Cinsel Yaşam Evliler sabah seksi yapıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaptınız mi? Evliler sabah seksi yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bazen yapıyoruz 2 49 Yorumla sannoro 1 yıl Fırsat buldukça Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro fırsat buldukça doğru Yorumla sannoro 1 yıl Herzman ortam müsait olmuyor dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro ortam ve zaman uygun olmayabiliyor Yorumla Soran 1 yıl Neden uygun olmuyor Yorumla sannoro 1 yıl Aynen ortam zaman uygun olmuuor iş oluyor çocuklar oluyor 😁🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşe gitmek gerekiyor vs Yorumla Soran 1 yıl Sen çalışıyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çalışıyorum Yorumla sannoro 1 yıl Ne iş yapıyon var mı çocuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro çocuk yok hemşireyim Yorumla sannoro 1 yıl Hmm bol vakit oluyodur size ama iş olduğu için bazen erken kalkmak gerek ama haftasonu bol bol oluyodur bizde pazar sabahı daha fazla 😁 Yorumla sannoro 1 yıl Kayboldun Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Hemşire gece nöbet dönüşü enisteyi iyi bir oral ile uyandir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro bizim nöbet vs oluyor ben geliyorum eşim işe gidiyorur Yorumla sannoro 1 yıl Öyle kötü oluyor biri gelip diğeri gelince anvak ikimizde evde olınca hoş olur Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl O kotunolmus oluyir 1 hafta de seks yok desen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro aynen Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Senin işin zor hemşire hanım enişte ne iş yapiyor Yorumla sannoro 1 yıl Qncak gündüz vakti enilte izin alıp eve gelirse 🤣🤣 Yorumla sannoro 1 yıl T kkkppp edermisinnn Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Ben mi Yorumla sannoro 1 yıl @ulaşbanakoyayim elbette hayır Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Seni değil beni eder ederse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro hiç kimseyi takip etmiyorum Yorumla sannoro 1 yıl Anladım özür ozaman ordan daha rahat yazardık ondan dedim 😊 Yorumla sannoro 1 yıl Hangi şehirdeisn Yorumla sannoro 1 yıl Kızıdnmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro Ankara Yorumla sannoro 1 yıl Mardin bende gekdinmi hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro gelmedim Yorumla sannoro 1 yıl Hmm bekleriz Evdemisin nöbettemi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro evde Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Enişte vursun bu akşam pazar tatili Yorumla sannoro 1 yıl Enişte işte galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro hayır evde Yorumla Soran 1 yıl Bugün yaptınız mi Yorumla sannoro 1 yıl Boşmu geçti bugün yoksa ara ara kaybılduyodun 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır çünkü dün gece yapmıştık Yorumla sannoro 1 yıl Olsun bugünde gündüz yapılabilirdi eğer enerji varsa 🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro şey dün gece tek sefer olmadı yeterliydi Yorumla sannoro 1 yıl Yetmişse dinlenmek lazım ozaman haklısın nasılsa günler bitmiyor yaşlar kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro 25 29 Yorumla sannoro 1 yıl En ateşli yaşlar maşallah keydinize bakın sonra çocuk yapın Yorumla sannoro 1 yıl D mmm yazma imkanı var mı 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Sorumu beğenir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sannoro yazmam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğenemem Yorumla sannoro 1 yıl Peki kızma Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evli olsam olurdu ama degilim amasyada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen yapıyoruz
Fırsat buldukça
@sannoro fırsat buldukça doğru
Herzman ortam müsait olmuyor dimi
@sannoro ortam ve zaman uygun olmayabiliyor
Neden uygun olmuyor
Aynen ortam zaman uygun olmuuor iş oluyor çocuklar oluyor 😁🤭
İşe gitmek gerekiyor vs
Sen çalışıyor musun
Çalışıyorum
Ne iş yapıyon var mı çocuk
@sannoro çocuk yok hemşireyim
Hmm bol vakit oluyodur size ama iş olduğu için bazen erken kalkmak gerek ama haftasonu bol bol oluyodur bizde pazar sabahı daha fazla 😁
Kayboldun
Hemşire gece nöbet dönüşü enisteyi iyi bir oral ile uyandir
@sannoro bizim nöbet vs oluyor ben geliyorum eşim işe gidiyorur
Öyle kötü oluyor biri gelip diğeri gelince anvak ikimizde evde olınca hoş olur
O kotunolmus oluyir 1 hafta de seks yok desen
@sannoro aynen
Senin işin zor hemşire hanım enişte ne iş yapiyor
Qncak gündüz vakti enilte izin alıp eve gelirse 🤣🤣
T kkkppp edermisinnn
Ben mi
@ulaşbanakoyayim elbette hayır
Seni değil beni eder ederse