Cinsel Yaşam Oral seks yaptıktan sonra dil neden sararır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Sizcee neden olabilir Oral seks yaptıktan sonra dil neden sararır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Ben öyle bir şeyle karşılaşmadım hiç, umarım pislikten falan değildir bebisimm jdjdjd 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İse başlamadan önce ikinizde o bölgeyi sabunlar yakarsınız bir şey olmaz yapanda yaptiranda keyif alır. Bizde öyle sorun yok 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral seks yaptıktan sonra dilin sararması erkeğin geciktirici sıktıysa dilde uyuşma olur sararmış görünür 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ilk defa duydum muhtemelen geciktirici sıkmıştır dilinde hafif uyuşma oldu mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Boşalmamak için sprey sıkmış penisine sonra sana oral yaptırmış acemiymis Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. dilin sararmasının oralla bir alkası olduğunu sanmıyorum... 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç öyle şey olmaz vajina zaten kendi kendini temizliyor içeriden seninki mi sarardı 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Köri soslu fantezi geldi aklıma niye sararsin sigara mi bu 0 0 Yorumla
iyiniyetlii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Oralda püf noktaları biliyomusun ya da kendine yaptırıyomusun 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Penisine bisey sıktıysa ondan olabilir hic partnerimde gormedigim bisey bu sordugun 0 0 Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Dilin mi sarardı? Ne kadar süre oral seks çektin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 15 dk max Yorumla SemihDonmez +1 yıl Somurdun mu? Yorumla bursa_zafer +1 yıl Vuhhh Yorumla SemihDonmez +1 yıl @bursa_zafer Önünden ye, kaşınma, evdekilerini düşün. Yorumunu soruya yap yorumuma değil Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İdrarı vardır belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😤😤 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Senin dilinmi sarariyir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sbinarar +1 yıl Soyle o manyaga temizlesin seyini kirli demekki, veya si. dikte olabilir Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bart Simpson umu yaladın 1 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Normal değil. Neyi yalıyorsunuz siz 😐 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O ne lann, niyr sararsın. Alet boyalıdır belki😂😂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hiç duymadım ilk defa senden duydum 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kalitesiz Ç*kten oluyor hep bunlar. 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neye orql yaptın sen merak ettim 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl o kadar oral yaptırdım ilk defa duydum 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sürtünme var sonuçta dölün içindeki şeylerden 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. dil farklı bir tat aldığı için olabilir. 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ilk defa duydum şaşırdım 0 0 Yorumla
Sportif64 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hiç duymadım o nu sararıyormu senin yoksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet dilim sararıyor oral yaptıktan sonra Yorumla Sportif64 +1 yıl Tuhaf bir durum uzun süreli yaptığından oluyordur belki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de olmuyo 4 4 Yorumla HardCore92 +1 yıl Ne kadar sıklıkla peki Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sende neden olmuyor sararma kaç dk çekiyosun oral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 8-10 dk Yorumla barmen_chıld +1 yıl yutmuyo msn Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ılk kez duydum 0 0 Yorumla
UmurumdaDegil35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl ilk defa duydum hiç denk gelmedik öyle bir şeye 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Akıntı mi var 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Fazla yaptin demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ben öyle bir şeyle karşılaşmadım hiç, umarım pislikten falan değildir bebisimm jdjdjd
İse başlamadan önce ikinizde o bölgeyi sabunlar yakarsınız bir şey olmaz yapanda yaptiranda keyif alır. Bizde öyle sorun yok
Oral seks yaptıktan sonra dilin sararması erkeğin geciktirici sıktıysa dilde uyuşma olur sararmış görünür
Ilk defa duydum muhtemelen geciktirici sıkmıştır dilinde hafif uyuşma oldu mu
Evet
Boşalmamak için sprey sıkmış penisine sonra sana oral yaptırmış acemiymis
dilin sararmasının oralla bir alkası olduğunu sanmıyorum...
Hiç öyle şey olmaz vajina zaten kendi kendini temizliyor içeriden seninki mi sarardı
Köri soslu fantezi geldi aklıma niye sararsin sigara mi bu
Oralda püf noktaları biliyomusun ya da kendine yaptırıyomusun
Penisine bisey sıktıysa ondan olabilir hic partnerimde gormedigim bisey bu sordugun
Dilin mi sarardı? Ne kadar süre oral seks çektin?
15 dk max
Somurdun mu?
Vuhhh
@bursa_zafer Önünden ye, kaşınma, evdekilerini düşün. Yorumunu soruya yap yorumuma değil
İdrarı vardır belki
😤😤
Senin dilinmi sarariyir
Evet
Soyle o manyaga temizlesin seyini kirli demekki, veya si. dikte olabilir
Bart Simpson umu yaladın
yaprağı küçük, iseği büyük olmalı
Normal değil. Neyi yalıyorsunuz siz 😐
O ne lann, niyr sararsın. Alet boyalıdır belki😂😂
Hiç duymadım ilk defa senden duydum
Hiç şahit olmadım :)
Kalitesiz Ç*kten oluyor hep bunlar.
Neye orql yaptın sen merak ettim
o kadar oral yaptırdım ilk defa duydum
Sürtünme var sonuçta dölün içindeki şeylerden
İlk defa boyle bir şey duydum
Az ya da hiç yapmamış
yutturuyodur
dil farklı bir tat aldığı için olabilir.
Daha ilk defa duydum.
ilk defa duydum şaşırdım
Mantardan ya da bakteriden
başka bi şeydendir
Hiç duymadım o nu sararıyormu senin yoksa
Evet dilim sararıyor oral yaptıktan sonra
Tuhaf bir durum uzun süreli yaptığından oluyordur belki
Ben de olmuyo
Ne kadar sıklıkla peki
Sende neden olmuyor sararma kaç dk çekiyosun oral
8-10 dk
yutmuyo msn