Bakireyim ve kendimi eşime saklıyorum. Bu din veya toplum baskısından dolayı değil ben öyle istiyorum. Tek bir adama ait hissetmek istiyorum ancak o zaman tam anlamıyla aidiyat hissi olur diye düşünüyorum. Ama artık bakirelik veya bakirlik kavramı önemini yitirdi kadın erkek farketmeksizin önüne gelene çakma derdinde herkes. Ne biliyim bana tuhaf gelio. Öyle din içinde demiyorum herkesin dini kendine banane. Sadece mide bulandırıcı gelio bir vajinanın 5 farklı penisi alması
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKendini bir erkeğe ait ve bağlı hissedebilmek için tek seviştiğin erkeğin o olması gerektiğini düşünmende bir sorun var.. Evlenip boşansan ne hissedeceksin? 35 yaşında boşanmış bir kadın olarak seks hayatının bitmesi mi gerekecek? Aidiyet duygusunu cinsellikle bağdaştırmanız çok anlamsız. Aidiyet bedenle olmaz, zihinle, ruhla olur. Erkek zihniyeti kadın bedenini sıfır, "kullanılmamış" olanına sahip olmak gereken bir eşya olarak görüyor, siz de kuzu kuzu bunu kabulleniyorsunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin doğrusu kendine, toplumun ortalaması da aynı şekilde.
Ben doğru bildiğim ve kendime yakıştırdığım çizgide ilerlemeye devam edeceğim.
Dini sebeplerden ötürü yapmıyordum zaten ama şu an sorsan dini sebeplerden bile önce gelen sebep kendime yakıştırmıyor oluşum.
Sadece eşime ait olayım o da bana ait olsun, çocuklarımın babası başka bir kadınla ilişki yaşamış olsun istemem.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayırlı önemini yitirmedi sizin düşünceniz sığ kalmış sadece ama eşinize saklamalısınız kendinizi kendim 22 yaşına gireceğim 2 ay falan var hayatımda sevgilim yapmadım ölmedim ya ne alakası var ki yani bu yolda devam edin doğru yoldasınız sakın başka bir şey yapmayın devam
00 Yorumla
Bakireyle evlenmem büyük ihtimal bu sadece cinsellik olarak değil konuşmasını bilmiyorlar konu açamıyorlar ve eğlenceli değiller aşırı sıkıcı alayı ben düz insan değilim öyle
01 Yorumla- 1 yıl
Biraz aklı olan bir erkek zaten bakire biriyle evlenmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılToplum baskısı vs hikaye kendin için ne doğru olduğuna inanıyorsan gerçeğin o dur. Herkes evlenmeden yapacak yapmayacsk diye bişey yok. Sana kalmış. Bana sorarsan evlenmeden doğru bulmuyorum. Ama devir bozuldu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılDinden bağımsız böyle düşünen kızları görmek gerçekten güzel ama bekaret önemini filan yitirmedi sadece insanların ar damarı çatladı arsızlık aldı başını gidiyor
10 Yorumla Kişiye göre değişir bazıları önemsemez bazıları önemser önüne çıkan kişilere bağlı ama toplumumuzda genelde önemsenir
10 YorumlaMillet onemli senin aile ve kültür onemli eşine saklaman cok guzel birsey bende bakir esime sakliyorum bekliyorum en iyisi budur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılArtık bakireliğede güven olmadığından evet biraz yitirdi. Diktirme var , arkadan ilişki var gibi gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerak etme bazı toplumlarda yitirse de çoğunda hala var. Mesela 24 yaşındayım hâla bir kızla el ele bile tutuşmadım. Ben de senin gibi birini istiyorum. İnşallah kendin gibi birin denk gelirsin
10 Yorumla
1 yılBakirelik evet eski önemini yitirdi belki ama yine de önemli bence.
10 YorumlaGenelleyeceksek evet, eskiye kıyasla önemi azaldı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSonuna kadar haklısın ben bu inzanları anlamıyorum. Nasıl mediniz alıyo da her gün biriyle takılıyosunuz? Eşimden başkasına dokunmam dokunamam ben
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek kadin , fark etmez. Farkli kisilerle. yatip " ihtiyac " demeleri🤢
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır önemini yitirmedi insanlar insanlıktan çıktığı için önemsizmis gibi görüyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli kadınlar bile başkasına kayıyor o derece igrenc
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire kafasından kurtulun hayati yaşayın zaman akıp gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen öyle çok haklısın bende bakirim bakalım nasibimiz nasıl olacak
00 Yorumla
1 yılBence önemli eşine saklamalisin
10 Yorumla
1 yılbenim için bitmedi bakirelik önemli
00 Yorumla
1 yılSeninkine bir tane girsin çıkmasın
00 Yorumla
1 yılYitirmedi bazı insanlar çok rahat sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bqzilari icin evet amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet artık önemli değil saçma bisey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet önemsiz hale geldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evett
00 Yorumla
1 yılYitirmedi
00 YorumlaMide bulandırıcı. Ahlaki çöküş
00 Yorumla
1 yılÖyle görünüyor
00 Yorumla
1 yılBakire olmayan kızla niçin evlenelim?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAferim
00 Yorumla
1 yılKendini eşine sakla, çok mutlu olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır neden yitirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet öyle oldu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yitirmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHelal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı