Cinsel Yaşam Vajinamdan ses geliyor bazen bacaklarımı açıp kapatınca normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 nemli organ hissediyorum nemi uzaniyorum misal baçaklarim açıp kapatiyorum böyle ses geliyor cok az Nasil tarif edilir bilmiyorum Vajinamdan ses geliyor bazen bacaklarımı açıp kapatınca normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sapirti gibi mi off bi degisik oldum. Demekki islanman fazla oluyor. Sık sık kilotunu degistrmen lazim. Mantar olusumu olmamali. Kokudu ve suyunun rengi nasil? Renksiz ve kotu kokulu olmamali hafif ter kokmasi normalde 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Nemden dolayı dudaklar yapışıp açılıyor normaldir. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hakli olabilirsin Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal ellerin ıslakken de ellerini birbirine kitle aç kapa yap aynısı olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçine hava kaçıyorsa aç kapa y inca basınç olur o kadar çıkarken ses cikarir 0 0 Yorumla
FrkDmrcn2 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hava olabilir bazen oluyor kasların gecşemesiyle 0 1 Yorumla FrkDmrcn2 1 yıl Sonradan mı oldu nezamandır var Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Normal rot başları gevsemistir ya da aks boşluk vardir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaz mevsimi terliyosundur. İç çamaşırını nemli tutma mantar olursun iğrenç kokulu akıntılar yapar, belki de olmuşsundur onlardan geliyodur ses 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nemli vıcık vıcık sesi geliyor fazla cinsellik düşünme kurusun ses falan gelmez yoksa bu sesten uykuda uyumasın sonra sen 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sesi tahmin edebiliyorum. Libidon yüksek mi vajinan hep ıslanıyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seninle iletişime geçmeye calısıyor arada konuş onunla dertleş😉 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl dertleşeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fiziksel dertleş 😉 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. böyle vıck vıck gibi mi 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İslakliginin sesidir o 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal hava giriyodur 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kulağıma gönder sesini 😉 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gaz çıkma sesi gibi mi 0 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Koparta ustasına göster yağlasınlar 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Nasıl bir ses hiç anlatamadın 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. nasıl ses geliyo hava doluyodur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şanssızsın demek geniş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bakireyim bu arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam bu engel değil ki geniş olmana Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% 1 yıl cok genislemis 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bakireyim Yorumla Srknköse 1 yıl daha vahim Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Normal herhalde 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hava yapmış 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl bir ses mesela 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hava yapiyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şapırdama gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet şapırdatma sesi gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaygan birde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sapirti gibi mi off bi degisik oldum. Demekki islanman fazla oluyor. Sık sık kilotunu degistrmen lazim. Mantar olusumu olmamali. Kokudu ve suyunun rengi nasil? Renksiz ve kotu kokulu olmamali hafif ter kokmasi normalde
Nemden dolayı dudaklar yapışıp açılıyor normaldir.
Hakli olabilirsin
Normal ellerin ıslakken de ellerini birbirine kitle aç kapa yap aynısı olur
İçine hava kaçıyorsa aç kapa y inca basınç olur o kadar çıkarken ses cikarir
Hava olabilir bazen oluyor kasların gecşemesiyle
Sonradan mı oldu nezamandır var
Normal rot başları gevsemistir ya da aks boşluk vardir
Yaz mevsimi terliyosundur. İç çamaşırını nemli tutma mantar olursun iğrenç kokulu akıntılar yapar, belki de olmuşsundur onlardan geliyodur ses
Nemli vıcık vıcık sesi geliyor fazla cinsellik düşünme kurusun ses falan gelmez yoksa bu sesten uykuda uyumasın sonra sen 🤣🤣
Sesi tahmin edebiliyorum. Libidon yüksek mi vajinan hep ıslanıyor mu
Seninle iletişime geçmeye calısıyor arada konuş onunla dertleş😉
Nasıl dertleşeyim
Fiziksel dertleş 😉
böyle vıck vıck gibi mi
İslakliginin sesidir o
normal hava giriyodur
Kulağıma gönder sesini 😉
Gaz çıkma sesi gibi mi
Gaz gibi ise hava doluyor ondan dolayı
Koparta ustasına göster yağlasınlar
Nasıl bir ses hiç anlatamadın