En iyi olduklari donemm😃 kendi yas araliginizi soylemeyn.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Tıpkı kadın gibi en verimli değilde en olgun ve başarılı dönemi 25-55 arası. Kadında bu yaş aralığı 25-50
33 diyelim. Ama burçlar arasındada fark olur.
Birde spora eğimi var ise. yatakta performansa yansır.
Bazı hareketler istek arttırıyor.
Kime sorsan kendi yaş aralığını söyler :D Ama günün sonunda tecrübeye bakar o iş. Ne kadar yaşı varsa o kadar yaşlıdır :D
cinsellikte en verimli olunan yas, cinselliği, her iki tarafın da fizyolojisini ve psikolojisini bildiğin, bedenini sporla güclü tuttugun ve kondisyonunu yüksek tuttugun yaşlardır
Genelde 13-40 yaş arasıdır, sünnetsizse 90 yaşa kadar yapabilir, sünnetsizim.
Yani kendi yaş aralığımı söylemiyim diyorum ama cinsel olarak evrimimi 30 dan sonra tamamdım
Kendine iyi bakarsa 60 yaşa kadar yolu var, kaldırır, pompalar.
mecbur kendimden ornek verecek olursam 30 a geldim ergenliktrn beri neyse hala ayni performans devam. bence bir erkek seyi kalktigi muddetce duzeni ayni kalir.
Bence yirmili yaşlar 22 falan. 19 yaşindayim ve eminim kesimlikle bu 18 19 yasladinda değil aagğ çok amatörceyim😅😅
en verimli 40-50 yaşlarda, sonraki yaşlarda oluyor ama o kadar değil fakat bu yaşlarda da kadını mutlu etmesini biliyor.
35 ınden sonra erkekler daha olgun daha duyarlı ve partnerını on planda tutmaya basarlar bu yuzden en elverıslı zamanlar 35-45 arası kı bazılarında 50 ye kadar yolu var
Bu soruyu bakir olduğum için yanıtlayamayacağım sanırım 😅 kendi performansımı bilmiyorum ki daha 🤣
Kişiye göre değişir
60 yasında iyi yapan bile var
Bilgim yok.
Onu bilmemde şu an çok iyi hissediyorum 😁
32 yani şu anki yaşım
Olgunluk dönemi
22-29 bence
Bizim yaşlar
16 25
20 40 arası
30-50 arasi
50'de o kadar da iyi değildir bence ya
Eğer kendine bakıyorsa sporunu yapıyorsa bir şekilde beslenmesene dikkat ediyorsa gayet o yaş en verimli yaş olur
Ama sonuçta 30-35'inden daha iyi değildi herhalde veya 25
Şimdi 25 yaşta aslında şu yanılgı var aceleci sonuç odaklı çok da tadını alıcı bir yaş değil o hızlı yaşlar olduğu için hızlı bir tüketim vardır ama yaş ilerledikçe daha da olgun daha da fazla tadını çıkararak ve kadının da istediği sonuç gerçekleşerek bir ilişki olur
Hmm olabilir. Sigara yoksa, spor da yapıyorsa düzenli mumkun.
İşte onu diyorum sigara alkol olmayacak düzenli spor olacak beslenmesi dikkat edecek o zaman 60 yaşa kadar da ideal gidebilir
Evet ben çünkü burdan 41 yasindaki biriyle konusmustum, cinsel iliskiye girememis kalkmamis seyi oyle dedi, sasirdim o yaşta daha sonra soyledi alkol iciyomus cok sık ondsn değil mi?
Bu konuyu profil atsam yazar mısın oradan anlatayım detaylı olarak
Yok ya kalsin
Yok ya kalsin8 88
Bence kalmasın. Fikir edinebilirsin
30-80
25 40
17 40 yaş arası