Biz ilişkide bulunmadan önce çok yüksek özgüvenli laflar ederdi. Yok işte bir kizin belini kırdım yok bı keresinde o kadar uzun sürdü ki kız yalvardı duralım diye , yok işte kızın bir hafta karnı ağrıdı bilmemne. Kendisi de çok cüsseli boylu poslu dolayısıyla beklentim de arttı ne yalan söyleyeyim. Ama bir parmağım kadar uzunlukta çıktı. O kilolu benimde biraz iç bacak var olanı da kullanamıyoruz zaten. Bundan bir önceki sevgilimde de ebat çok yetersizdi. Afedersiniz arkamı döndüğümde bile anca yanaklarının arasında gidip geliyordu. Hiç bir şey hissetmiyordum yine hissetmiyorum. İki ciddi ilişkim oldu bu güne kadar ikisi de beni tatmin edemedi. Artık bu p*rno mi yalan diye düşünüyorum. İşin normali mi bu yoksa hep bana mı denk geliyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
:D adam ağırlığından belini kırmştır :D Yaşını bilmiyorum da belirttiğin yaşlarda erkkelerin bu kadar süpermen olması normal. Penis boyuna gelince Türkiye ortalaması 14 cm sen devamlı ortalama altını bulmuşsun. Fit, zayıf olanlarda en az 14 cm bulursun tabi kaliteli ilişki için tecrübeli erkekler daha mantıklı, ayrıca da beraber öğrenerek büyümek istersen de aynı yaşıt aralığınla devam edebilirsin. Her olgun erkek de senin istediğin gibi olmaz. Eğitimlenmiş kendi boşalma denetimini sağlayan rafine zevkler arayan erkekler olursa tadından yiyemezsin :)
01 Yorumla- 1 yıl
En doğru yorum bu iç bacak filan hikaye
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana kalırsa bu kadar atıp tutan kişi biraz sallıyordur da. Bu konularla övünmek erkekler arasında çok yaygındır. Bir nevi güç göstergesi gibi birşeydir.
O tarif ettiğin şekilde bile işi bilen işini yerine getirir. Sadece bu işten zevk almaya çalışıyorsanız hayal kırıklığı olabilir.
insan birini sevdiğinde arzular da onu. Bu bir oyun gibidir oynarsın, isteğine kavuşursun ama çok büyük beklenti içine girersen de bu iş olmaz.
Öyle prn sitelerinde bizler de görüyoruz ama yani sonuçta bu bizim donanımımız, yani ne ameliyatla taktırılıyor, ne de bunun bir çaresi var.
O görüntüleri unut, sen sevdiğin hoşlandığın biriyle olmaya bak.
Sevgilin olmasaydı da eşin olsaydı daha iyi olurdu.
00 Yorumla
1 yılUcuz malın satıcısı kendini over bunu hic unutma
Sen hiç bir kuyumcunun dükkan önüne çıkıp gel vatandaş kolye var bilezik var diye bağırdığıni duydun mu? Manav bağırır gel vatandaş bamya var, küçük hıyar var taze taze 😂😂
O yüzden sana da klavye aslani denk gelmiş geçmiş olsun
Bu da sana tecrübe olsun bir erkek kendini çok abartarak övüyorsa inan boş biridir hic şans bile verme05 Yorumla
Soran1 yılShhsdh bamya kısmına bittim çok yaraticiydi
- 1 yıl
😂😂 Senin ki de bu manav gibi işte
- 1 yıl
Bu kişi ciddi ilişki yaşadığın kişi miydi
Soran1 yılGördükten sonra hiç bir ciddiyeti kalmadı bende artık sndjd
- 1 yıl
İyi işte en azından evlenmeden görme şansın olmuş 😂😂
1 yılŞimdi gelir 40cm KScanlar
12 Yorumla
Soran1 yılOf sorma doluştular
- 1 yıl
Böyle sorulara gelip kendi gururlarını okşuyorlar, KS kitlesinden beklenir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTr ortalaması 12-13 cm ama p*rno çok istisna yani onlara bakarsan yanılırsın Vajinan ya çok geniş doğum yapmış gibi veya partnerlerinki çok küçük ve kalınlık olarak yetersiz. Ek büyütücü ve tırtıklı comdomlar işe yarayabilir. Kalınlık daha işe yarar bence
00 Yorumla
1 yılBöyle ben böyleyim şöyleyim diyen erkekten uzak duracaksın belli ki yalan :) bu arada p. Lar tabiki gerçek ama özellikle kalın ve büyük olanlar seçiliyor o kadar olmasa sa kendine bakan bir erkek onlara yakın büyüklükte ve kalınlıkta penisini geliştirebilir sana biraz sallayanlar denk gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKilolara bulmayın suçu asla. Amann sonra sağlıklı beslenir mazallah zayıflarsınız falan.
Sakın bak kilolardan dolayı diyen olursa sen ne bilirsin beni böyle kabul edeceksin deyin. Sanki sizi öyle kabul etmiyormuş da kötülüğünüzü istiyormuş gibi.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHe bu arada parmak çok küçük o ayrı konu. Ama kilo kısaltıp parmak kadar küçültmüştür işte onu diyorum. Senin de var belli ki kilon.
Kuru sıkılara denk gelip por*o izleyerek beklentini yükseltip hayal kırıklığıyla yerine oturmuşsun canım, kullanmasını bilene 7 ve üzeri kafi, araştırabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yıl7 mi djfjfj biraz da abartmiyor musum
Gizli Üye(25-29)1 yılÇoğu erkek aynı yalanı söyler, birde su var " yaa aşkım herkes böyle ınan bana "... işin normali o falan değil sana öyle denk gelmiş. Vur yüzüne bak bakalım bir daha yalan söylüyor mu
22 Yorumla
Soran1 yılZaten çok düştü gözümden ya heralde her gören kaçmış ben ilişkiye girdim. 2. Dk da boşalınca dedim ki ne oldu hani 40 gün 40 gece aralıksız yapıyordun flan o da dedi ki ya uzun süredir dokunmadım ondan oldu bende anlamadım ilk kez oluyor flan yaptı. Sonra ben bozulunca dedi ki snein cekiciliginden dolayı flan işte kimseden bu kadar etkilenmemiş tüm cart curt saçmalamaya başladı
Cevap sahibi1 yılYalan söylüyor erkeklerin hepsi aynı yalanı söylüyor... ayrıca 2dk nedir yani
1 yılBazı erkekler gerçekten boyundan büyük laf etmeyi severler boyu şöyle iyi böyle iyi diyenlere de kanma ülke ortalaması zaten belli 13-18 cm arası daha küçüğüne denk geldiysen de bi hacı hocaya git😱😱
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılSöylediğin boyutta ise içinde bile tutamaz ya doğru dürüst, gir çık yaparken hep çıkar bir parmak uzunluk nedir öyle aşırı küçükmüş
01 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen öyle oluyor
Kilonunda etkisi var. Ama birçok erkek bunu söylüyor. İcraata gelince de sonuyorlar. .
20 YorumlaPuhahahs seni kandırmis valla benim ki büyük ve kalın
02 Yorumla
Soran1 yılYa ya o da öyle derdi
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılSana denk gelmiş zevk almak istersen 7 çamlık peniste de alabilirsin ama erkeginde seni hazırlaması lazim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSana denk gelmiş.
Bence bir 20 cm (Benim ki gibi) penis ile ilişkiye girmeyi hakediyorsun.02 Yorumla
- 1 yıl
Ben kanıtlarım :D
Sana denk gelmıs yazık 😀 insan bı gorusmeden önce nude ister ben atmadan vr nude almadan görüşmüyorum attıgımda gorusmek ıstıyor zaten 😀
00 Yorumla
1 yılSana erkek denk gelmemiş yavrum, çıkarmadan 3 atıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılBana bir yerden tanıdık geldi bu laflar
- 1 yıl
Balinalarla fingirdemiyorum imkânsız
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılKime denk geldiğin önemli, birazda şans meselesi tabi😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno bakma sonuçta oradaki herkes seçilmiş. Türkiye ortalama penis uzunluğu 5cm başlıyor 13cm kadar gidiyor.
04 Yorumla
Soran1 yılBana hep başlangıcı mı denk geldi anlamaidm ki
Cevap sahibi1 yılBeklentin büyük yönünde o zaman
Soran1 yılNicel bir ölçü biriminin beklentiyle ne alakası olabilir? Bir aralık verdin ve o aralığın minimumuna denk gelmisim işte. Nasıl da seviyorsunuz kuduruk damgası vurmayi
Cevap sahibi1 yılKuduruk damgası direkt vururdum, aklıma dahi gelmedi laf sokmak. Alınganlık yapıyorsun.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yazık olmuş sana bikere seks hayatından bahsetmesinden anlaman lazımdı çok konuşandan bi cacık olmaz
00 YorumlaKilodan kaynaklı olur çok konuşan boş atar o öyle olmuş takma şansın kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBu tarz şeyler söyleyen zaten yalan söylüyordur bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHahaha dilini disini aklini içini doldurmali
Yoklamadan alma00 Yorumla Sen normal degilsin ya da sana asiri uzun biri lazim penis bakimindan
05 Yorumla
Soran1 yılYani evet biraz iç bacaklarim var o engel oluyor olabilir ama kimde yok ki. Her iç bacağı olan benim kadar tatminsiz mı kalıyor yatakta
- 1 yıl
Digerlerinj bilemem bazi kizlar sadece oksamaktan yalanmaktan daha cok tatmin oluyorlar kisiye gore degisir eger boyut olarak tatmin olmuyorsab uzun penisleri tercih et oda kac artik kac cm kurtariyorsa seni 17 mi 18 mi 20 mi neyse artik ama suda bilimsel bir gercrk 20 cmlikten alinan zevk ile 12 cmlik akinan zevk arasinda fark yok onemli olan girmesi girmiyorsa dedigim gibi girmesi icin kac yeterliyse onlara yonel ama sunuda unutma p*rno tamamen abarti dogal degil cok takilma o videolara
Soran1 yılİşte sorun da o. Ben ilişki çok ciddiye binmeden cinsellik yaşamıyorum. Önce aç bakiyim ona göre devam edicem mi diyim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÜlke ortalaması 13 14 cm
diğerleri yalan dolan Birde sevgilin olmasaydı da eşin olsaydı daha iyi olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ki onyedi cm her türlü pozisyonda çok rahat yapabiliyorum sana atıp tutanlar denk gelmiş
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDenemesi bedava benimki lafta değil icraat
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 18cm kanıtlı var
herkes aynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim 18 Ama hiç yaşamadım mesela bsalmayı kontrol edemem diye çekiniyorum sevgilim de yok
00 YorumlaBence sana denk geliyor açık konusayim kimsenin belini kırmadım kimseyi aglaymadim ama baya bı mutlu edebilirim bu kadar fazlası yalan ve hangi kategorideki p,, ro,, no izliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana denk geliyordur bende hiç öyle değil vallaha 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılherkes benim gibi 2 saat sürdüremez tabii :D
02 Yorumla
Soran1 yılTam onun laflari
Cevap sahibi1 yılİstanbuldaysan eğer istediğin zaman buluşalım sigaran kahven ne istiyorsan benden.. madem bu kadar büyük konuştum kanıtlama şansım olsun değil mi ama.. istiyorsan özelden de çıkarım sorun yok benim için
1 yılYapamaz ben zorlanirim yaparken boksörüm dediklerini sabaha kadar veririm odunu ama dediklerini ben zor yaparım
00 YorumlaSnaa öyle denk gelmiş. Keske beni tanısaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Benimki ideal boyda kaknıtlı ispatlı
02 Yorumla
Soran1 yılO da öyle derdi
Gizli Üye(30-35)1 yılYanaklarının arasında mı gidip geliyo
Güldürdün beni 😀
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİşi bilmeyenlere denk gelirsen seni sofraya oturtup aç bırakırlar. Niye açtın bunlara? Haketmişler mi sence?
Soran1 yılValla geri donulmeyecek noktadaydim yoksa kaçıp giderdim görünce shdhdh aç kalktım sofradan
Cevap sahibi1 yılHaha kurtlar sofrasına otursan doyardın
Kurtlar sofrasındakiler kadını nasıl doyuracagını, o yanakları nasıl açacagını biliyo
Bu arada sorun aslında eger alet çok aşırı küçük değilse, ondan kaynaklanmaz
Nasıl yapacagını hangi pozisyonda yapacagını bilmeyenler kadınları böyle ortada bırakıyor 😀
Cevap sahibi1 yıl2dk dediğine göre zaten işi bilmeyen
Boşalma süresini erkek ayarlayabilior
Gizli Üye(36-45)1 yılCok sanssizsin galiba :) ama zevk alamadiktan sonra tabi bir anlami olmaz gercekten. Kac cm olsa sana iyi gelirdi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOradaki şeyler yalan. Senin iç bacağın olmasına rağmen zevk alamadın mı?
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada iç bacak ne demek?
Cevap sahibi1 yılKüçükse içine nasıl girdi?
Soran1 yılGiriyor da gel git yapınca çıkıveriyor her seferinde
Cevap sahibi1 yılNe kadar da boşalıyor
Soran1 yıl2 dk 3 dk taş çatlasın ön sevişme dahil 5 dk
Cevap sahibi1 yılYetmemiştir ki sana
Soran1 yılYani gerçekten hissedebilsem yeterdi belki ama boyundan dolayı belkide
Cevap sahibi1 yılHiçbir şey hissetmedin mi
Cevap sahibi1 yıl2 dakika bayağı erken bir süre
Gizli Üye(36-45)1 yılPazarcı bağırır, antikacı bağırmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli bulman gerek.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. atıp tutuyorlar reelde kedi pipisi kadar çıkıyor
01 YorumlaBüyük olanda geç kalıyor geç bosaliyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEhline denk gelmeyen ziyan olur 😂
00 Yorumla Hhah önceden foto ısteseydın sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılavcı hıkayelerı gıbı atan tutan cok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSana denk gelmiş uzunlarda var örneğin me hahahahha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. p*rno çok izlemeyin sonra pişman olursunuz 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendimden korkmaya başladım kaç cm vardı acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece cinsellik içinmi buluştunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana denk gelmiş benim kocam ki 16 filan
23 Yorumla
Soran1 yılAllah sahibine bağışlasın masallah
Cevap sahibi1 yılTskler
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin
1 yılUmarım İstanbul'da sin dir
00 Yorumla
1 yılSana kötüsü denk gelmiş pes etme
00 Yorumla
1 yıl16cm kalın birsey yeter mi sana boy kg kaç
00 Yorumla
1 yılcanım başkasını bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı.
1 yılŞanssız bedevi
00 Yorumla
1 yılSana denk gelmiş
00 Yorumla
1 yılsiz de inanmayın ala ala
00 Yorumla
1 yılAhhh Ahhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl17 sana yeter mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal olan bu
02 Yorumla
Soran1 yılEmin misin kimse öyle demiyor ama