Şuana kadar karşıma çıkanlar en fazla 15-16 cm oldu. Ama arkadaşımın eski sevgilisininki 19 cm ( arkadaşım söylemişti ) ve bir süredir bana yürüyor. İlişki yaşamayı düşünmüyorum onunla ama merak da ediyorum. Arkadaşım çok övüyordu çünkü ama çoğu kişi de boyu fark etmiyor diyor. Sizce değer mi? Yani çok merak ediyorum ve sadece cinsellik olucak aramızda ama sonuçta arkadaşımın eski sevgilisi.
Senin tecrübene, erkeğin tecrübesine göre fark eder, farklı büyüklükteki ve kalınlıktaki ne kadar zevk haz farkı oluyor fikir edinmek istersen örnek videolar atabilirim
Bişey olmaz söylemesen bile endişelenme ne yapacaksan yap dene ama önemli olan performans boyu değil belkide 14/15 den aldığın zevki ondan alamayacaksın. Ama dene tabi
Kadının bir vajinal derinliği vardır ve bu da 16-18 cm arasıdır. Yani penis 30 cm de olsa alabileceğin ölçü bundan fazlası değildir. Kadında doyuruculuğu sağlayan şey penis boyu değil kalınlığıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Büyüklük ve kalınlık gerçekten çok fark eder bende eski sevgilim kankasıyla fbyim, eski sevgilim çok övmüş aralarında dedikodusunu yapmışlar, fb olunca yaptık 23cm alınca inanamadı sjsjsj şimdi peşimi bırakmıyor
19 cm sadece goruntu olarak etkiler seni, icindeki hazzi degistirmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
21 cm ve kalın çoğu partnerim orgazmın doruklarına çıkıp mest oldu ki bunlar tecrübelilerdi.. ama bazıları da dayanamıyor o boyut ve kalınlıkla sert seven doyumsuz bir erkeğe katlanamayabiliyor..