Cinsel Yaşam Birini çok arzuluyorum, bu nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sürekli beyefendi aklıma geliyor bir şeye odaklanamıyorum nasıl geçer bu? Birini çok arzuluyorum, bu nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kösehilmi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% 1 yıl Görmemek gibi bir lüksün varsa görme fazla sürmez geçer ha yok mesela aynı iş yerin de çalışıyorsan mesela x bir yerden tanıdık illaki yüz yüze geliyorsan o zman yapacak bse yok geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Levent33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sürekli aklına geliyorsa o da seni düşünüyor demekki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çıkmıyor ki Yorumla
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% 1 yıl Geçmesini istiyorsan hobilerinle ilgilenebilirsin, dizi izleyebilirsin. Bu aradaki çekimi yok etmez ama aklını meşgul edebilir 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bende üniversitedeyken olmuştu aynısı. Bir kıza açıldım reddetti. Yemeden içmeden kesildim. Sonra yavaş yavaş geçti. Ama görmemek lazım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende böyle bir durum yok ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu aralar çok yüksek olmalısın ve o kişi tamamlar diye düşündüğün için aklından çıkmıyordur belki de 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır beğeniyorum onu her haliyle hoşuma gidiyor çok tatlı biri
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birlikte olursan o istek gider! 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden yaşamayız Yorumla Mutluadam00 1 yıl Ozaman arzulamaya devsm hayal et :) Yorumla Soran 1 yıl Tamam abi😅 Yorumla Mutluadam00 1 yıl Eyvallah Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Açil bencede kadınlar arzuladığı olur 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çivi çiviyi söker daha iyisi onu unutturur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yine hangi yakisikliyi arzuluyorsunuz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yine derken hergün birini arzuluyormuşum gibi konuşuyorsun Cevap sahibi 1 yıl Genel konustum hepiniz arzuluyorsunuz
alican3433 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl nasil yani ne zaman oluyo? 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Her zaman Yorumla alican3433 1 yıl şu an hala var mi peki? Yorumla Soran 1 yıl Var Yorumla alican3433 1 yıl konuşalım istersen geçer? Yorumla Soran 1 yıl Olmaz herkesi arzuluyorum demedim onu istiyorum dedim Yorumla alican3433 1 yıl asabiliriz işte Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla alican3433 1 yıl konuşmadan olmaz ki Yorumla Soran 1 yıl Konuşuyoruz zaten onunla Yorumla alican3433 1 yıl Him 🤔🤔🤔 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmaz ki böyle ama. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu adam yakınındamı 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Konuşuyoruz Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar yakın ve ilişkinizin adı nedir Soran 1 yıl Flört gibi belki biraz daha ilerisi Cevap sahibi 1 yıl Yaşlar nedir Soran 1 yıl 26 ve 23 Cevap sahibi 1 yıl O mu büyük Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun baldı Cevap sahibi 1 yıl Z Soran 1 yıl Neden Cevap sahibi 1 yıl İşin zor çünküü Soran 1 yıl Niye benden büyük diye mi? Cevap sahibi 1 yıl Yok baldız ondan değil Soran 1 yıl Neyden? Cevap sahibi 1 yıl Adam a yanık olmandan Soran 1 yıl Ne alaka be Soran 1 yıl Soğudum gibi zaten Cevap sahibi 1 yıl Neden ne oldu aranızda
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cok zor gecmesi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cunku akildan cikmiyo bende de oluyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Görmemek gibi bir lüksün varsa görme fazla sürmez geçer ha yok mesela aynı iş yerin de çalışıyorsan mesela x bir yerden tanıdık illaki yüz yüze geliyorsan o zman yapacak bse yok geçmiş olsun
Sürekli aklına geliyorsa o da seni düşünüyor demekki
Çıkmıyor ki
Geçmesini istiyorsan hobilerinle ilgilenebilirsin, dizi izleyebilirsin. Bu aradaki çekimi yok etmez ama aklını meşgul edebilir 😅
bende üniversitedeyken olmuştu aynısı. Bir kıza açıldım reddetti. Yemeden içmeden kesildim. Sonra yavaş yavaş geçti. Ama görmemek lazım
Bende böyle bir durum yok ki
Bu aralar çok yüksek olmalısın ve o kişi tamamlar diye düşündüğün için aklından çıkmıyordur belki de
Hayır beğeniyorum onu her haliyle hoşuma gidiyor çok tatlı biri
Birlikte olursan o istek gider!
Evlenmeden yaşamayız
Ozaman arzulamaya devsm hayal et :)
Tamam abi😅
Eyvallah
Açil bencede kadınlar arzuladığı olur
Çivi çiviyi söker daha iyisi onu unutturur
Yine hangi yakisikliyi arzuluyorsunuz
Yine derken hergün birini arzuluyormuşum gibi konuşuyorsun
Genel konustum hepiniz arzuluyorsunuz
Onu düşünerek okşuyor musun