(Örneğin bazen penis/vajina bazen öpüşmeye bazen göğüslere yoğunlaşan istek şeklinde😋)

(Örneğin bazen penis/vajina bazen öpüşmeye bazen göğüslere yoğunlaşan istek şeklinde😋)

Kesinliklr Libido bölgesel olarak yükselen birşeydir. Mesela Ankara’da Akay, Kızılay, Tunalı, Bestekar bölgeleri, İstanbul’da Taksim, Sultanahmet, Bakırköy, Florya bölgeleri, ayrıca yaz mevsimlerinde Ege ve Akdeniz sahil bölgeleri ile karadeniz’in Cide, Amasra, Sinop bölgeleri libidonun yükseldiği bölgeler olarak bilinir.
Asıl sorun libido yükselme bölgelerinde libido düşmesidir. O zaman çok kötü olur durumlar 🤣🤣🤣
Puhahahahah bu kez yorumuna güldüm manyak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝😝😝☺️
Buyrun benim 😎😎😎
Kesinlikle olabilir.
Mesela zamansal olarak mevsimler epey belirleyicidir, aynı şekilde kişinin de duygudurumu ciddi şekilde etkiler. Depresyona yakın bir seviyede yaprak kımıldamazken, başarılı hissedilen bir günde libido şelale olabilir.
Bölgesel tetiklenmeye gelirsek, burada biraz kişisellik de vardır. Mezela her gün aynı yemeği yemekten bıkmayan bir kişide bölgesel etki azdır fakat her gün farklı tatlar almayı ve denemeyi seven bir kişide libido tetiklenmesinde farklı erojen noktalara ilgi olacaktır.
Yaprak kıpırdamaması da düşman başına😂şelale olayı daha mantıklı geldi bana😬
Sorumu yine güzel anlamışsın tebrikler erojen noktalar erkeklerde de değişiyor mu yani?
Yenmez tabi her gün pilav 😂😂teşekkürler güldürdün
Evet, seks algın, o anki duygularınla şekillenir. Kimi zaman romantik bir gecede partnerinle dans ettikten sonra tahrik olursun, kimi zaman da onun seni domine etmesini istersin
İşte aslında partner olarak düşünme libido yükseldi peniste yoğunsan bidakine öpüşmeye yoğunlaşmak gibi düşün
Evet, bu tamamen doğal bir durum. İnsanlar değişken varlıklardır ve ne kadar tersini iddia etseler de statik karakterlere sahip değillerdir. Örneğin, libidonun yüksek olduğu bir gün, penise odaklandığını ve oral seksin sana muazzam bir zevk verdiğini düşünelim. Ancak bir sonraki birlikteliğinde oral seks sana itici gelebilir ve dudaklar, boyun veya vücudunun başka bir yeri ilgi odağın olabilir. Bu, seks temposu ve tarzı için de geçerlidir. Biz erkekler de bu durumu yaşıyoruz.
Evet bu kez olmuş anlamışsın aynen kastettiğim bunlardı 😉😂
Göğüs benim için bi zaaf.. tıpkı bi yemek gibi canım çekiyo 😅. Kimine göre garip bi durum gibi ama bazen öyle bi istek geliyo ki saatlerce ilgilensem yine de sıkılmam
Hımm göğüsler önemlidir doğru tercih yapıyomuşsun😄
Onların da bi ruhu vardır tadı vardır kokusu vardır 😉
Cevap
26Cevap
Evet olabilir tabi ki de
Tabi ki de Barış olacak😂
Bölgesel dokunuşlar libidoyu fazlasıyla tetikler
Neresi işte?
@manofmanifolt göğüs ucu ve vajina en çok erekte olan yerler bana göre
ikisi aynı anda uçurur o zaman :D
Yani şunu sordum bugün vajinamızda yoğun istek varken 3 gün sonra libido yükseldiğinde göğüslerimizde yoğun istek olabiliyor yani ben kendi adıma😝😝😂😂sizde nasıl oluyor?
Bende boyun ve ön bölgeye dokunmak baya işe yarar
@Baileyscream bende hep vajinada yoğun istek olur 😂 farklı bir yerde olmaz
Aaaa hadi yaa bende o çok değişiyor mesela😬😬bugün vajina 2 gün sonra göğüslerim 2 gün sonra dudaklarım cinsim sanırım😂😂
@Baileyscream aşkımsu ❤️ haha 😂 belkide ben cinsimdir 😂
cidden bugün vajina mı :D :D
Ahahhah belki de herkes biraz cins😬😬😂😂ama bu durum böyle olması normal herkesin uyaranları farklı bölgeler olabilir 💜💜💋
Aynen öyle gülüm 🌹👍 herkesin zevk algısı farklı olur
Olabilir. Mesela bu soruyu gün içinde sorsan bu kadar etkileşim almayabilirdi. şu an çoğunluk yatağında cevaplıyor soruları😂
Yoo aslında çok da etkileşim almadı benim sorularım genelde çok etkileşim alıyor zaten saat pek fark etmiyor😂
Thanks😂💋
yine bekleriz @firu_zen
biz hep @Baileyscream ın sorularındayız
@Alemdaralii hayırlı işler bol güneşler hocam. Cumaya da git. İki tövbe et. Gene gelirsin🤣🤣
yazıcıdan çıktı alıyorum
cuma yazısı asacağım girişe
@Alemdaralii 😂😂🙏🏻doğru adres
Ahahah 😬😂😂ricas ı mı devam ettirecem şimdi kız
@Baileyscream arkandayım kanka
@Alemdaralii eywallah kankss😂😂😬😬
Bende diyordum bugün soru sormamis 😅 tabiki tahrik olunan bölgeye o anki ruh haline göre değişiklik gösterebilir
Hahahah her gün soruyorum genelde:)
Hayır işin ilginç tarafı sorular mantiklida 😂
Ahahahah e ne sandın sen bizi bahçede gördün bahçıvan mı sandın😬😬😂😂boş değiliz şurda herhalde😎😂😂
Ne iş yapiyosun merak ettim
Bi çok alanda diyelim😎
İşsizsin yani 😂
Ahahah hayırr 😂😂😂
Ne iş olsa yaparım der gibi dedin ben bilmem öyle diyen işsizdir 😂
Ben misal mühendisim
Kafası boş birisine benzemiyorsun o yüzden sordum
Şimdi diyelim ben de mühendisim konuyla ne ilgisi var 😂😂
Bu saatten sonra zaten ne desen inanmam 😂
Kafam boş değil zaten onu doğru bilmişsin😉😂
Ben herzaman doğru bilirim 😎
Ahahah belli belli mühendis bey😂😂
Dalgamı geçtin sen az önce bana mı öyle geldi
Ben kimseyle dalga geçmem bak espiri yaparım şakalaşırım ama dalga geçmem😉tanımamana veriyorum son yorumu🙂
Peki madem e normal yeteri kadar tanimamam
Çok normal tabi ki ama senin yorumlarını beğeniyorum teşekkür ederim güzel görüşlerin için bu arada🤗
Bilmukabele efenim 😊 bende sevdigimden yorumlara geliyorum yorumlara
Elbette etkili, ama en çok ve gerçek olan aşk tır. Aşk bu işin profesörüdür. Aşkın yarattığı Libido tarifsiz ve çok etkilidir.
Aşk farklı etkiler tabi:)
Şüphesiz çok çok etkili aşk...
Kişiden kişiye farklıdır çalışanımız yayorfu tetklemeye gerek yok hep saat ateş sabaha kdar yapsam doymuyor
😂😂
😀😀😀
😂😂😂😬😬😬ahahahahh
hay Allah razı olsun, ağzınızı öpeyim 🤣
sen hayırdır yine gece gece çiçeğim kabardın mı 👅👅
🤦🏼♀️😂😂ya hayır soru işte
hmm biz erkekler genelde penise yoğunlaşırız yani siz kızlar gibi göğüsün yalanması ile orgazm olamayız :)
Göğüs olmaz dudak olur dudak olmaz boyun olur siz sadece penisten mi uyarılıyosunuz?
Evet değişebiliyor her tarafın da farkli yerler tetikliyor
Güzell
evet olabılır ama bazen temassız bıle tetıklenebılıyor karsı cınsın bakısı aurası veya gulumsemesı bıle lıbıdoyu tetıkleyebılıyor
Hımmm:)
sen sımdı Hmmm yazıp tatlı tatlı gulumsedın ya tetiklenme sebebı olabılır :)
Tabiki hem zamansal hem bölgesel tetiklenmeler oluyor, çok normal bence.
Evet bence de:)
Mesela sabah libidosu, ne güzeldir ama dimi 😉
Hep stabil olsa zevk vermezdi zaten😉
Dimii
Elbette 😘ilişkiye renk katan şeyler değişen ve artan istek arzular bence ✌️😉
Senin için hareketli saatlerdesin galiba 😅
Benim için hareketin saati hep değişken hiç belli olmaz yani her an olabilir😬😂😂
Kocan hiç ilgili değil mi ya 😁
Bahane arıyoruz zaten🥰
Ahahahah😂😂dimi
Bnde genel de aynı yerdir 🤪
Ahahhaa
😃😃
sırayla ilerlemeli dudaktan dibe kadar
Dönem dönem değişiyor mu erkeklerde de onu sordum😂
Hem zamansal, hem bölgesel dokunmalar olabilir.
Bölgesel de değişiyor dimi libidonuz
Yoo benimki hep yüksek 😒
İşte hep aynı şeyi mi istiyosun
Öyle olur zaten
Nasıl oluyo
Öyle işte
Barut gibiyim
Belli soruyu öyle anladıysan😂😂
Görsel yetti elime aldım hemen 😂
Zihinsel daha çok
Düşünceler mi etkli
Tabiki de düşünerek arzu eder insan öncelikle tetiklenir
Hepsi olabilir
Hımm
Olabilirr
Mesela?
Olabilri şu an öyleyim
Her seferinde farklı bi duygu bi bölge seçimi oluyo mu
Evet deneyelim mi
Aynen öyle zaten
Değişiyor mu libido yükselince farklı bölgelerde istek oluyor mu mesela penis sonra dudakların gibi:)
@Baileyscream sendeki istek ikinize de yeter cano ,😂
@MrYurtman hahaha😂
olabilir.
Olabilir
Olabilir :)