Unutmayın siz ne derseniz karşı cinsiyette aynı haklara sahiptir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ilk 16 yaşında milli olmuştum, ondan sonrası hep devam etti.
Çok pişmanım bu durum için, bir şeyleri erken yaşamak sonra ki zamanlarda isteksizlik yaratıyor.19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz dikkatli oku. :)
Ben erken yaşta başladığım için pişmanım diyorum, ideal yaş 20-21.
Eğer ki sabırlı bir insan ise evliliğini beklesin, tecrübesiz olabilir ama iki tarafta zamanla birbirleri ile tecrübeli olacaklardır.
Cevap sahibi+1 yılKararlar kişiden kişiye değişir, 18 çok erken bence.
Bazıları için erken yaşta bir anda yaşanılan ilişkiler ileri de pişmanlık yaratabilir.
Cevap sahibi+1 yılHayat boyunca takipçin olacak bir pişmanlık yerine biraz sabretmek daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman, 19-20 diyelim.
Cevap sahibi+1 yılDalga mı geçiyorsun? Anlayamadım, neyse fikrimi söyledim, şahsi düşünceler.
En İyi Cevaplar
sağlıklı olanı 15-17 arasında olması maalesef ülkemizde 18 yaş takıntısı var ve genelde ortalama olarak 25-30 yaşında ilk ilişkisine giriyor insanlar sdfsdf
12 Yorumla
+1 yılEvlenince,
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes 22 yaşında evlensin
Gizli Üye(18-24)+1 yılburada 14 yaşında olması gereken pembeli sapğa çok güldüm 😂 beyinden özürlü galiba
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
+1 yılMerhaba..
Bana kalsa evlenmeden yapmama taraftarıyım. Ama illada bir yaş olacaksa 18 yaş altı kesinlikle olmamalı. Sonuçta vücut o dönemlerde gelişme sürecinde oluyor. Her hangi bir zarar gelebilir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 16 ama kendi yaşıtıyla yani 16 yaşında erkek 16 yaşında kızla olabilir. Avrupa da ortalama 15 falan zaten
10 Yorumla
+1 yılher şey evlenince olmali aslında bunun yaşla alakası yok reşit olup evlenince herşeyi yapabilirsin ama nerede şimdiki Kizlar 14-15 yasinda yapar olmuş lisede başlıyor cinsellik yazık valla
02 Yorumla- +1 yıl
Dediğim şeyi anlamadın sanırım millet şimdiki devirde 14-15 yaşında cinselliğe başlıyor dedim bu yaşta demedim hersey evlenince olmali dedim sen ne anladın okumadın sanırım yorumu ya da anlamadin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendini hazır hissedip pişman olmayacağı zaman
12 Yorumla
+1 yılyaşla alkası yok ama 25 ten snra evlilik te olmalı bence
10 Yorumla
+1 yıl18 den itibaren ama 18 den aşağıda sanırım ülkemizde yapılma yaşı
10 Yorumla
+1 yılSana çok farklı bir soru sormak istiyorum cevabını da merak ediyorum lütfen yazar mısın bana acaba?
00 YorumlaBurada 14 yaşından sonra ilişki yaşadığını söyleyen çok kişi ile tanışmıştım
00 YorumlaKendini hazır hissettiğin zaman
110 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. 25 bence daha sağlıklı en doğrusu evlenince.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18'den sonra olmalı bence. Gerçi ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük cinsel organa sahip olmadığım için evde kaldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğinizde olmalı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılKardeşim
18 yaşından sonra ne zaman hazır hissedersen
10 YorumlaTam 21 . Daha doğru yaş olamaz.
10 Yorumla
+1 yıl19-20 idealdir bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. 18 den düşük olmamalı. 20 ve üzeri bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ereksiyon olunduğu an
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşıtınla yap işte
Cevap sahibi+1 yılGerçek anlamda ereksiyon oluyorsan tabi ki o yaşta sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlar anlık atraksiyonlar bendede o yaşta oluyordu , o tam anlamıyla bir ereksiyon değil
- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılKendini hazır hissettiğin zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman istiyorsa 😃
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşla alakalı değil bence kimisi 20 yaşında bile İstemiyor kimisi 17 yaşında istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Hamile bırakmayacak kadar bilince erdiğinde
05 Yorumla
+1 yıl20 olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyirmi iki
10 Yorumla
+1 yıl18 e girdiğin gün
02 Yorumla- +1 yıl
Denesinler zararı var mı
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendini ne zaman hazır hissedersen knk
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumla20 yaşında
01 Yorumlayaştan çok hazır olmak önemli
01 Yorumla17 iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğin yaşta
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl14 gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Çok çok erken
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala bakirim.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe sorduğun belli değil o zaman. Çünkü gayet net bir cevap. Kişiye göre değişir.
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğin zaman.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. evlenince
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası