Cinsel Yaşam İlk cinsellik deneyimi yaşama yaşı sizce kaç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sizce kaç yaşında cinsel deneyim olmalı İlk cinsellik deneyimi yaşama yaşı sizce kaç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben ipk deneyimimi esimle eşimind3 benimle yapmasını isterim çünkü ilk gecemize bi heyecan katar ve sonuçta okimizde o geceyi unutmayız bide eşim odun gibi degilk libidodu yüksekse cok guzel bi gece yaşamış oluruz 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öyle bir yaş mı var saçma sapan şeyler paylaşıp normalleştirmeyin onun zamanı evlenince olur 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bu herkes için farklı mesela ben uzun zamandır istiyorum ama karşıma öyle birisi çıkmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evliliği bekliyorum da yanlış mı yapıyorum acaba bilemedim bu devirde 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Her zaman söylerim yaş sadece rakamsal bir değerdir.İstediğin zaman deneyim yaşayabilirsin. O sana kalmış. 0 0 Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Bence zihin ve vücut hazır olduğunda ve istediğinde yaşanmalı yaşın bir önemi yoktur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 18den sonra her şey mübah 5 6 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle Yorumla birhosumagittin 1 yıl 16 da yaşadım biraz erken mi ya Yorumla Soran 1 yıl @birhosumagittin fazla erken daha reşit olmadığınız için çok sıkıntı hemde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayata çok erken atılmışsın sen ya Yorumla birhosumagittin 1 yıl Durduramadım kendimi ya, hala öyleyim istek geçmiyor Yorumla anticooor07 1 yıl aklı basına gelır yanı Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben 15 de ilk yapmistim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok ufaksınız o yaşta birliktelik için erken Yorumla Bulutsencer 1 yıl Yoo çokta ufak değil aslında oldu o zaman tercubesiz acemi hic bisey bilmiyordum Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl 20 den sonrası. Sen kaç yaşında yaşadın? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 24 ümde ilk ilişkim kocamla zaten Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Evlenince desem linç yerim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok yemezsin Yorumla Aşırı_Mantıklı 1 yıl Mümkünse evlenince yaşamayı tercih etmeniz gereken bir şey bence. Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu kişinin gelişimine bağlı 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendin için doğru kişiyi bulup evlendiğin de 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evlenince olursa herkes daha mutlu olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 18de başladım ama tavsiyem en az 20 1 1 Yorumla Rishloo 1 yıl Neden? 2 yılda ne değişti Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. 18 üstü ve kendini hazır hissettiğin an 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 28 yaş iyidir 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. 18 bebegim 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 20 iyidir 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 16 da yaşadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kendini ne zaman hazır hissedersen 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence ne zaman olmalı Yorumla Soran 1 yıl Evlendikten sonra veya18 den sonra yani o da bi ihtimal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence de evlenince yapılması gerek. Senin deneyimin oldu mu hiç? Yorumla Soran 1 yıl Ben 24 yaşında yaptım o da kocam zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzel. İlk ilişkinde zevk aldın mı peki? Yorumla
Kaptanbluee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Sence? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 18 den sonra bence Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Sen kacta yaptin Yorumla Soran 1 yıl 24 ümde kocamla Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Vay vay Yorumla
Tilkikızx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl 19 olabilir 1 1 Yorumla anticooor07 1 yıl sen kacta oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben ipk deneyimimi esimle eşimind3 benimle yapmasını isterim çünkü ilk gecemize bi heyecan katar ve sonuçta okimizde o geceyi unutmayız bide eşim odun gibi degilk libidodu yüksekse cok guzel bi gece yaşamış oluruz
Öyle bir yaş mı var saçma sapan şeyler paylaşıp normalleştirmeyin onun zamanı evlenince olur
Bu herkes için farklı mesela ben uzun zamandır istiyorum ama karşıma öyle birisi çıkmıyor
Evliliği bekliyorum da yanlış mı yapıyorum acaba bilemedim bu devirde
Her zaman söylerim yaş sadece rakamsal bir değerdir.
İstediğin zaman deneyim yaşayabilirsin. O sana kalmış.
Bence zihin ve vücut hazır olduğunda ve istediğinde yaşanmalı yaşın bir önemi yoktur.
18den sonra her şey mübah
Aynen öyle
16 da yaşadım biraz erken mi ya
@birhosumagittin fazla erken daha reşit olmadığınız için çok sıkıntı hemde
hayata çok erken atılmışsın sen ya
Durduramadım kendimi ya, hala öyleyim istek geçmiyor
aklı basına gelır yanı
Ben 15 de ilk yapmistim
Çok ufaksınız o yaşta birliktelik için erken
Yoo çokta ufak değil aslında oldu o zaman tercubesiz acemi hic bisey bilmiyordum
20 den sonrası. Sen kaç yaşında yaşadın?
24 ümde ilk ilişkim kocamla zaten
Evlenince desem linç yerim
Yok yemezsin
Mümkünse evlenince yaşamayı tercih etmeniz gereken bir şey bence.
Bu kişinin gelişimine bağlı
Ben 16 yaşında olmuştu
Kendin için doğru kişiyi bulup evlendiğin de
Birey kendi karar versin.
evlenince olursa herkes daha mutlu olur
18de başladım ama tavsiyem en az 20
Neden? 2 yılda ne değişti
Ben 21 yaşımda bir erkekle yaşadım
18 üstü ve kendini hazır hissettiğin an
28 yaş iyidir
Yaş değil evlendiğinde bence
Evlendikten sonra
18 bebegim
Evlendiğin yaşta
20 iyidir
Ne zaöan hazır hissedersen
18 Türkiyede
16 da yaşadım
18 net
Kendini ne zaman hazır hissedersen
Sence ne zaman olmalı
Evlendikten sonra veya18 den sonra yani o da bi ihtimal
Bence de evlenince yapılması gerek. Senin deneyimin oldu mu hiç?
Ben 24 yaşında yaptım o da kocam zaten
Ne güzel. İlk ilişkinde zevk aldın mı peki?
Evlenince
Aynen öyle
18 19
Evlendiğin yaşın
Evli misin
Bunun yaşı yok evlenince
Yaş ile olmaz
Sence?
18 den sonra bence
Sen kacta yaptin
24 ümde kocamla
Vay vay