Şimdi eşinizin hiç istekli olmaması sıkıntılı da bazıları çok istekli oluyor bazıları orta.
Orta istekli mi yoksa aşırı istekli oluşu çok farkeder mi?
Yanı eşiniz çok istekliyse hayatınız mi değişir çok mu mutlu olursunuz yoksa normal mi?
Şimdi eşinizin hiç istekli olmaması sıkıntılı da bazıları çok istekli oluyor bazıları orta.
Orta istekli mi yoksa aşırı istekli oluşu çok farkeder mi?
Yanı eşiniz çok istekliyse hayatınız mi değişir çok mu mutlu olursunuz yoksa normal mi?
Bazılarının çok istekli olması iyi bir şey değil sağlık açısından zararlı psikolojik ve sağlık olacakta zararlı annemin arkadaşının arkadaşı bir adam varmış evliymiş karısı aşırı sekse düşkünmüş adam bıkmış her gün ilişkiye girmekten yani en sonunda aldatmış yani kadın sekso manyak bir şeymiş ben normalde burcumun etkisi Akrep burcu olduğum için sekse düşkünüm ama her gün yapacak kadar değil en fazla 2 3 günde bir veya 1 haftada 3 kez ama her gün yapmam çünkü hem kendimin hemde eşim olacak kadının psikolojik olarak beden olarak ruhsal olarak sağlıklı ve yeniden seks için enerji toplamasını isterim çünkü her gün seks yapmak çok fazla kalori yakmakla beraber beden aşırı yorgun psikolojik olarak düşmüş ruhsal olarak bitmiş olabiliriz mesela yeni evli birisi olmuş olsam 1 hafta her gün yapabilirim çünkü eşimin tenini keşfedip tanıyacağım oda benim tenimi tanıyacak keşfedecek normal bir şey ama 2 3 hafta sonra bu azalmaya başlayıp haftada 2 gün 3 gün de 1 veya haftada 3 kez ideal olacaktır hem benim için hem eşim için anlatabilip yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ablacım, güzel kardeşim, her şeyi bu kadar "erkek" endeksli düşünmeyin sonra üzülüyorsunuz.
Düzenli seks yapmak, bir erkek için ortalama olarak yeterli bir durumdur.
Gerisi artık karşılıklı anlaşmanıza uyumunuza bağlı bir durum.
Günde 5 defada yaparsınız, altı ayda bir de yaparsınız.
Önemli değil.
Yeter ki orta noktanızı bulun.
Çok istekli olursa onun temposuna ayak uyduramam ama şöyle arada bir sevişsek fena olmaz arada bir boynunu öpsem yanaklarına makas atsam kalçalarını okşasan sıksam kölütlo çorap giydiğinde bacaklarını okşasam arada kucağıma çıkıp beni tahrik etse yorganın altından şeyimi okşasa şakadan falan bunlara hayır demem
Bu arada her şeyi saydım geriye de bişe kalmadı 😂
Her yaşkn farklı bir algısı var bence. 20 li yaşlarda çok istekli olsun derdim, 30larıma geldim orta diyebilirim. İş güç çocuk çevre vs derken kafanıza takmanız gereken bir çok şey varken düzenli ilişkide her zaman cinsel birliktelik aramıyor insan
Cevap
14Cevap
Üniversitedeyken sevgilim artık kızın sınırları aşırı rahattı ve aşırı sınırsız bir kızdı hayatımda yaşadığım en mükemmel yıllardı istekli bir eş bir erkek için verilmiş en büyük şanstır
Bnmki eve gelmicm çok sıkıyorsun diyordu haliyle evet fark edio
Neden sıkılıyor
Bu temel kriter değil. Uyum varsa sorun olmaz bunlar.
Bazı özel zevkler vardır ki kızın istekli olması o özel şeyleri yaşamaya ayrıca mükemmellik zevk katar
istekli daha iyi
İstekli olda ortası fazlası önemli değil
İsteksiz eşi kim ne yapsın
Çok farkeder tabi fsrk etmez mi
Eşim çok istekli değilse eşim olmaz djdhdjd
aşırı istekli iyi olur
7/24 istekli olsun hiç farketmez kar olur yagariz
Yok etmez
Fark eder
Fark eder
Çok istekli olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?