Cinsel Yaşam Libido yükselmesi için illa bir nedene gerek var mıdır ✍🏼? duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Libido yükselmesi için illa bir nedene gerek var mıdır ✍🏼? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Gerek yok hayır normal zaten yüksek olması 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaş itibarıyla normal nu durum 35 e kadar gider tabiki düşürmek için mastürbasyon ya da sexting yaparak suyunu acıtırlar sulama azalir 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır, libido insanlara durduk yere zevk almalarını sağlamak için yapılmış resmen. İşin en iyi tarafı en çok haz veren şeylerden birisi ayrıca 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çoğu zaman bi neden olması gerekiyor ama bazen durduk yerde sertleşiyorum ve çok fazla ağrı yapıyor 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sağlıklı bünyeye sahip olmak iyi bir neden... diğerleri teferruat 1 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Evrende sebepsiz bir şey var mı ki libido sebepsiz yükselsin? 1 0 Yorumla
Freud80 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 42% +1 yıl Bence yoktur hormonlar aktifse libido tavan olur zaten.. 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. neden tabi ki var herseyin bi sebebi vardır 1 0 Yorumla
sıyahbeyaz39 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Hiç bir nedeni yoksa bile aklına bir şey gelir 18 libidon yükselir 1 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Sağlıklı bir bedende olması gerekende buuu 2 2 Yorumla Mertcan3443 +1 yıl @asmira16 neden fazlasi iyi mi peki Yorumla asmira16 +1 yıl @Mertcan3443 Kişi ve kişilere Göre değişir. Yorumla
arzuhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bazen nedene gerek kalmadan olabiliyor 2 1 Yorumla Turkuaz88 +1 yıl Kalkıyor mu Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nedensiz oluyor 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 8Var tabii ki durup durduk yere kalkmaz o 1 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. nedenle olmuyo ki zaten. çıkıyo kendi kendine :) 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok knk kalkıyo 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Nedensiz de yükseliyor 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. durduk yere olur mu bilemedim 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bahameye gerek var😀 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yoooo 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Benim hep yüksek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Gerek yok hayır normal zaten yüksek olması
Yaş itibarıyla normal nu durum 35 e kadar gider tabiki düşürmek için mastürbasyon ya da sexting yaparak suyunu acıtırlar sulama azalir
Hayır, libido insanlara durduk yere zevk almalarını sağlamak için yapılmış resmen. İşin en iyi tarafı en çok haz veren şeylerden birisi ayrıca
Çoğu zaman bi neden olması gerekiyor ama bazen durduk yerde sertleşiyorum ve çok fazla ağrı yapıyor
sağlıklı bünyeye sahip olmak iyi bir neden... diğerleri teferruat
Evrende sebepsiz bir şey var mı ki libido sebepsiz yükselsin?
Bence yoktur hormonlar aktifse libido tavan olur zaten..
neden tabi ki var herseyin bi sebebi vardır
Hiç bir nedeni yoksa bile aklına bir şey gelir 18 libidon yükselir
Bazen tamamen sebepsiz dürter
Sağlıklı bir bedende olması gerekende buuu
@asmira16 neden fazlasi iyi mi peki
@Mertcan3443
Kişi ve kişilere Göre değişir.
Bazen nedene gerek kalmadan olabiliyor
Kalkıyor mu
Nedensiz oluyor
8
Var tabii ki durup durduk yere kalkmaz o
Yoo yükselince yükseliyor 😀
Uykuda bile yükselir
Yalnız kalmak örneğin
Hayır fizyolojik bir durum
nedenle olmuyo ki zaten. çıkıyo kendi kendine :)
Yok bence benimki hep tavan😂😂😂
Yooo durduk uere geliyor bana
Mutlaka bir şey tetiklemeli
Yok knk kalkıyo
Sabah saatlerinde genelde daha yüksektir
Yok nedensiz de yükselir
Nedensiz de yükseliyor
Yok valla direk hareketleniyor
durduk yere olur mu bilemedim
Nedensiz
bahameye gerek var😀
Yoooo