Güncellemeler
1 yıl
Eleştiriye kapalıyım eleştiri yorumları silincek
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Atmak zorunda değil de ondan.
Ya işte kizlarin yorumunu bu yüzden kapatiyom hep aynı 😁 okudun mu? Başkasıyla seks yapıp benimle evlenecekse atacak da.
Bahsetmek istediğim şey bu zaten. Seks yapmak her seks teklifini kabul etmek demek olmuyor maalesef. Anlamadığınız şey bu. Evet önceden geçmişi varmış. İnsan “Benim neyim eksik?” diye düşünebilir. Ama bu kişinin rızası. Senin yaptığın da hoş değil ki
Namusludur daha kimseyle seks yapmamıştır ona bir şey diyemem.
İşte "benim neyim eksik?" diyorum. Evleneceksem böyle bir kadınla eksik hissetirmemeli beni atsın silsin. Sorun değil. Yani bilmiyorum işte bu biraz da erkeklerin yedirememesi başkasına bu kadar şey yaparken sana bu kadar demek olmuyor. Kendi rızası ise demek sevmiyordur diyoruz bir şey eksiktir veya bizde.
Bak kendin diyorsun. “Namuslu”
Sevgilin ve müstakbel eşin senim gözümde namussuz biri belli ki.
Namuslu seks yapmamış anlamına gelmiyor mu?
Ben öyle biliyorum işte neyse namusdur filandir nasıl deniyorsa başkasıyla seks yaptıysa ve ona o değeri verdiyse, bana da o değeri vermeli. O kadar değer verdiğine göre çok sevmiş. Beni ise çok sevmemiş ki atmıyor.
Seks yapmış onunla bana nude bile atmıyor
Olay bu değil. Olay seks yapan kişinin namussuz olmaması. Yani namus kavramının kendisinden nefret ederim zaten. Ben kendime uygun bulmam evlenmeden seks yapmayı kabul etmem, başkası bunu sorun etmez seks yapar. Bu ben namusluyum o namussuz demek değil. Göreceli bana göre. Adam seks yapar; seks yapana namussuz der, açık giyinene namussuz der. Bana göre de böyle konuşan kadın da erkek de namussuzdur.
Açıkça gidip, “Ya sen sekse karşı biri de değilsin, benimle neden böyle şeyler yapmıyorsun?” demek varken neden sevgilin hakkında böyle düşünüyorsun ki? Konuşmak bize mahsus, akıl fikir bize mahsus. Kullanın yahu. Git gerekirse çat pat söyle.
Bidaha yapmicam dedi kandırdı filan diyor bana. Yalancı baya. Çok yalan söyler. Ağzından cımbızla laf alırız.
Bugün diyorum niye şunu şöyle yaptın? Diyor yok hiçbir zaman o öyle değildi zaten hep böyleydi filan. Sonra kızdım. Tamam dedim madem kabul etmiyorsun git eski haline çevir onu o zaman konuşuruz. Tamam dedi çevirdi eski haline.
Çok sinsi ya yalancı baya. O yüzden zor konuşuyoruz zaten
O zaman zaten bu ilişki bitmeye yakın.
bir adam senden önceki kadına çok ilgi vermiş, sonra onu aldatmışsa, sana da az ilgi veriyorsa ve bunun sebebi önceki sevgilisinden dolayı ise, ona ne dersin?
İlişki bitmeye yakın zaten de kurtarmanın yollarını arıyoruz. Tamir ediyoruz. Belki olur diyoruz.
Açık olayım şu an ben böyleyim zaten. Önceki saçma aldatılmalar yüzünden yeni bir ilişkiye başlamadan sohbet ettiğim biri oluyorsa açıkça diyorum. Bak “sevgili olmadan” önce normal sohbet ederken diyorum. Ben böyle biriyim, şöyle yaparım, bazen böyle diyebilirim. Kimsenin vaktini çalmaya, ruhunu emmeye hakkım yok.
Ya işte geçmiş ilişkileriniz gelecek ilişkilerinizi etkiliyorsa sorun vardır. İlişkiye hazır değilsinizdir.
Zaten hazır olmadığımı açıkça söylüyorum karşımdaki kişiye. Nerede ne yapılacağını biliyorum elbette. Sevgilinin bu konuda yanlış olduğunu düşünüyorsan ayrılacaksın. Olay basit.
Bende öyle yani. Unutamadiysam geçmişteki kızı şimdi gidip de başkasını yormaya gerek yok. Ben başta nude filan istemiyordum. Ya şimdi diyorum niye bana da nude atmıyor ki? O adamdan ne farkım var? Bu kadar mı degersizim diyorum.
Nude attı nzkdndnfmfmmffkvkmvflmvvmf
Artık fikirlerim değişti
Onunla evleneceğim 😊
Bana güveniyor 🥰 ona daha çok aşık oldum. Çünkü bana gerçekten güveniyor