Cinsel Yaşam Oral sekste dil mi dudaklar mı daha aktif olmalıdır? u Dark_Scourge Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Hangisi amaca daha hızlı ulaştırır? Oral sekste dil mi dudaklar mı daha aktif olmalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dilin gezmediği ıslatmadığı yollardan zevk alınabilinemez. 5 0 Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dil tabiki ama dudaklarda çok iş görür oral sekste sadece alet ile sınırlı kalinmamali toplar da önemli 🙈🙈 10 13 Yorumla Yaban00 1 yıl O kadar yazıp gözünü kapat🤣🤣 Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Sus kız Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Top yazmış 😀aman allahım🤦♀️ Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Ne yazayım dur buldum daşdaş Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Aw sus😀 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Ahahahahha maymun emojisine çok güldüm Yorumla Melezbirkız 1 yıl 😅 Yorumla 35_deniz 1 yıl @Yaban00 😀😀😀😀 Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl Tam çatlaksınız siz :)) Yorumla Yaban00 1 yıl @Psikopatbirinsan ivit. Hayat böyle güzel Yorumla 35_deniz 1 yıl @Yaban00 en güzeli hemde :))) Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl @35_deniz 😅😅 Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl İyi eğlenjn bakalm :)) Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Dil daha aktif olmalı ama peşine dudaklar ile devamke😃 6 2 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Durmak yok yola devam 😀 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Devammm😃 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Benim dudağım benim kararım kimseyi ilgilendirmez 😂😂 5 6 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Yapacak olduğun düşünsün :D Yorumla Peripellonis 1 yıl Yoo ben düşünürüm Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Düşün ki var ol aferin Yorumla Peripellonis 1 yıl Konu felsefik olarak ele alınmalı haklısın Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Tabi ki haklıyım Yorumla Peripellonis 1 yıl Aksi düşünülebilinemez Mr. filozof Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Dil yalamaya dudaklar öpmeye yarar. Bu yüzden ikiside aktif olmalı 13 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Bence dil daha aktif olmalıdır ama dudaklarda aktifliğini sürdürmeye devam etmelidir 4 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Tercih etmiyorum. Ama hedefe daha hızlı ulaştıran ne dil ne dudak, asıl önemli şey doğru yeri bulabilmek ve senkron. 2 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Dudaklar öncelikle.. ama dil kullanamasını bilene silahh 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dil ve parmaklar. Dudaklar derinlemesine temas edemez dilin yaptığını yapamaz. 1 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Dudaklarla hazırlayıp, gittikçe artan uygulama ve muamelelerde dil ve dudak yer değiştirmeli... 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Dudakların aktifliği daha çok olmalı. Ki sonrasında gelsin öpsün 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yemin ediyorum iğrençlik başkada bişey değil. Kafayı yemişsiniz. Bune lan cevaplara bak hele.😱💀 1 0 Yorumla
myrose35yalnız Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 99% 1 yıl Her ikisini de kullanmalısınız 7 1 Yorumla oksijaaannn34 1 yıl 👏👏👏 Yorumla
kartal17277 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl İkisinin de entegre ve birlikte çalışması gerek. Ne sadece dudak ne sadece dil :) 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dil daha etkilidir 3 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. dil daha aktif olmali 3 1 Yorumla omerr61_ 1 yıl Helelelelelelle gibi mi Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ikisi sekronize olmalı 2 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Dil ve dudakların senkronize çalışması lazım 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Dil tabi ki de çok önemli nasıl kullandığına bağlı 1 0 Yorumla
meta-verse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dil ve dudaklar beraber uyum içinde çalışmalı 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Diller 4 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Dil. 3 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Dil bence 3 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ikiside 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Nohut pişmeden düdüklü ötmez. 4 2 Yorumla Çerkes183 1 yıl EİC seçilmeli bence. 😊👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Çerkes183 🤗 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Dil etkin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Dilin gezmediği ıslatmadığı yollardan zevk alınabilinemez.
Dil tabiki ama dudaklarda çok iş görür oral sekste sadece alet ile sınırlı kalinmamali toplar da önemli 🙈🙈
O kadar yazıp gözünü kapat🤣🤣
Sus kız
Top yazmış 😀aman allahım🤦♀️
Ne yazayım dur buldum daşdaş
Aw sus😀
Ahahahahha maymun emojisine çok güldüm
😅
@Yaban00 😀😀😀😀
Tam çatlaksınız siz :))
@Psikopatbirinsan ivit. Hayat böyle güzel
@Yaban00 en güzeli hemde :)))
@35_deniz 😅😅
İyi eğlenjn bakalm :))
Dil daha aktif olmalı ama peşine dudaklar ile devamke😃
Durmak yok yola devam 😀
Devammm😃
Benim dudağım benim kararım kimseyi ilgilendirmez 😂😂
Yapacak olduğun düşünsün :D
Yoo ben düşünürüm
Düşün ki var ol aferin
Konu felsefik olarak ele alınmalı haklısın
Tabi ki haklıyım
Aksi düşünülebilinemez Mr. filozof
Dil yalamaya dudaklar öpmeye yarar. Bu yüzden ikiside aktif olmalı
Bence dil daha aktif olmalıdır ama dudaklarda aktifliğini sürdürmeye devam etmelidir
Tercih etmiyorum. Ama hedefe daha hızlı ulaştıran ne dil ne dudak, asıl önemli şey doğru yeri bulabilmek ve senkron.
Dudaklar öncelikle.. ama dil kullanamasını bilene silahh
Dil ve parmaklar. Dudaklar derinlemesine temas edemez dilin yaptığını yapamaz.
Dudaklarla hazırlayıp, gittikçe artan uygulama ve muamelelerde dil ve dudak yer değiştirmeli...
Dudakların aktifliği daha çok olmalı. Ki sonrasında gelsin öpsün
Yemin ediyorum iğrençlik başkada bişey değil. Kafayı yemişsiniz. Bune lan cevaplara bak hele.😱💀
İkisi de olmazsa olmaz
Her ikisini de kullanmalısınız
👏👏👏
İkisinin de entegre ve birlikte çalışması gerek. Ne sadece dudak ne sadece dil :)
İkisinin dengesi=zevkin dorukları
Dil daha etkilidir
dil daha aktif olmali
Helelelelelelle gibi mi
Ikisi sekronize olmalı
Dudaklar bence.
Dilli dudaklar 😛
Dil bence tecrübeyle sabittir
Dil ve dudakların senkronize çalışması lazım
Dil tabi ki de çok önemli nasıl kullandığına bağlı
Dil ve dudaklar beraber uyum içinde çalışmalı
Dil daha ön plandadır ama dudaklar da boş durmasın