Arkadaşlar küçüktüm bunu keşfettim belki 10 yaşında ya varım ya yokum Türk filmi vardı tv de açık bir sahneydi bende izlerken bacaklarımı sıktığımı ve bana inanılma hoş geldiğini farkettim ama ne olduğunu anlamadım o yaşta ve hep yaptım sebepsizce çoğu kez annem yakalardı kızardı hem utanırdım hemde engel olmazdım ama ne olduğunu bilmiyordum ki ama inanılmaz zevkli bu yaşa geldim 28 yaşındayım hala hergün bu şekilde zevk alıyorum bazen iş yerinde otururken bile iki bacağımı sıkıyorum bir süre sonra rahatlıyorum ama evde mutlaka sürekli bu bir mastürbasyon mu ben orgazm mı oluyorum onu bile bilmiyorum yaşadıklarımı anlatayım bacaklarımı sıkmaya başlayınca özellikle sonlara doğru inanılmaz titriyorum sonra bir ter akıyor ve bitiyor ama yok böyle birşey sevgilimle yüzeysel sevişiyoruz ben tatmin olamıyorum ille bacağımı sıkmam lazım onu yaşabilmem için size bu durum nedir bilen açıklasın lütfen p*rno izlerken de bunu yapıyorum ve asla elimle mast yapmam hiç zevk almıyorum öyle çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir çok kadın bilmez uygulamaz ancak mesela mastürbasyon açık bacaklar yerine dizlerin kapalı olduğu ve kasların sıkılarak yapıldığı haliyle daha yoğun bir orgazm yaşatır. İlişkide de bu denenebilir mesela doggy sırasında. Normal yani :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Kendını sıkarak g noktalarını yakalamışsın ama, cok basıt oldugu için sürekli yapabılırsın ve zorluk olmayan hiç bişey zamanla zoru basarak kadar zevk vermez
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi bişey mi yani
+1 yılbacaklarını sıkınca insan zevk almazki vajinanı sıkınca alırsın bende öyle oluyo
25 Yorumla- +1 yıl
Onda herkes aliyor bu absurt bir durum olduğu icin sormuş
- +1 yıl
@İmpossible33 yo absürt değil
Soran+1 yılİşte inanılmaz alıyorum hem bildiğin gibi değil elle vs almıyorum o zevki
- +1 yıl
bende elle almıyorum
- +1 yıl
Neyle alıyorsun elle almiyorsan
Bacaklarını nasıl sıkıyorsun elinle ovuşturmak mı yoksa iki bacağının arasında bişey varmış gibi sıkmak mı?
00 Yorumla
+1 yılKendi haz noktanı öyle keşfetmişsin. partnerini de yönlendirip benzer bir uyarı almaya çalıs.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11cm penis ence çokmu kısa yoksa norâlmi, senin tercihin kaç cm olmalıdır?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyut değil işlev önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin bacaklarını sıktığında olmuyor mu sadece kendin sıkınca mı oluyor?
08 Yorumla
Soran+1 yılSadece kendimi sıktığımda birde aşırı bastırmasını istiyorum sürekli hep bastır diyorum öyle zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bi tatmin olma yöntemi :) her insanın bir zayıf noktası var işte seninkide bacaklarınmış
Soran+1 yılBirde bitiyor ya bazen bir ağlama geliyor çok tuhaf ya
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık duygusu falan mı o yüzden mi ağlıyorsun
Soran+1 yılHiç bilmiyorum sebepsiz ağlama isteği oluyo
Cevap sahibi+1 yılSeni alan koca yandı o zaman :)
Soran+1 yılNeden 😀
Cevap sahibi+1 yılSürekli ağlatacak seni ona üzülüyorum :D
öyle rahatlıyorsun işte bir çeşit orgazm
02 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm yani ne bileyim gördüğüm kadarıyla kızlar elleriyle yapıyor ben ellerimden zevk almıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gidiyorsa sıkıntı yok canım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılo an bacaklarım titriyosa normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen baya kendini keşfetmişsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Değişik bir deneyim olsa gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginç
04 Yorumla
Soran+1 yılBanada tuhaf geliyo ama durum bu
- +1 yıl
Klitorisin sıkışıyordur ondan
Soran+1 yılOrgazm oluyorum böyle dimi
- +1 yıl
Evet muhtemelen. Daha detaylı bilgi vermek isterdim ama kalkar yorumum
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast evet
10 Yorumla
+1 yılÇok yapma aklını başka yerlere koy
00 Yorumla
+1 yılZevk istiyorsan gel
00 Yorumla
+1 yılMasallah sana sevgili vs yapmadnmk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklarını sıkınca boşalıyor mısın
03 Yorumla
Soran+1 yılTitriyorum terliyorum ve bişeyler akıyor rahatlıyorum bazen bir ağlama geliyo çok tuhaf değilmi
Cevap sahibi+1 yılBende ze k alıyorum öyle yapınca penisim sıkışıyor zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılTkp edermsn rica etsem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalma oluyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle boşaldın mı hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Emdir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha ben de
32 Yorumla- +1 yıl
bende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı