütün salon ayakta beni alkışlıyormuşçasına duygulanıyorum ama bir taraftanda gururlanıyorum... sonra birden anlamsız bir hüzün çöküyor içime, sanki bir daha dönmemecesine vatanımdan ayrılmışa dönüyorum...
20 Yorumla
+1 yılkız bi soru sordu kimse tam anlamı ile bir şey söleemdi demkki hiç kimse incelemiyormuş horoz misali horoza demişler tavukmnu yumurtadan çıkar yumurtmaı tavuktan horozda ben onu bunu bilmem işime bakar geçerim aynen o misal :)))
32 Yorumla- +1 yıl
canım az sağ yap gel gel gel topla topla heh şimdi oldu :)))))))))))))))
+1 yılaslında senın yasındakı bırının bundan öteye geçmesi lazım ama yinede sorayım bunun bi şekli yok istyn istdği gibi pozisyon alıp ona göre bu saydığın dik ve yatay artık matematikde kaldı. daha derine inme konusuna gelince o penisin iriliğine ve kalınlığına bağlı. 5-6 cm kalınlıktakı penıs 16-17 cmden 20-21 cm dekı penıslerden bu hazzı alman kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılıslak sıcak ve penisin alt uc kısmında duyarlı bir kısım var bu kısım sinir hücrelerinin yoğun olduğu kısım hislerin toplandığı kısımd diyebiliriz sürtünme o kısmın zevk almamızı sağlıyor acemiler anlamaz tabi niye nerden zevk aldıklarını heycandan boşalırlar. :)) bu
10 Yorumlasıcacık, sulanmış, kaygan ve sarıp sarmalayan bir yoldur vajina. hele bir de penis içindeyken vakumlayabiliyorsa boşalmamak imkansızdır.
40 Yorumlaşimdi burda sana nasıl anlatalım :D o kendi yolunu kendi buluyor :D o kadar merak ettinde p.rno izlmek aklına gelmedi mi. bu konuda sana çok yardımcı olabilir :D:D
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek zevk almasada bosalir git gel yapinca
ben bir cok erkekle sex yaptim bende hic bosalmadim ama zevk aliniyo oda yeter
ben mast yapinca boslaiyom cocuklukta berli33 Yorumla
+1 yılselam ben brazzers daki kel adam
benden iyi kimse bilemezzzzzzzzzzz32 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha öldüm yaa :)))))
+1 yılpenis girmiyo vajına içine cekıyor :)
yada penis ısınacak bır yer arıyor...ve gırıyo...61 Yorumla- +1 yıl
haydar dümen vari bi cevap oldu bu +1 :)
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Sıcaklık ve müthiş bir his,anlatılmaz yaşanır,sizin yaşayamamış olmanızdan dolayı üzüldüm ama zor değil,
00 Yorumlaön sevişme bittikden sonra yağlı boya faslı yukarı aşağı yukarı aşağı sonra yavaşca delik bulunur yavaş yavaş girilir sıcaktır derindir girdikce her hücreyi hissedersin git gel yaptıkca derin gerilir zevkten uçarsın :))) .. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink bu pozısyonu dene orgazm olmana yardımcı olabılır
10 Yorumladik ve yatay nasıl oluo anlayamadım ama şöle anlatim.. ayakta dik durduğunda yani normal bi duruşta aşağıdan yukarı şekilde girer
00 Yorumla
+1 yıldik yada yan ne farkedecek.sen almana bak :) gerisini o halleder...
10 Yorumlaiçine girdiğim küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sanıyorum :)
https://www.youtube.com/watch?v=psRfvq8P7wQ
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldalga geçmeyin yazmışın ama tam dalga geçilecek soru buraya üye olup soru sormayı biliyosunuz açıp bi video izlemeyi bilmiyomusunuz hoş bilmediğinizden değil ya laf olsun torba dolsun sizinki
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaha koptum ya şimdi belgesel izletirecekler sana korkmuyasın sen sonra :)
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılaç bir p*rno izle canım ya :)
97 Yorumla
Soran+1 yılnereden izleyebilirim:)
ay ölcem bu sorular hakkaten orjinal. Cevap vermek için lugatım yetmedi kusura bakma kardeşş :)
21 YorumlaPisisyona göre değişir ama genel olarak yaklaşık 45 derecelik açıyla
00 Yorumla
+1 yılÜzerine düşünmenin manası yoktur.
Her şeye anlam yüklemek manasız.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılduygu,arzu sehvet boşalması.tarifi aslında zor.içine girerken önce girişini hisediyorsun sonrada ıslaklık ve sıcaklık la birlikte sürtünmeden kaynaklanan nedenlerle boşalma rahatlama.
00 YorumlaUstte ya da altta olmaya gore degisir. ustte isen penis vajinana dik olarak girer. ama sen altta isen yatay olarak girmektedir.
00 Yorumlaönce dik giriyor ama çıkarken yatay çıkıyor, son santiminde dikkat et çıkarken bazen ters çıktığı da olabiliyor, (EN İYİ CEVAP :)
10 YorumlaOnca şey varken penisin vajinaya girişini mi merak ettin bacıım. yatayda girer dik te girer, pozisyon sana ve partnerine bağlı
00 YorumlaSu akar yolunu bulur arkadaşım. Sen merak etme zevk almaya bak.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ciddiye aldığım bir soru bunu detaylıca görsellerle beraber öğrenelim mi?
00 Yorumla
+1 yılsert şekerim sert.sert giriyor ama mukoza sayesinde acıtmadan :D
00 Yorumla
+1 yılSonunda rüyama kavuştumm..
Gercek mı sanal mı daha da çözemedim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. bahsettiğiniz vajinal orgazm ise eğer doğru pozisyona ve en az 13 cm penise ihtiyac var ..;)))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılDik girer canım.İnan bu gün sana cevap yazmak için özellikle dikkat ettim
00 Yorumla Doğduğun yere, anavatana geri dönmüş oluyorsun :)
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler için ulaşilmasi güç bir yer,ufakliktan beri hayalini kurduğu yere kavuşmak
eli ile yaptiği şeyi bayanla ile yapmak,sıcaklik ve kadin ile duygusal bir yakinlik karşilikli zevk almak.kadininda mutlu olduğunu zevk aldiğini görmek.00 Yorumla
+1 yılBenim her seferimde boşalıyorlar çünkü oldukça uzun sürüyor, hisler kadından kadına değişiyor genel bir sıcaklık hissi diyelim.
02 Yorumla- +1 yıl
numara yapıyolardır bence
- +1 yıl
Yok zamanında geçirdiğim bi fıtık operasyonundan sonra 45 dakikada anca boşalabilmeye başladım, üroloğa gitim daha ne istiyorsun dedi :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlar meğerse kızlar bizden daha çok p*rno izliyorlarmış yaaa :)
00 Yorumlaşu an halının üzerinde yüzüyorum ben gülmekten tabi zaaaaaaa xd xd
00 Yorumladenemeden bunu öğrenemezsin ama açıp videolara bakabilirsin
10 Yorumlabilmemek ayıp değil tabi ama kızların yorumlarıda tam hani aç bi porrno izle beaaa:))
00 Yorumla
+1 yılsana link atardımda sonra şikayet eden olur silinir üyeliğim
00 YorumlaFişin prize girmesi gibi.
61 Yorumla? Pr(X = u) = 1 Formul işini görür dene bak:)
u
aka: Discrete probability distribution theory:)00 Yorumlaçok güldüm bu soruya...bu zamanda bunu bilmemenize ihtimal bile vermiyorum...
00 YorumlaBence bu yastan sonra ogrenme. Rahibe olmani tavsiye ederim.:)
00 Yorumlatanışacağın kişi biliyodur merak etme sen zevkine bak
00 Yorumlasen pozisyonunu al ve bekle o yolunu bulur kafana takılmasın :))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılo kadının sahibi olduğum hissi uyanıyor...
80 Yorumla
+1 yılAçın bir video izleyin.
65 Yorumla- +1 yıl
hay ağzına sağlık yaaaa
- +1 yıl
Ben de Ben de :))
+1 yılher pozsiyonda giger
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı