Gizli Üye(18-24)9 ayZor kanka. Bir sürü krem vs var ama çoğu yalan ise yaramıyor veya çok az ya da düzenli kullanırsan ee bende ömür boyu buna mı bagimli olacam sırf az açık beyaz olsun diye o yüzden pek bir şey yok hem gerekte yokki asko gayet normal doğal bir durum bende de var yani bir tek sende olan bir şey değil yani
26 Yorumla
Soran9 ayBilmiyorum ilerde sevgilimle evlenirsem diye kafaya takıyorum
Cevap sahibi9 ayKafaya takılacak bir şey yokki yani neden pembe olacakmış gibi bir zorunluluk gösteriyorsunuz ki kendinize kim demiş öyle olacak diye bunun doğrusu yanlışı mı olur sen gidip siyahı birine de senin ten rengin yanlış doğrusu esmer veya beyaz vs diyebilirmisin yani bunlar normal doğal şeyler ki bakma erkeklere fazla p. orno izlemekten sanıyorlar ki herkeste ordaki yıldızlar gibi olacak halbuki alakası yok hem onlar oyuncu kameraya güzel seksi gorunmek için ne işlemlerden ameliyatlardan vs geçiyorlar onlar zaten mecbur gibiler izlenim için doğallık hiç bir şey yokki orada zaten. Sen beni görecen belki seninkinden daha koyu ve takmıyorum yani
Soran9 ayÇok haklısın öyle bir algı olduğu için maalesef bende ister istemez kafaya taktım beyaz tenliyim ama yinede böyle yapacak bir şey yok
Cevap sahibi9 ayGenetikte olabiliyor yaa ve geldiğimiz bölgeye de bakıyor biraz sanki çünkü kuzey insanlarında beyaz sarı insanlar da daha az görülüyor sanki o da işte onların genetiği bence ciltleri vs şans işi biraz da işte ama anormal kesinlikle değil vajina şekilleri bile bi ton bunun tek çeşiti mi olurmus hani bundan haberimiz olup farkında oluyorken kararma olayına neden bu kadar yanlış düşüncedeyiz bunu anlamiyorum iste
Soran9 ayBencede şu algının düzelmesini istiyorum
Cevap sahibi9 ayAynen bence de. Hani ben böyle biraz esmer olduğum halde görecen benimkini yine belli oluyor yani
En İyi Cevaplar
İç çamaşırını değiştir. Kaliteli ve hava alabılen urunlerden tercıh et. C vitamini sıklıkla tüket. Mimkün oldukca sıcak su ıle dus alma soguk ya da ılık olsun. İstenmeyen tüyleri jilet ile alma. Lazerden olmaz. Genetik bir durumdur bu düzenli lazere girmediğin için formunu koruyamıyor olabılırsın. Senden 1 tane daha yok takılma kendini sev. Milyonlar harcayan efektli estetikli yetişkin içerik ireticileri ile kıyaslama kendini doğal en güzsli.
14 Yorumla
Soran9 ayJiletle aldım lazere gitmeden ondan olabilir mi
Soran9 ayPembe gibi görünüyor ama pembeyle karışık kararmış gibi anlayamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
9 ayRenk açıcı lazer işlemi var ayrıca Amazon dan alabileceğin renk açıcı kremler var bebeğim, canını sıkma herşeyin bi çözümü var ☺️🔥
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBenim lazerden sonra renk değişimi olmadı genital bölgemde, hatta açılma oldu bile diyebilirim, ben bide bebek yağı sürüyorum orama felan rengini açıyormu acaba bilmem ama pembe bi penisim var artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. bir şey olmaz takma kafana iç dudaklarda sorun yoksa o kadar kararma olur
02 Yorumla
Soran9 ayİç dudaklarda kararma yok ama dış kısmında var
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olduğu gibi bırak, lazerliyse hiç sorun değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayLazer beyazlatıyormuş
00 Yorumla Doktor a git
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayLimonun var mı
02 Yorumla
Soran9 ayVar
Cevap sahibi9 ayOnu kullanarak kararmayı azaltabiliyorsun. Ama oranı önemli ve direkt etki ediyor. Dilersen anlatırım
Gizli Üye(30-35)9 ayÇaşaır suyu hipo karıştır dök o bölgeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEvet mümkün tabiki doğal yollarla elde n güzeli
00 YorumlaRengi problemmi ki anlamadım
01 Yorumla
Soran9 ayBen kafaya taktım beyaz tenliyim ama öyle
9 ayParlatıcı sür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayDeğil
00 Yorumla
9 ayHavalandir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÇakma bölgem derken
02 Yorumla
Soran9 ayVajna yazacaktım klavye yanlış yazmış
Cevap sahibi9 ayBende dedim bu kız..
Gizli Üye(25-29)9 ayHavalansın falan diyorlar hep
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBişey olmaz bakımlı ol yeter
00 Yorumla