Cinsellik olan ilişki ciddi düşünülmeyen ilişki mi oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok. Ciddi ilişki anlayışınız yanlış. Ciddi ilişki, mutlaka evlenme planları yapılan ilişki değildir. Bağlılık, güven ve sadakatin olduğu her ilişki ciddi ilişkidir, evliliğe gitmek zorunda da değildir. Bu ilişkinin içinde cinsel ilişkinin de olması, ilişkinin takılmalık, eğlencelik, geçici ilişki olduğunu göstermez. Her çiftin evlenmek zorunda olmadığını, kadın ile erkek arasındaki tek makul, makbul ve meşru ilişkinin evlilik olmadığını kavradığınızda "ciddi ilişkide cinsel ilişki olur mu, olmaz mı?" diye sormayı bırakırsınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİlişkide 'sadece' cinsellik varsa, o ilişkinin geleceği yoktur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye değişir benim için cinsellik olmayan ilişkide gelecek yoktur
20 Yorumla Baslangıcına baglı nasıl basladıysa oyle devam eder
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl başladıysa derken? Ne gibi mesela?
İlişkide cinsellik sadece varsa o ilişki bitmeye mahkûm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsan olunca sorun olmaz akıl aşağıda ise baş ağrıtır.
10 Yorumlatam aksine vardır aslında cinsellik yaşadıkça birbirine bağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayir aksine düzenli ve kaliteli seks varsa o ilişkidr gelecek vardir biten evliliklerin çoğu cinsellik yüzünden bitiyor.
00 Yorumla
1 yılCiddi düşünülmeyen ilişki olur, olmaz. Belli olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Onu bılmek zor kişilere göre değişir bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenince yaşamak gerek evlenmeden önce yaşarsan evlendikten sonra heyecanı kalır mı bilmiyorum.
010 Yorumla
Soran1 yılBu heyecanla alakalı bir şey değil ki. Sevmek ve ihtiyaç ile alakalı bir şey. Seversin, sevgili olursun, çekim olur, sevilirsin. Böyle gelişir
Cevap sahibi1 yılSevgiliyken ılıskıye girilmeli mi sence
Soran1 yılYani çekim olacak illa ki o zaman ne yapmalıyız? Evlenmeyi beklersek çok uzun değil mi?
Cevap sahibi1 yılSevişme olabilir? Yaşadın mi daha önce
Soran1 yılEvet 5 yıldır cinsellik var
Cevap sahibi1 yılEvli misin Peki
Soran1 yılHayır değilim
Cevap sahibi1 yılEvlenmeyi düşünmüyor musunuz 5 yıldır cinsellikte var mıs? Ayda kaç kere yaparsın
Soran1 yılBen istiyorum evlenmek ama bilmiyorum adım atmıyor. Beraber yaşıyoruz biz zaten
Cevap sahibi1 yılBeraber yaşıyorsaniz niye evlensin ki zaten evlenmiş gibi olmuşsunuz farkı ne 5 senedir istediğini alıyor çocuk niye evlensin
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde öyle oluyo ama istisnalar da vardır mutlaka
00 YorumlaOlmaz olur mu ya saçmalama esas ciddi ilişki dışında cinsellik oluyorsa sorun var
04 Yorumla
Soran1 yılAma ciddi adım gelmiyorsa 6 yıllık beraberliğe rağmen
Soran1 yılNe gibi şeyler?
1 yılNasil basladigi onemli ve kisilerin dusuncesi
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl nasıl başladığı önemli? Mesela üni de sevgili olduk biraz zaman geçince öpüşme vs sonra cinsellik de başladı sonra bu rutine döndü ve şimdi 6 yıllık bir ilişkiye dönüştü bu iyi mi?
- 1 yıl
Yani olabilir benxe evrilebilir evlilige
- 1 yıl
6 yilda iyi yani univwrsitede bitmeis neden evlenmiyorsunuz ki bu arada
Soran1 yılBen ima ediyorum ama adım gelmedi hala
- 1 yıl
Himmm o. kotu ama neden sence uzak duruyor
Soran1 yılUzak durmuyor bencede falan diyor inşallah diyor ama üzerinden yıl geçiyor adım yok
- 1 yıl
Baya olmus benxe adini koymalisiniz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İyi cinsellik bağlar kötüsü bitirir soğutur
02 Yorumla
Soran1 yılİyi ya da kötü nasıl anlayacağız? Çok zamandır ilişki ve cinsellik varsa ne oluyor? Kötüyse devam etmez herhalde?
Kişiye göre degisir.. alakasi yok
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl değişir kişiye göre? Açabilir misin biraz?
- 1 yıl
Tabiki adam eger ki karaktersizse seviyor gibi gorunur ve iliski yasar sonra yavas yavas ondan uzaklasir.. ama eger ki adam gibi adam sa ve ona karsi hisleri varsa her iki tarafinda 24 saat seks de yapsallar asla ayrilmaz ve ileriye donuk devam eder.. yani kisacasi karakter meselesi... ben şahsen kendim icin iliskide yasasam ve seviyorsam hislerimiz varsa evlenmeye kadar giderim
Soran1 yılBuna ne kadar zamanda karar verip evliliğe götürür bu süreç ne kadar zamanda getçekleşmeli?
1 yıl%100 olarak diyorum ki evet gelecek yoktur
013 Yorumla
Soran1 yılAma neden?
- 1 yıl
Bunu kısaca açıklayamam ki ama birkaç cümle ile duymak istersen şunları söyleyebilirim
Doğar doğmaz biriyle cinsellik yaşayalım diye dünyaya gelmedik Seninle tanışmadan önce başkasıyla sevişmiyordu seni Tam da bu amaçla mı bu sebeple mi buldu Elbette ki cinsellik hayatımızın bir ihtiyacı fakat hiçbir kadın kız bu ihtiyacın objesi değildir bir kadın ve kızla hayatımızda paylaşırız duygularımızla paylaşırız Fakat sadece cinsellik değildir Şimdi diyeceksin ki biz duygusal da duyguları paylaşıyoruz gülüyoruz da eğleniyoruz da hani her şeyin yeri zamanı vardır ya cinsellik sevgililik döneminde normal yeri ve zamanı olan bir şey değildir Çünkü sevgili diyorsun bir resmiyeti yok Adana sevgililik diyorsun birkaç gülüşüne belki boyuna posuna aldandığın birine Tüm bedenini veriyorsun o senin hiçbir şey indir Sen kendi kutsal bedenini hiç tanımadığın birine bedavaya veriyorsun ve Bu hareketinle güzel bir gelecek bekliyorsun yanlış bir pazarlama şekli
Sen çevrendeki sonsuza dek kavuşmuş artık evlenmiş insanların evlenmeden önce seviştiklerini mi zannediyorsun bu işler böyle mi Yürüyor zannediyorsun her gün yeni bir kızın daha bu şerefsiz beni kullandı attı ne yapacağım soruları ile karşılaşıyoruz bu soruları bu durumları bu olayları hiç görmüyor musun Demek ki amaçları Bugün kimi kullanabilirim demek Nasılsa seni kullandıktan sonra sen bunu Anne babana söyleyeyim diyeceksin o yüzden Onların da kafaları rahat sen al kendini kullandıracağım biriyle birlikte olma derim
Soran1 yılKendini bedava veriyorsun mu? Yani bu iş hesapla kitapla mı yapılmalı? Ben yaşadığımız duygulara güvenerek birlikte oldum. Aramızda çok güçlü bir çekil vardı. Birbirimizi seviyorduk ki hala da seviyoruz. İlişkimiz üni de başladı. Ufaktan öpüşmelermiz oluyordu sonra sene dolmadan birlikte olmaya başladık. Tam 6 yıl oldu. Onunda benimde hayatımda ki ilk kişi olarak birlikte olduk. O gün bugündür beraberiz. Yani ben hiç başla bir kadına vs baktığını görmedim hayatında bir tek ben varım bana karşı ilgi alakası da çok güzel sevildiğimi hissediyorum ama ciddi bir adım henüz gelmedi. Ben hayatımızın geri kalanını bir aile olarak geçiririz diye hayal ediyorum. Sevmiyorsa hayatının 6 yılını tek bir kadınla geçirir mi bir insan?
- 1 yıl
Geçirir neden geçirmesin geçmemesi için bana bir tane sebep söyle tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsun karısı da değilsin sana karşı ne sorumluluğu var ki çok affına sığınıyorum senin ona verdiğin her şeyi eşi olman dışında bugün hangi kız bir başkasına verse o erkek yok demez ki istediği her şeyi ona veriyorsun peki Olmasaydı da bu verdiğin şeyler arasında cinsellik yine de senin yanında olacak mıydı?
Peki varsayalım ki bir sebepten ayrıldınız Allah korusun diyelim ki ayrıldınız Ne diyeceksin o dakikadan sonra Bütün erkekler aynı mı diyeceksin bundan sonra hayatıma kimseyi almayacağım mı dersin bundan sonra hiçbir erkekle Cinsellik mi yaşamayacağım diyeceksin bundan sonra hiç kimseyle Gülmeyeceğim tanışmayacağım mı diyeceksin Sence olur da bir ayrılık yaşanırsa onunla güldüğün için mi pişman olacaksın onunla cinsellik yaşadığın için mi?
Ve şu anda ek bir soru daha sorsan kim en uzun ilişkisinden ayrıldı diye bir soru sor emin ol gördüğüne inanamayacağın mükemmel uzun ilişkilerin bittiğini göreceksin belki çoğunda cinsellik bile yoktur Ona rağmen Ayrılık olmuştur ki ekserinde cinsellik var
Başka bir boyut olarak cevap vermemi istersen kader kısmet diye bir şey var senin kısmetin her ne ise her kim ise bu her şey olur yediğin lokmadan evleneceğin kişiye kadar bu bellidir senin olan Sen istemesen de senindir bir de şu var Senin olmayan Sen ne yaparsan yap senin değildir başkasının olacaktır Sen şu anda senin olanla mı birliktesin başkasına ait olanla mı bunu Allah bilir sen Senin olup olmadığı belli olmadan hani ne kadar kendinden kurtarabildiğini kurtar çünkü Eğer sen Senin olmayana şu an dokunuyorsan şunu bil ki senin olana da şu an başkalara dokunuyor bunu düşün gerisi duygusal vicdanına bırakıyorum - 1 yıl
Son yazdığım kısmı çok Dikkatli oku sen Senin olmayana dokunuyorsan senin olana da şu an başkaları dokunuyor.
Bunu birazcık daha anlayabilmen için şu anki sevgili olduğun kişiye başka birine dokunmasını ister miydin? - 1 yıl
Tavsiyemse ayrılmanız falan değil öyle yanlış anlama tavsiyem bu birliktelikteki özel şeyleri Zamanı gelince yaşamanız yoksa alışkanlıklarınızdan evliliği bir muhabbet bırakmazsınız gerek de kalmaz böyle birbirine H2 sohbeti olan ve birbirini kullanan iki insandan ibaret olursunuz
Soran1 yılSöylediklerin gerçekten çok mantıklı. Bir şekilde ayrılmam gerekir diye düşünürken galiba sevdiğim için her seferinde kendimi kandırıyorum beni sevdiğiyle ilgili. Ki kendisi de sevdiğini söylüyor. Belki şimdi eder diye diye bekleye bekleye yıllar geçti. Yani böyle anlatıyorum ama görsen tanısan sende seviyor dersin. Ya mutlu olacaksak da ben mani olacaksam ayrılarak diye düşünüyorum. Bir de ayrılsam ne olacak? Bu kadar yıllarımı verdim bizi bilmeyen yok. Yıllarca beraberdik herkes bize evlenirler gözüyle bakıyor. Tüm çevremiz bir. Şimdi ayrılsam sadece yaşadıklarım öylece kalacak mı? Yoksa onca yıl beraberlikten sonra ayrılınca asıl başarız olmuş kullanılmış bir kadın olarak görülürüm korkusu var
- 1 yıl
Ayrılmanı gerektirecek sebepler varsa ayrıl ama ayrılmanı gerektirecek sebepler yoksa yine çok affına sığınıyorum cinsellik haricinde sevgi varsa saygı varsa anlaşma varsa ve birazcık da Hazırsanız evliliğe küçük minik adımları artık atın ki Çok affedersin sen de kendine garantiye al Hani illa ki toplumdaki cahil insanlar çok böyle yargılayanlar da var yok değil yargılamayanlar da var Ama onların da sayısı çok değil Sen yine de sırf Toplum ne der diye mecburi bir birliktelik de yapma Çünkü ben 11 yılını boşuna harcatmış biriyim şimdi Elalem ne der diye ben neden kendime huzursuz bir hayat seçeyim ki bu da önemli değil mi ve korkma Endişelenme Eğer ki sen 6 yıl birisiyle birlikte isen senin bir kıymetin değerin var Çok affedersin haddim olmayarak bir alıcılığın var yani açıkta kalırım korkun olmasın yadırganırım korkun olmasın
Soran1 yılBen evliliği yıllardır istiyorum ima ediyorum hayır da demiyor bu ay adım atar bu yıl adım atacak diye diye yıllar geçti. İlişkimiz uyumumuz çok güzel ayrılma noktasına sadece ciddi adım atmaması yüzünden geliyoruz sonra yalvarıyor bakıyorum bu sene olacak bir şeyler diyorum sonra bakıyorum 2 yıl bitmiş bunun üzerinden. Yaşlarımız da 31-28 üstelik. Daha ne kadar beklenilir ki
- 1 yıl
22 yaşından 28 yaşına.
O kişide sen alışkanlık kalmışsın biraz bu böyle gitmez. ha bu sene ha bu sene ömür bitti gençlik gitti.
Sana kim vericek kaybettiğin bu yılları?
Soran1 yılHaklı çıkmandan çok korkuyorum :(
- 1 yıl
Haklı çıkmak benim umrumda değil. Bu döngü hiç değişmez ve aynı çukura düşmek kaçınılmaz.
İstediğim haklılık değil, bari sen düşme diye hayattan kopya veriyorum.
zararın neresinden dönersen kar kalır sana.
Soran1 yılYok ben anladım zaten niyetini. Teşekkür ederim 🙏🏻
İlişkinin odak merkezi önemli.
00 YorumlaO zaman evlilikler ciddi olmuyor mu
00 YorumlaGenelde öyle oluyor istisnalar olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılasıl o zaman vardır bebegim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka evlenen çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoo tam tersi
51 Yorumla- 1 yıl
%50-50 ama nasil basladigida onemli iliskini
1 yılYüzde veriyorum %99
10 YorumlaEvet olmaz
10 Yorumla
1 yılHayır ne alaka saçmalık
00 YorumlaNe alaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGenelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBelli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkim diyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi