7 aylık hamileyim ve artık karnım cok buyudu bebek organlarıma baskı yapıyor resmen ve nefes almakta bile zorlanıyorum bazen. Hareketlerim sınırlı. Yattığım yerden bile birinden destek almadıkça kalkamıyorum. Zaten havaların sıcaklığı beni bunaltıyor. Bi kaç saat önce eşim istedi ben de halsizim yorgunluk var üzerimde dedim o da öpmeye felan başladı istemiyorum dedim trip attı döndü uyudu cidden sinir oldum ya. Bende oturma odasına geldim. Anlayışlı olmak çok mu zor bilmiyorum ki..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşinin anlayış göstermesi lazım senin durumuna. Bu kadar odun olmak zorunda değil
Aynenn öyle
Eşinde bulamamışmı hamilelik döneminde bu yükü üzerinden alacak bir partner, yardım amaçlı yani😂
Komik mi olduğunu sanıyorsun bilmiyorum ki..🙄
Yoo bende evliyim ve bir çok partnerim var, aslında eşinin sadakatini anlatıyorum da anlarsan😉
Erkek adam da trip atmasın ya. Öpsün iyi geceler desin bari
Aynen öyle ya. Hayir da normalde zaten keyfi yere reddeden biri değilim. Karnım burnumdayken de ona göre hareket edecekte değilim ki her zmaan. Bi can taşımak kolay değil..
Hayat bazen fedakarlık gerektiriyor işte böyle durumlar da var
Aynen
Eşim hamile o istiyor ben yapmıyorum. Bu durumda cinsellik düşünecek değilim. Senin eşin tamamen düşüncesiz.
Hamilelik döneminde cinsellik doktor da sorun yok derse bi zararı yok ama bugün ben istemedim iste
Sorun olmasa da yapmak içimden gelmiyor. Hamile olduğunu öğrendiğim günden beri yapmadım. Senin de içinden gelmemiş olabilir. Eşinin bunu hoş karşılaması lazım.
Başka zamanlarda yaptığım oluyor ama bugün hiç isteğim yoktu. Esin kaç aylık hamile peki?
3 aylık
Ilk aylarda bizde yapmamistik
Ben uzun süre daha yapmam. Doğumdan sonra anca.
kızzz sende haklısın ama adamda azmış napsın... çıkıp seni mi aldatsın... sende az okşatıp okşasaydın
Bi kadın olarak söyleme bari çıkıp seni mi aldatsin nedir ya. Senin yerine utandım.
kızz sen hiç okumuyon galiba... erkeklerin en çok aldattığı dönem hamilelik dönemiymiş... ben demiyom araştırma şirketleri diyooo
Tm
Sakin yapmayın bence sonu kötü olabilir
İncitmeden devam etmelisiniz bebek sağlığı için de gerekli bir şey. Çok kotuysen bile elle yap mutlaka.
Bugün hiç isteğim felan yoktu gerçekten. Sadece yatıp dinlenmek istiyordum sagolsun zehir etti yani. Oturma odasına geldim sinirden ağlıyorum
Eşin biraz düşüncesiz birazda fazla istekli heralde
Evet istekli biri
Yaşlar kaç
Ben 24 eşim 26
Biraz konuşsak
Ne hakkında
Hamilelik
Hmm peki
Eşinle en son ne zaman yaptınız peki ne kadardır ilişkiye girmiyosunuz
5,6 gün oluyor
Tamam zaaten az bir süre geçmiş ne bu azgınlık
Ya kendisi çok istekli biri ama benim durumda farklı şu an yanı. Ayrıca önceki beraberlikten çokta bi zaman geçmedi yanı
Yaşın kaç senin
24
Erken hamile kalmışsın. Tam cinsel isteklerinin zirvesinde. Sen istekli birisi misin peki?
24 yaş hamilelik için erken değil bence. İdeal. Bende istekli biriyim ama bazende cidden hiç isteğim olmuyor. Bebek çok büyüdü artık zorlanıyorum
bebekten sonra mı istek azaldı
kocan özür diledi mi senden
Doktor zararlı derse yapmayın
Doktor suanlik sıkıntı yok dedi ama ben istemedim bugün iste
Tamam olabilir şeyine sahip çıksın oda biraz
Öperek de olabilir elle yaparak
Hiç bir şekilde isteğim yoktu işte
O zaman saygı duysun
sonra erkekler niye aldatıyor :D
Ya iyi misin hamileyim bi can taşımak kolay mi sanıyorsun
Çok basit bir denklem öpüşmek seni yormaz veya elinle yapmak seni yormaz bunu anlayışlı bir şekilde anlatırsan anlayış gösterirdi bence. Anlık yükselemeler insanı aldatmaya iter
Bari oral veya elle onu boşaltıp rahatlatsaydın
Hiçbir şekilde canım istemedi işte
Onunda boşalmaya ihtiyacı var, iki tarafta anlayışlı olması lazım
Bosalmaya ihtiyacı var ama benim durumum farklı. Birazda anlayışlı olunması gerek bence. Bi can taşımak hiç kolay değil
Biz erkekler maalesef bazen odun olabiliyoruz yani zaten eliyle ya da ağzıyla 2 dk yapacak ne olmuş diye düşünüp trip atıyoruz kendimden biliyorum😁
İste öyle olmuyor yani hamile olmayan biri için bu dediğin de haklılık payı var ama hamilelik insanı çok etkiliyor ya bazen cidden çok yoruyor
Son 3 ay artı lohusa döneminde seks olmadı ama eşim o dönemde eliyle rahatlattı beni
Esin amasyada
Haklısın
Odunmuş
Erkekler sıkıntılı
Ay bence de ya sinirden oturdum agladim
Bide trip atmis mal istemesi sıkıntı