Cinsel Yaşam Sabah cinsel ilişkiye girmeyi seven var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sanırım en sevdiğim hafif uykuluyken siz sever misiniz? Sabah cinsel ilişkiye girmeyi seven var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. önce hafiften okşayarak tenini öperek dokunarak sonra yalayarak en son da arkadan sarılmış halde kaşık pozisyonunda içine sokunca uyandırmak bu en sevdigim kısmıdır pazar sabahlarının 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Uff şimdi yanımda bi hatun olcaktı bi güzel sulandırmış içine girmiştim :) hafif uykulu zorluyor erkeği, biraz kalbin normak ritmine gelmesi lazım. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Severim önce dişler fircalanir temizli yapılınca dahada zevkli olur 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eski sevgilimle sabahın 5'inde uyanıp uykulu uykulu seks yapıp tekrar uyurduk o derece 😈 0 0 Yorumla
musab123 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eski sevgilim sabahları ağzına vererek uyandırmamı severdi 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyuyan devleri uyandırdın , şu an herkes yatağıyla sevşiyor 0 0 Yorumla
Okan0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sabah ereksiyon halinde olmak güzel fakat karşıya yansıtmak önemli olan 0 0 Yorumla
umudcun Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Oral yapilarak uyandirilmak hosuna gidermiydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla umudcun +1 yıl Gozlerini actiginda eller memlerinde sana dogru bacakalrinin arasindan bakiyr Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bencede çok güzel sabah seks'i gibisi yok. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sabah uyumak daha mantıklı 0 0 Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevmem. Uyandıktan sonra 20 dk canım gibiyim ben 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. kahvaltıdan önceki seks çok güzeldir :) 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ağız kokusu oluyor. Sevmem. 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bence sabah ve gece ayrı Bi güzel 0 0 Yorumla
birikiucdorttbes Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hafif uykulu musun şu an mdk yanına ışınlanacam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Şu an ıöyleyim Yorumla birikiucdorttbes +1 yıl takip atar mısın Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hele bir de hafta sonu ise 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben severim iyi olur 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok ki. ss 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Dünyada daha zevkli bisey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşırı severim uykun derin mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet derin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi kısımda uyanirsin? Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyuyan kadını yalamayı ve içine girmeyi çok severim ama uykusu derim olup içine girerken ayilmasini jsterim Yorumla Soran +1 yıl Ben ayılmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruları zorlastiriyim mi?:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
önce hafiften okşayarak tenini öperek dokunarak sonra yalayarak en son da arkadan sarılmış halde kaşık pozisyonunda içine sokunca uyandırmak bu en sevdigim kısmıdır pazar sabahlarının
Uff şimdi yanımda bi hatun olcaktı bi güzel sulandırmış içine girmiştim :) hafif uykulu zorluyor erkeği, biraz kalbin normak ritmine gelmesi lazım.
Severim önce dişler fircalanir temizli yapılınca dahada zevkli olur
Eski sevgilimle sabahın 5'inde uyanıp uykulu uykulu seks yapıp tekrar uyurduk o derece 😈
Eski sevgilim sabahları ağzına vererek uyandırmamı severdi
Uyuyan devleri uyandırdın , şu an herkes yatağıyla sevşiyor
bence sabah enerjisini kazanmanın en güzel yollarından biri.
Sabah ereksiyon halinde olmak güzel fakat karşıya yansıtmak önemli olan
Oral yapilarak uyandirilmak hosuna gidermiydi
Evet
Gozlerini actiginda eller memlerinde sana dogru bacakalrinin arasindan bakiyr
Ben her Saat sayıyorum
Bencede çok güzel sabah seks'i gibisi yok.
Sabah uyumak daha mantıklı
çok severim ben offfff
Sevmem. Uyandıktan sonra 20 dk canım gibiyim ben
kahvaltıdan önceki seks çok güzeldir :)
Partneri olmayanlar ne yapsın 🫤😏
Oralla uyandırılmak gibisi yok
Sabah sporum cinsel ilişki
ağız kokusu oluyor. Sevmem.
Bence sabah ve gece ayrı Bi güzel
Sabahları bir başka oluyor
hafif uykulu musun şu an mdk yanına ışınlanacam
Evet Şu an ıöyleyim
takip atar mısın
Hele bir de hafta sonu ise
Ben severim iyi olur
Bayilirimmm 🙂
sevmem
yok ki. ss
Dünyada daha zevkli bisey yok
sevilir tabiki
Saat 5 ye uyandım
Sonrasında güzel bi uyku
Aşırı severim uykun derin mi
Evet derin
Hangi kısımda uyanirsin?
Nasıl
Ben uyuyan kadını yalamayı ve içine girmeyi çok severim ama uykusu derim olup içine girerken ayilmasini jsterim
Ben ayılmam
Soruları zorlastiriyim mi?:)
Bende severim
Kim sevmezki
Evet severim
Kesinlikle 😅