Aslında bu sağlıksal bir etki ve neredeyse tüm kadınlarda var olan etki, bu hijyensizlik ya da pislik delaleti değildir. Vajinanın ph seviyesi ve flora yapısıyla alakalı.

Aslında bu sağlıksal bir etki ve neredeyse tüm kadınlarda var olan etki, bu hijyensizlik ya da pislik delaleti değildir. Vajinanın ph seviyesi ve flora yapısıyla alakalı.
Hayır bu bilgiyi nereden bileyim :D ama değişikmiş gerçi kadınlar hariç bunu kimse göremez zaten yani bu bilgi bir işime yaramayacak :D Teşekkürler
Hangi bilginin nerde lazım olacağını bilemezsin, sus ve oku 😂😂😂
@Degisik_-_ Hayal ettim de bu bilgiyi nerede kullanacağımı tamam sustum 😂😂😂
Hayalini yaşattın teşekkürler 😄
Rica ederim görevimiz :D
Bende ilave edeyim bir sağlıkcı olarak
Bu nedenle rutin cinsel hayatı olan ve oral tutkunu erkekler diş sorunu yaşar görünürde olmasa bile film çekildiğinde noktalar halinde içten çürümeler görülür Buda vajina ph düşük olmasından kaynaklıdır
Bu çok mantıkkı gelmedi özür diliyerek
Özüre gerek esd duyduğumu değil bildiğimi konuşuyorum bahsettiğim fikirler değil bilimsel araştırma
Nerde yazıyo acaba bende okuyabilir miyim, belki başka bir konuda daha aydınlanmış olurum.
3. sınıf anatomi dersinde işlemiştik
Yok mudur internet üzerinde bi yazı falan, çünkü bu asit oranı dediğiniz kadar zarar verecek olsa kadınlar dokunuyor netice de ellerini de aşındırması gerekir, hadi geçelim bacak içlerine temas edebiliyor oranında zedelenmesi gerekir. Erkek sperminde de muhakkak bi asit var, bu halde oral yapan kadınların da diş ve hatta boğazının da tahriş olması gerekir. Bu bağlamda çok mantıkkı gelmedi. Ders de de işlendiğini sanamadım üzgünüm. Ama bulursanız bununla alakalı bir yazı okuyup gelişmeye açığım.
Yanlış pencereden bakıyorsunuz asitik ve bazik değerlere göre değişir mesela bazik bir sıvaya (değerine göre değişir) elinizi yıkayabilirisniz ama aynı su diş minesini eritir aynı şey asitik değer ve asit türü içinde geçerli kadın vaginasının ph değeri düşükse asitik duruma geçer ve salgıladıgı sıvı diş plakasına zarar verir ama başka bir kadının vagina ph değeri yüksekse sorun olmaz umarım anlatabildim
Anladım ama tatmin olmadım 😄 ola ki bir yazı görürseniz atın okuyayım
Bu nasıl bir asitmiş oral yaparken veya vajinaya el parmak temasında hatta penis içeride çabalarken asit mağduru olma riskide var sanırım 🤔 sonra benek benek kalmamak lazım
Vajinanın ph seviyesi. var bunu n dışına iner veya çıkarsa problem ama bu daha çok oradaki lekeyi geçirmek temizlemek için çamaşırlar suyu dökülmüşe benziyor
Siz erkekler bilginiz dışımdaki şeylere bile yorum yapmayı o kadar seviyorsunuz ki gerçekten.
Çamaşır suyu falan değil asitten dolayı rengi öyle oluyor ve bunun olması sağlıklı olduğu anlamına geliyor.
Teyze niye salça oluyorsun ki o bölgenin içinin kendine ait ph seviyesi olduğunu bunun asidik olduğunu biliyorum ora da da benziyor yazmışım git kendi yorumunu yap millete salça olma
Yaştın birine teyze diyince böyle aşağılamanın verdiği mutluluk oluyor mu çünkü çok cringe
Senin siz erkekler bilginiz dışındaki şeylere yorum yapmayı seviyorsunuz diye salça olurken duyduğun mutluluğu duydum
Cevap
55Cevap
Bu görseldeki resmen kezzap btw ahshh
Nasıl asidikse 😄
a sidik ahsh
😂😂 leb demeden leblebi
Direkt Çorum a ne dersin ahsh
Allahım beni anlıyan biri 😂
Ulu tanremm ahshsh
Güneşin doğuşuna benziyor halbuki
Şu sitedeki erkeklerin ilgi alanları ve uzmanlık alanları "kadın doğum, vajina, kadın hastalıkları, adet günleri vs vs şuraya kadın booku konulsa ona da doluşurlar kamiller. Sen niye yazdın diyen olursa belki denk gelen olmuştur ben kac defa soru yazdım eleştiri getirdim. Anlayan olmadı denk geldikçe de eleştiriyorum halen diyorum sanal ortam olması hiç farketmez bir erkek böyle soruların içinde olmamalı bu muhabbetleri yapmamalı. Sen delikanlı kardeşim bir muhabbet ortamında eşinle dostunla arkadaşınla oturduğun zaman vajina ya da adet günleri hakkında diyaloglar kurmuyorsan ki kuramadığini biliyorum burada da kurmamalısın.
Iyyy bunu öğrendiğinizde kaç yaşındaydınız peki ben şimdiki yaşımda
Çaktırmaaaaaa 😂😂
Araştırmacı ruhum sayesinde az evvel aydınlandım ve sizi de ışığıma çağıroyorum 😂
Evet biliyoruz ve tadıda daha keskin oluyor :) Ph değeri az olan daha tatlı ve mısır şurunu kıvamın da oluyor. Olsa da bansak :=P
evet kadın florası ph farklıdır ve asitlidir o sebeple siyah bütün çamaşırlarda o iz herkeste olur maalesef
Olmayasıca 😂
bir tane pahalı bi iç çamaşır markasında ağ kısmında beyaz kumaş vardı dedim bu nasıl zekice bir davranıştır 😂
😂😂 darısı tüm çamaşırcılara
ergenliğimde bunun deterjandan kaynaklı makinede olduğunu sanıyordum 😂😂 sonra büyüdük
Bende şimdi neden oluyor diye bi bakındım ki meğerse doğamızda varmış 😄
keşke bana sorsaydın öncesinde ben bunu yıllardır biliyorum 😂
Aşkım ben bunu nerden bilebilirdim ki 😂😂
doğru dedin beybim 😂
Tövbe yarabbim bir yaşıma daha girdim yeni yeni şeyler öğreniyorum insanlar ne kadar özenle yaratılmış varlıklar😃
Hep beraber aydınlanıyoruz 😄
Beyazlarda sarı, renklilerde çamaşır suyu dökülmüş gibi oluyor, herkeste aynı olmuyor. Keşke kimse de olmasa
Genel diyelim, herkes de zaten aynı olamaz
Tüm gün akıntı yaşıyan kişiler var, günlük ped iyi olabilir
Neden ki? Ben internetten bakınca sağlık sorunu vesaire yazıyordu olmadığına sevindim cidden. Bunu durdurmanın yolu yok mu?
ne sallıyorsun ya. aynı çamaşırı 1 haftamı giydin ne yaptın?
Görselin bana ait olmadığını, bilginin okuma yazma bilen herkesin google yazıp öğrenebileceğini eklememe gerek olmamalı.
26 yıldır kadınım. ozaman tüm kadınlar diyip genelleme yapmadan cümle kurabilirsiniz. bu hijyene dikkat etmeyen bir kadının çamaşırı olduğuna da eminim
Keşke okuma zahmetine girseydiniz. Tüm demedim, neredeyse tüm kadınlarda dedim. Yani netlik yok, oransal olarak yüksek kesim demek.
Biliyordum, soru aydınlatıcı cevaplar iç karartıcı. 😂
Faydalı bilgi ne zaman burada değer görmüş ki 😂
Kendi doğasına ıyyylayan var ya, kesinlikle hiçbir zaman 😂
Iyk mıyk fark etmez, o renk değişikliğiyle yaşıyacak 😄
Kilodu deliyor ha üff. Bizim aletlere de zarar verebilir aslında. Napıcaz şimdi karbonat falan mı dökücez 😄
Oha bunu ilk defa gördüm. Nasıl bir asit bu penis falan eritir mi
😂😂 henüz değil
Erkekler böyle iç çamaşırı atsa, "aaa sapık ne atmış" deyip taşlarlar. Kızlar atınca sıkıntı yok oh Vakkas iyi ha
Çamaşır suyu değilmiymiş o? 🤦♀️ hiç merak edip araştırmadım gerçek sebebini açıkçası 😂😂
Hepimizin sadece o kısmına çamaşır suyu değmiş ihtimali düşük olunca araştırdım 😄
Öğrenmiş olduk 😂🌸
Bu değerli bilgiyi öğrendiğimiz iyi oldu, yeni fobi kilidi açıldı✅
😂😂
Mübarek sanki klorak...
Ne taşıyorsunuz içinizde yahu
😄😄😄
Kadınların içinde ejderha var 😂
Ne kadar basit yaratılmışım meğer, size eklenen şeylere bakınca.😕
Siz işte öyle kara düzen 😄
Çok seksi bir kadını bu donla görmeyi hayal edemiyorum, sorgulayacağım şey çok aşındırıcı kimyasal içerdiğiniz olacaktır.😕
Seksi kadın zaten pamuklu giymez 😄 o sırada değişmiştir görmezsin merak etme
Hım, don değişimi kaynağın içeriğine fayda etmez.😕
Kesip atsak içerikteki sorun kalkar mı sence 🙄 kökten çözüm?
Durduk yere trans yapacak beni yahu, aboo.
Yok yahu, sen kadın organından bahsediyorsun bende sorun bitmez kesip atalım dedim 😄
He, yok yok takılıyorum.
Size ne lazımsa o konulmuştur vücuda, zararı olmaz.
Biliyordum bunu. Süreklilik olan bir durum değil ama 😅
Çok fazla akıntı yaşamak ile ilgili günlük ped kullanın sık sık çamaşır değiştirin
Birini kendinden sogutmak istiyosan bunu goster😀
O zaman erkeklere yönelebilrsin çünkü çoğu kadında var ve vajınaın sağlıklı olduğu anlamına geliyor
penisi maf eder o asit, sokmadan önce asit seviyesinimi kontrol etmeliyiz. :))
Yani artık oral yok kadınlara :)
@@degisik_-_ -
Bilmiyordum. Oral s. KS yapmaya bayılırım. Her seferinde yaparım. Dudaklarım solmasın :)
Bilmiyordum. Demek ki o da çamaşırın atılma zamanının geldiğini gösteriyor.
Yuksel alkalinli diyebilirmiyiz ph derece yuksek saglik su sayin hocam☺️
Fazla bilgim yok ama öğrendiğim iyi oldu 😁 evlenince gerekli olur 😂
Kadınların işi de zor regl yetmiyormuş gibi bi de iç çamaşırı renk değiştirsin, gerçekten zor.
Bence zararlı mikroorganizmaların yaşamına son veren faydalı bişey.
Olabilir adet döneminde çoğu kadının iç çamaşırı bu durumda olur
Nasıl her kadında var ben hiç karşılaşmadım renk değişimi filan
Renk değişimiyle akıntıyı neden bağdaştırdınız ki ayrıca. Akıntı bambaşka bir şey görseldeki iç çamaşırı renk değişimi bambaşka bir şey
Öyle mi, peki 😄
Akıntı beyaz renge sebebiyet veriyor keşke ciddiye alarak cevap verseydin 😂 hiç cevap da vermeyebilirdin
Paylaştığın şeye yorum yapılıyor ve tiye alarak cevap veriyorsun burdakilere egoyu hangi kuyudan çekiyorlar merak ediyorum kaynağı çek çek bitmiyor 😂😂
Aslında ego değil, açık açık yazmışım ama siz ısrarla muhalif olmayı seçmişsiniz şimdi tartışalım mı hiç gerek yok 😄 bu vajinadan akan akıntının asit düzeyi sebebiyle kilotta ağarma yapması dolasıyla da renk değişikliği olumuna sebep veriyor
Diğer yorumları okuyup yanlış anlamışım açık değildi ya açık olsa yanlış anlamazdım ki 😂neysee öyle diyorsan öyledir :)))
Peki anlaşabildiğimize sevindim 🎈🎈
Anlaştık mı düşünmem lazım 😆🤭 anlaştık anlaştık
Ben de ter den dolayı saniyordum pis olduğu aklıma gelmedi
çamaşır suyu gibi len 😂😂 chük uzun süre dursa onuda eritir 😂😂
o asistan dolayı mı oluyordu öyle peki buna bir çözüm var mı?
Bende oral sonrası neden midem yanıyor diyorum 🫣🤔🤣
Bende iyi yıkanmamiş sanıyordum yengeminki böyleydi
Evet biliyorum önceden çok olurdu ama artık olmuyor. Günlük ped kullaniyorum çoğu zaman.
Çamaşır suyu değdi zannediyordum bnde 😯😯😯
Bir çok kişi gibi 😄 normal ama
Sence erkek sünnetli mi olmalı cinsel ilişki de @Degisik_-_
Evet 16 yaşımda öğrenmiştim
Bu soruyu doğru çözsem Uçak mühendisi olacaktım:)
Hangi soru
Senin verdiğin bilginin sorusu. Ben çamaşır suyu seçeneğini işaretlemiştim:)
Biiiip yanlış, elendin
Ya da kumaşın kalitesiyle alakalı
Yok çok değil, pamuklu kumaşı ağartıyor
Ben bunu merak edip araştırmıştım
Dişlerim bu yüzden mi çürümüş
Çamaşır suyu değil miymiş ya bu ahaajsjhsh
eeee yalıyoz biz onu midemiz delincek mkkkk 🤣🤣
Evet biliyorum 👍
Sidik olmasın o...
Hiç haberim yok , bana göstermiyorlar.
Koca vajinalı birine ait örnek
Olabilir erkeklerde de böylr amasyada
Umarım penise asit saldırısı gerçekleştirilmez
Camasiri eritcek 😂😂
Hic vajina görmediğim için doğrudur
Peki bunu görmek zorunda mıydık
Değildik, yorum yaptın şimdi mecbur bidaha görcen tüh
Demekki asitle erkekleri eritme özelliğiniz var :)
Çamaşır suyu gibi mubarek
Cenemizi eritir o zmaa
pislik varlıklar :)
Evet biliyorduk sen biliyormuydun
Bilmiyordum merak etmedim hiç
Sayenizde öğrendim hanımefendi
Eritirse malzemeyi sıkıntı büyük 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?