Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel soru.
Belli olmazki o. Ne zaman nerde kiminle durum nedir aceleyemi gelmesi gerek softmu lazım nedir durum bilinmez. Birde bazıları vardır illa istediğim olacak diye kendi ritmini tutar yavaş veya hızlı sert ya da soft belli olmaz. Karşısındakini düşünüp yapanlarda vardır güzel güzel ayarlanır kadınla aynı anda ya da yakın zamanda orgazm olmaya bakmak en mantıklısıdır. Ama sadece işini görmek deyimi lazımsa o başka
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel sorarım😈😂bu arada kesinlikle dediklerine katılıyorum bence hissetmek gözlemekle de çözülüyor o iş tempoyu ayarlamak için 😉
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılHerkes öncelikle kendi tstmininden sorumludur. Ve cinselliğin her anı ve aşamasında da tarsflar parnerlerini yönlendirebilirler. Çoğunlukla kadının istek ve arzuları belirlese de tempoyu, zaman zaman erkek te insiyatifi ele alıp, kadını darma dağın eder, hırpalar, parçalar ki kadın buna bayılır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılCemaat ne derse desin imam bildiğini okurmuş. Benimle yatağa giren kadın ritim sazlarda benim olduğumu ve ritmi dakikasına saniyesine kadar benim ayarlayacağımı bilir. 🤣🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Puhahhahahah yapma bari sen deme bunu 😬😂😂😂bakıyosundur sen bi karşıdaki o an ne istiyor 🤣🤣görseldeki şampiyonluklar çok komik yaaa😝😝
Bencil ve akılsız bir erkekse kendi istediği gibi yapar. Sonraki sefer de kadının başı veya kirpik dipleri ağrır🤪
Düşünceli ve akıllı bir adamsa kadınıyla birlikte tırmanır hazzın merdivenlerini. Ne ondan hızlı, ne ondan yavaş.. Sonraki seferi her ikisi de iple çekerler❤️
32 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaah dimiii akıllı adamlar işini bilir tekrar tekrar konumlanmak için 😬😬😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen eşime göre ritim belirlerim tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgerçekleştirebilmek için fizik kurallarına uymamayı başarmak gerekir..
konuyu biraz açalım.. ritim olarak maksimum kenetlenme noktasında duyulan "pat" sesini baz alalım.. yapılan salınımın hızı 1 birim olsun.. 1 birimlik hızda ritim aralığı 2 saniye olsun... hız eğer 2 birime çıkarsa ritim aralığı 1 saniyeye düşecektir.. bu örneğimizde hızı arttırırken ritmi koruyabilmek için penis boyunu 2 kat arttırmak gerekecektir ki bu da olası değildir..
-ne anlatiyon jack hikaye ver bize biraz..
hmm.
perküsyon yetenegi olanlar bu işin tao'sudur.
-lan oglim soru o mu alla sen..
ben hedonistim ve kendime gore ayarlarim gerisini duymak isteyen gelsin anlatirim :) der gider zor konustu bugun..
22 Yorumla- 1 yıl
Ahahahhahahha Jackkkkk kitap yaz Jackk alıp okuyacam söZzz 🤣🤣🤣🤣ilk pat sesini baz alalım😝😝😝😝
Cevap sahibi1 yılkitabim yakinda cikicak... :)))))))))))) sana bi gonderiim elden gecir..
acaba sende olay ne... sen mi ayarliyon ritimleri.. ayarlansincilardan misin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBence ritim iç güdüsel olarak erkeğin aldığı hazza göre şekil alır hızı artar ya da yavaşlar
65 Yorumla- 1 yıl
Kız ellerimizle popoya bastırma suretiyle ayarlarız hızı bize kalsa😬😬😂😂🤣
- 1 yıl
Sen ayarlama gerek yok o kendi ayarlar zevkine göre su akar yolunu bulur 😂
- 1 yıl
kadın erkeğin bastonu olur, erkek kadını sayesinde ayakta kalır (normal şartlarda) ama mevzu aşk ve romantizm olunca, kadın erkeği merdiven olarak kullanır ve zirveye çıkmak için erkeği kullanır. En güzel birliktelikler kadınların doyduğu birlikteliklerdir.
1 yılDavulu çalmayı bilmeyen tokmağı eline almasın tokmakcı ne kadar tecrübesiyle davuldan o kadar güzel ses çıkar ritim tutturmak tokmakçının işi 😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaah süpersin🤣🤣
- 1 yıl
Teşekkür ederim sen süper ötesin😂
1 yılOlması gereken partnerini analiz edip onun tepkilerine. Zevk ifadelerine göre ayarlaması ama gerçekte maalesef bunu yapabilen erkek sayısı çok da yoktur
11 Yorumla- 1 yıl
Heehh aynen onu diyorum karşılıklı bazlar olması gerek 😉👏🏻👏🏻
İlişki sırasındaki ritim kendiliğinden oluşur zaten herhangi birine gerek kalmaz
42 Yorumla- 1 yıl
Olur mu ama bazen yavaş hızlı daha hızlı istiyoruz tek ritm le bitmez bence😉😂
- 1 yıl
@Baileyscream vaav sahane
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkekler diye neden genelliyorsun. kadını önceliğe alan önem veren erkek de var, kadını köle gören cahil öküz de var
17 Yorumla- 1 yıl
Ben sadece pozisyon bazında sordum soruyu yani bi genelleme olarak düşünme😉
- 1 yıl
bakın iki tip erkek vardır.
aklını kullanan, bilgili, kadını hem anatomik hem ruhen bilen, kadına önem veren kadını şımartmayı bilen ve kriterleri olan erkek
diğeri ise filmleri gerçek sanıp ne gördüyse kadına uygulayan, kadını köle gören, anatomi bilmediği için sürekli mikini ölçen ve bunu referans yapan, sevişmeyi bilmeyen ilişki sonuç odaklı, kriteri olmayan damacana ile kadını bir tutan yaratıklar.
kadını hem anatomik hem ruhen bilen erkek, kadının mimiklerinden vücut tepki, lerinden kadının o anki istek ya da rahatsızlıklarını anlayan ve ona göre tempo, aktivasyon ve pozisyonları seçer
an gelir kadının kölelik ruhunu okur misyonere geçer an gelir özgür ruhunu hisseder cowgirl poza geçer.
an gelir tempoyu sistemi kadına bırakır , an gelir kendi ele alır - 1 yıl
Evet bunların hepsine hakimim haklısın da sadece soru tek pozisyon için sorulmuştu 😉
- 1 yıl
Haklısın yani öküzse değişmez ama yanlış yapmış olur tabi
- 1 yıl
Benim öküzlerle işim olmaz meraklanmayın😉😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılS.. ikin ucunda sizin bilmediğiniz bir sensör var, o sensörden gelen nöro sinyallere göre hızımızı ayarlıyoruz. 🤣🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Puahhaah ya ne özellikler varmış arkadaş bu miklerde😝😝🤣🤣🤣🤣sensörlüsü de mi çıkmış
- 1 yıl
Tabii ki 🤣🤣🤣
1 yılAcemiyken kendi istediğim gibi yapıyordum. Ama sonra öğrendim ki bu partnere zevk vermiyor ve hızı onun isteğine göre ayarlıyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Süpersin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş atalar😂😎
- 1 yıl
Kesinlikle böylece de partnerlerimin hepsi memnun oluyorlar.
Eşinin de daha çok haz alabileceği hızı ayarlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Güzell😉
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendi ritmim bir süre sonra kadınında ritmi oluyor zaten 🔥
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm ama bazen birden değişim istiyorum ben mesela belli olmuyor😂
- Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılBazen istediğim gibi bazen de partnerime göree tabi kiii
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm bazenler işte onu anlıyosan iyi 😉😂
1 yılRitmi belirleyen vajinanın kayganlığıdır efendim
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm bi anlamda mantıklı ama ifadeye de bakmalı tabi😉
- 1 yıl
Eh zaten bir başka unsur da kadının inlemesi değil mi?
Zamanla deneyim kazanarak olur bu işler birlikte beraberce yapa yapa olur her şey bir ahenk içinde
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm zamanla alışır mı insan yoksa an ı yaşarken de ayarlanır da:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO an partnerin hazzına oranla giderek arttırırsın
13 Yorumla- 1 yıl
Hımm gözlem yapıyosunuz yani
- 1 yıl
Evet nefes alıp verişine göz kapaklarına dudak ısırmana bakarım
- 1 yıl
Bazen en yüksekte olduğu anda bilerek duraksayıp yalvartmayı seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Valla kız haydar dümen'i geçtin 😂 her gün nereden buluyorsun bu kadar soruyu.
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahhahah bulurum ben Haydar Dümen hayatta olsa o da cevaplardı belki😬😝😝
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBencil olmadan, partnere göre ayarlanması gerekir.
Aynı anda orgazm olunmalı, yoksa hiç bir değeri yok.12 Yorumla- 1 yıl
Hımm partnere göre davranan kazanır tabi😉
Cevap sahibi1 yılİkimizde kazaniyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ritim şaşar orada ya insan tutamaz kendini verdikçe verir odunu 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Ahahhah ritm sabit olmaz ama bazen hızlı daha hızlı bazen yavaşlayan isteriz 😂
- 1 yıl
Tabiiii👏🏻👏🏻
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAsla kendi isteğime göre değil, partnerim yeter artık dedikten sonra 20% daha hızlanıp o hızda boşaltana kadar devam ediyorum😉
12 Yorumla- 1 yıl
Güzell ayarlama yapıyosan süper😉😂
Cevap sahibi1 yılYıllarca yapa yapa öğrendik artık 😉
1 yılPartnerin istediği tabi ki önemli ama kendini de ayarlamayı bilmeli yoksa puf olur 😀
13 Yorumla- 1 yıl
Puf mu olur😂🤣
- 1 yıl
Aynen sonra da; haniye de benim 50 gr pastırmam diye dövünürler 🤣
- 1 yıl
Puhahahhah
1 yılKadının istediği ritim ve hızda olmak iyi olur. birlikte olurken uyum önemli
10 Yorumla
1 yılHer kadın seri seri zımbalanmaktan hoşlanır. Yorulana kadar matkap gibi çakıp yorulunca yavaşlar sonra tekrar seriye takarz
12 Yorumla- 1 yıl
Hoşlanırız da zamanlamaları var onun işte😂😂
- 1 yıl
Tabiki uygun anı yakalayıp seriye takınca kadın kıvrım kıvrım kıvranır
canımız çektiği gibi yapıyoruz ama kadın belli ederse ses ve hareketleriyle onu getirmek için de tempoyu ayarlarım ben
11 Yorumla- 1 yıl
Tabi belli eder herhalde 😉
1 yılseks ıkı kısılik o yızden her sey ıkı insanın haz alacağı sekılde olmalı
23 Yorumla- 1 yıl
İlla ki
- 1 yıl
Mesaj kutunu acabılırmısn
- 1 yıl
?
1 yılKocam bana göre sevgililerim kendilerine göre yaparlardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. arada uyum olur zaten içgüdü doğrusunu yaptırır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her ikikişide ritmi ayarlar zevk varsa ikiside uç noktalara çıkar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ritim kadının bu ilişkiden azami hazzı alacak şekilde wyarlanmasibgerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsahsım adına soyluyorum ben nabza gore serbet verırım zaten ınlemelerınden kasılmalarından ya da yuz mımıkleırnden anlarsın partnerının hangı hızda daha cok zevk aldıgını ama genelde yavas ve sert tercıh edıyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. partnerime göre ayarladım
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm ne istediğini anlarsın yanii güzell😈😂
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBen partnere göre isterim
12 Yorumla- 1 yıl
Süpersin😈
- 1 yıl
O zevk alırsa beni hep ister o hep beni isterse ben kendimi daha erkek gibi hissederim o zamanda cinsel hayatı süper olan bir çift oluruz ama bil bakalım ne eksik
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBen müziğin ritmine uyuyorum 😃
12 Yorumla- 1 yıl
Ahhahah umarım Ceza falan dinleyerek yapmıyosundur😜😜🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yok Rock müzik dinlerim 🤘biraz Hard olur o yüzden
be kafama göre takılıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm memnunsanız :)
Gizli Üye(30-35)1 yılEnin şu kalkik memelerin gercek olsa gerisi bos
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçek mi meme
- 1 yıl
Evet tabi ki de gerçek benim onlar😈
Cevap sahibi1 yılYalancinin mumu 😂
Cevap sahibi1 yılMumcum
- 1 yıl
Benimler niye olmasınlar aaaa bide inanmıyosun😂
Cevap sahibi1 yılGosterir misin bana ciddi ciddi ama inanmak ve onlari yasamak istiyorum 😂
- 1 yıl
Yok artık niye göstereyim var işte foto ki arada değişiyorum da 😂
Cevap sahibi1 yılBen seni çok istiyorum bir tolerans tanirsin bence 🥲
Daha fazla zevk aldığı hızda yapar
11 Yorumla- 1 yıl
Kendi istediği gibi mi yapar hepsi
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O anki haz a göre davranır.
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm pekii
1 yılBen istedigim gibi yapiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Nedens ama
- 1 yıl
Hükmeden domimant yapim var ondan
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yazıkkı başlayınca ritim mitim olmaz hız sabitleyici ayarlanır taktaktak gider😁
19 Yorumla- 1 yıl
Ahhaahah yapma ya hız sabitleyici olmasa daha iyi değil mi ama🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl😁 olmaz sabitleyici önemli 😁kontrol sende olur hızlıdan yawasa alıp dinlenme modunj aktifleştirebilirsin 😁
- 1 yıl
Puahhahahahha tuş falan var galiba 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl😁 joistikle iletişim diyelim 😅
- 1 yıl
Ahhahahahah sesli güldümm😜😜😜
Cevap sahibi1 yıl😁 gece gece güldürebildiysrm ne mutlu
Cevap sahibi1 yılSen ne diyorsun soruna peki?
- 1 yıl
Joistikle iletişim mantıklı geldi dermişim😬😬🤣🤣ellerim boş değil avcumdakilerle belirletirim istediğim tempoyu anlamışsındır😉😉
Cevap sahibi1 yılSen ne istediğini bilen akıllj bir kadınsın 😉
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim istediğim gibi yaptı.
45 Yorumla- 1 yıl
Aferin ona😂😂
Cevap sahibi1 yıl@kxnan Aynen🤣
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkekler genelde kendini düşünür knk
15 Yorumla- 1 yıl
Hıı onu anladım şu an biraz yorumlardan kanka😅😅sen yapsan belki onu düşünecen ama o da yok🤦🏼♀️
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kendi istegi ile amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılİkisine de
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
1 yılHissederek
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm hissediyorsunuz yani kadının istediği tempoyu
- 1 yıl
Sevgilimin istediğini, veya temposunu hissetmek olağan bir durum sonuç olarak bana hissettiriyor o an içinde bulunduğumuz durumdan
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılkafasına estiği gibi işte.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler