7 aylık hamileyim ve artık cidden her anlamda çok zorlanıyorum. Karnım çok büyüdü. Bebek organlarima baskı yapıyor resmen nefes bile zor alıyorum. Eşim dün istedi ben de halsiz olduğumu söyledim ki gerçekten de öyleydim. Hiç birsey yapasım yoktu zaten sıcaklardan uyuyamıyorum bile. Ben istemeyince öpmeye felan başladı bende istemiyorum bugün deyince döndü sırtını yatti trip attı yani. Bende dedim niye böyle yapıyorsun halsizim diyorum deyince hiç dinlemeyip ışığı kapat yaticam dedi bende sinirlendim salona gittim ağladım orada da uyuya kalmışım üstüm açık kalmış klima da açıktı üşütmüşüm🤧😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, gebelikte kadınların isteğinde artış olur genelde. Sende de durum böyledir ama bu her zaman modunda olacağın anlamına gelmez. Özellikle son trimestirde değişen vücut yapısına uyum saglamakta zorlanıyorsundur. Tabi havalarin aşırı sıcak oluşu da ayrı bir etken, gebelik başlı başına özel bir durumdur, yani ilişki açısından da değerlendirmek gerekir, her zaman bulunmaz bu özel durum. Ancak halsizlik, yorgunluk gibi istemediğin durumlarda anlayış göstermesi gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. düşüncesiz sığır karına ilişeceğine ver parasını takıl 2 saat dışarda kadının ensesinde tavşan gibi bir huzur ver 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılYa Çok kötüsün cidden. Biraz adam olun be
1 yılyav 7 aylık hamilede şey edilir mi? senin kocan da var sorun
05 Yorumla
Soran1 yılBencede. Ya ben ne zorluklara taşıyım bu çocuğu bi de üstüne saçma sapan tripler çekiyorum. O gün cidden sinirlerim bozuldu ağladım
- 1 yıl
elizabeth ne güne duruyor yav sen istesen bile kocanın bebeğe zarar olur diye korması lazım o nasıl bir anlayış o nasıl bir ego
- 1 yıl
valla iyi katlanıyorusn maşşallah diyorum sana ama işte yine de katlan
Soran1 yılDoktor şu an ilişkinin bebek için sorun olmadığını sadece dikkatli olmamız gerektigini söyledi ama bu her istediginde ilişkiye girmem anlamına gelmiyor. Cidden hamile kadının bir günü bir gununu tutmuyor. Mesela dün gayet iyiydim ama bugün aşırı derecede uykuluyum. Ya da bebek büyüdü taşımakta zorlanıyorum belim felan ağrıyor gece doğru düzgünce uyuyamıyorum falan filan. Hamilenin halinden anlamak bu kadar zor olmasa gerek
- 1 yıl
diyorum ya ben kendimden pay biçerek konuştum eşim istese ben şayet korkarım
1 yılGeçmiş olsun, hamilelik dönemlerinde daha duygusal olan ve vücutlarında bir can daha taşıyan eşleri için, erkeklerin daha anlayışlı olması gerekiyor.
00 Yorumla
1 yıldoktor ilişki konusunda ne dedi eşin bilmiyor mu bunu?
08 Yorumla
Soran1 yılİlişki konusunda son 1 aya kadar sıkıntı yok dedi
- 1 yıl
bunun için uygun pozisyonlar var aslında ama yine de kararına saygı duyması gerekirdi
Soran1 yılZaten hamilelik sürecinde ara vermedim esimin isteklerini de çoğu zmaan reddetmiyorum ama dün çok halsizlik vardı uzerimde
- 1 yıl
erkekler değişik varlık maalesef vücudumuzda başına buyruk bir organla yaşıyoruz, penise kan dolduğu zaman beyin devre dışı kalıyor
normalde hamilelikte libido yükselir diyorlar sende durumlar nasıl?
başka şekilde de memnun edebilirdin
Soran1 yılLibidom çok değişiyor. Bazen yükseliyor bazen ise hiç isteğim olmuyor. Başka şekilde memnun etme yolları var ama dün cidden üzerimde çok halsizlik bitkinlik vardı koltukta direkt uyuya kalmışım zaten
- 1 yıl
ben olsam hamile karımı mutlu etmek için her şeyi yapardım var ya 😍😊 hamile kadınları çok çekici buluyorum da
mesela dün onun yerinde olsam halsizim dediğinde hemen soyup bebe yağıyla masaj yapıp rahatlatırdım
Soran1 yılYa hamile kadının halinden anlamak lazım. Ayni beden de bi can daha taşıyıp büyütmek kolay değil. Her an her dakika aklıma o var ve cidden kendimden bile önce onu düşünüyorum annelik çok farklı bisey..
- 1 yıl
öyle tabi çok haklısın :) eşim hamile olsa daha neler yapardım konuşmak istersen beklerim
Eşinizin de sizi anlaması gerekiyor. Gebeliğin son aylarında sık sık cinsel birleşme, normal doğumu kolaylaştırması amacıyla tavsiye ediliyor.
00 YorumlaBazen oluyor boyle istekler. dun olmaz bugun olur. bir gul bile yeter hersey icin. elinde bir cicekle gelip ozur dilediyse iyidir. aglatma adami:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. ohaa eşini red mi ettin ohaa...
boşnama sebebi
04 Yorumla
Soran1 yılBit git ya
Soran1 yılHamileyim diye duygu kasmadim. Biraz empati yapın ya. Bi can taşımak kolay mı sanıyorsun. Kocamı ihmal etmiyorum ama hamile kadına karşı da anlayışlı olmak lazım. O gün çok halsizdim bitkindim sonra olsun dedim. Karnım artık büyüdü bebek baskı yapıyor 7,5 aylık olucam neredeyse. Bunlari anlamamak bu kadar zor olmasa gerek. Ben nasıl büyük bi sabırla bu çocuğu tasiyorsam erkek olan da o konularda sabırlı olup eşinin yanında olmasını bilecek.
- 1 yıl
çalışna bir kadın olsan son 4 haftaya kadar çalışırsın yani çalışan bir olsaydın işte çalışıyor olurdun sadece sen doğum yapmıyorsun ve sadece sen hamile değilsin... anlayışlı oluyorum ve kocanın tarafından bakıyorum duruma bence sende empati yapmalısın...
ben öküzüm senin gibi düşün müyorum ve senin tarafından bakmıyorum ama emin ol eşin trip attısa neyaptın demekki?
eşin senin durumunu anlamıyormu? zannediyorsun bence anlıyor ama sen anlamıyorsun sürekli birşeyleri karşı taraftan bekliyorsun bana insanmıyorsan yazdıklarını sorunu bile baştan aşa oku hep onaylanmak için yazmışsın kim bana açıklama yaparken bile onaylanmak için açıklama yapmışsın?
kocan senin arzuladığından senin hard seks yapmak için istemediğine emin olabilirsin?
burada beni ikna etmene gerek yok kocanın gönlünü al yeter
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuğunun zeki olmasını istiyorsan eşini ters tepme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni idare etmesi ve anlayış göstermesi lazım en hassas dönemindesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bi oral bari yapsaydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sen haklisin boş ver amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadına git deseydin keske
00 Yorumla Aman alırsın gönlünü bir ara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılElinle 2 dk ilgilenseydin ya
05 Yorumla
Soran1 yılÇok halsizdim ilgilenmek istemedim
Cevap sahibi1 yılOlsun dusunsene baska kadina gitmemis hala seni istemis 2 dk da olsa olur du
Soran1 yılBaşka kadına gitmesin bi zahmet. Evli bir "Adam" üstelik karisi çocuğunu taşırken, baska kadına gitmez.
Cevap sahibi1 yılYapan yapıyor
Soran1 yılAdam olmayan yapıyor istee 😏
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım