Deneyim ve tecrübelerinize dayanarak fikir belirtir misiniz...

#seks
#cinsellik
#cinselyaşam
#erkekler

20 li yaşlardaki enerjisi ile 20 li yaşlar diyebilirim. Tabi 30-40 lı yaşlarda da iyi olanlar var. Ama bu çok değişken yani bir erkek mutsuz ise libidosu düşük olabilir 20 li yaşlarda bile kötü olabilir. Erkeğin sekste iyi olması için dinlenmiş olması gerekli yeterli enerjili beslenmesi lazım. Uykusunu alması lazım stres sıkıntı üzüntü olması gerek yani beyinen bile aklında sadece seks olması lazım geçim derdi maddiyat ve birçok şey bunu etkiler...
Adama göre değişir 25 i de olup kadini tatmin edemeyen de var 55 inde zımba gibi olan da...
Bence kadınlar da esas sıkıntı 35ten sonra olmasada olur diye düşünüyorum çoğu... bu da erkekleri başka kadınlara gitmeyi tetikliyor
37 yaşındayım ama pek bir geçmiş yaşlarıma bana göre değişiklik olmadığını düşünüyorum.
Yine aynı heyecan aynı ateşli bakışlar.
Gerçi bu sorunun cevabını bu zamana beraber olduğum bayanlara sormak en doğru olan olacaktır.
Cevap
8Cevap
Yaşla ilgili olduğunu dünmüyorum bunun ben. Genç yaşlarda olup kötü ve iyi performans sergileyen de vardır, yaşları olgun olup aynı şekilde olanda vardır.
29 yaşındayim aşırı iyiyim sekste gec bosalmak olsun seksteki performansim muhteşem
Şu an kendimi önceki yaşlara göre daha iyi hissediyorum
Değisir bu insanin seksi sevmesi ke idsine bakimi ile alakalidir
İyi oldugu bir zaman dilimi yok ergenlikte oldugu gibi
Buradakiler her yaşta her konuda en iyisi... Nirvanaya su taşıyorlar
Bunun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum
27-35
Her yas
Her zaman iyidir
25 bence
23 ya da 18
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?