Ben hayatımda ilk defa eşimle cinsellik yaşadım. Bu kadar zaman beklemişken herşeyi onunla yaşamak istedim. Birbirimizi keşfedelim istedim. Aslında libidosu yüksektir. Ama farklı şeylere açık değil. Mesela benim ne giydiğim çok önemli değil onun için öyle fazla etkilenmez bunlardan. Şunu giy bunu giy demez. Yatakta sert davranabiliyo isteyince ama mesela konuşmaz fazla. ben biraz daha domine etmesini isterdim beni. Bunu nasıl sağlayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de bundan korkuyorm ya. Adam benimleyken kedi gibi ama yatakta aslan olmazsa nasıl zevk alcam? Ben de baskın biriyim ama arada bir erkeğin baskın olmasını da isterim. İstekleri konuşmak lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Sen domine et? Tokatla onu, istemiyor musun beni de. Sen konuştur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman boşanın eşinizden
00 Yorumla Normal bi zaman da oturuken seks hakkinda konusin ve hoslantilarini ona anlat neler hissettigini nelerden hoslandigini neler yapmasini.. hatta sen once ona sor yatak ta neler seni daha azdirir diye.. sonra kendi isteklerini söyle
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İstediğin tarzda bir p*rno film bul beraber izleyin. Ve sen çok etkileyici bende böyle istiyorum de.
06 Yorumla
Soran1 yılİzlemez ki
Soran1 yılKapalı yani bu konuda ben de demeye cesaret edemem ters tepki verir diye
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
2 yılda bu duruma gelmeniz hiç iyi değil. Evlilikte heyecan olmazsa monotonluk olur. Bu da sevginizi ve saygınızı zamanla azaltır. Bu da hiç hoş olmaz. Bunu o yapmıyorsa sen yapmalısın. Bunun içinde bazı fedakarlıklar yapmalısın. Bunu da en iyi yatakta yaparsin. İsteklerini yavas yavas ona empoze et. Onun isteklerini öğren.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç aydır evlisiniz
Evlilik öncesi yakınlaşmanız olmuş muydu
Cinsellik dışında memnuniyetin tam mı05 Yorumla
Soran1 yıl2 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce çok ciddi bir yakınlaşmamız olmadı. Ev dizme sürecinde kıyısından döndük birkaç kez sadece. Cinsellik dışında aşırı seviyorum kocamı. Mükemmel bir karakteri var
Soran1 yılNasıl yapıcam
- 1 yıl
Bu aslında senin elinde
Onunla nasıl zaman geçirdiğini biraz anlatırsan yardımcı olabilirim
sanki normal hayatta zaman geçirirken tesadüf eseri mesajlar verebilirsin
Örnek veriyorum
Aşkım öğlen üst kattan sevişme sesleri geliyordu sanki yatak kırılacaktı adam küfür ede ede yapıyordu kadın çok memnundu … devamı gelir
Bu şekilde eşinin bilinçaltını doldurmalısın
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlayamazsın. Boşan. Önce seviş, sonra evlen. En başta hata yapmışsın
018 Yorumla
Soran1 yılAynen herkesi bi deneyip öyle evleneyim ne güzel
Cevap sahibi1 yılO zaman ağla :d
Soran1 yılSen de her önüne gelenle yat :d
Cevap sahibi1 yılBeni kocam doyurabiliyor, senin gibi aldatmaya ihtiyacım yok :d
Soran1 yılBen kimseyi aldatmam tatlı kız. Bir laf vardır kişi kendinden bilir işi diye. Sen bi kendini sorgula bence.
Cevap sahibi1 yılBirkaç ay sonra görürüz senin kocamı aldatıyorum sorularını :d
Soran1 yılNe kadar da inanarak boş konuşuyorsun canım gözlerim yaşardı. DD
Cevap sahibi1 yılSana inanıyorum sen yaparsın :d
Soran1 yılBunu diyen de birsürü adamla sevişip kendini bir safa kakalamış kızcağız yani. inanıyon mu çen bana yerim seni DD
Cevap sahibi1 yılHerkesi kendin gibi sanman çok tatlı. Eh kişi kendinden bilirmiş işi. Sen bi kendini sorgula bence 🙃
Soran1 yılKendin söylediğin için dedim yavrucum. Önce seviş sonra evlen dedin ya. İnsan yaptığı şeyin tavsiyesini verir dimi. Kaçıncı denemede buldun kim bilir. :)
Cevap sahibi1 yılEvlenme teklifi edince kontrol etmen gerekiyor erkeği, bekaret erkeklerin kendi beceriksizliklerini gizlemek için uydurdukları bi kavram. Yüzüğü gördükten sonra evet demeden seni tatmin edebildiğinden emin olman lazım, yoksa ağlayan sen olursun. Sen gibi o*ospu veya o*ospu ruhlu değilim yani merak etme sevmediğim adama ilişkiye girmem :d
Cevap sahibi1 yılAma işte senin aklın anca buna çalıştığı için, ruhunda, genlerinde bu olduğu için, herkesi de kendin gibi sanıyosun, yazık...
Soran1 yılYa sakin ol niye kızıyosun. Mesela bana sorarsan da "bekaret saçmalıktır" söylemi o*ospuların o*ospuluklarını gizlemek için uydurduğu bir yalandır. Bir konuşmaya bir cinsel terapiye gitmeye bakar bu tarz sorunlar. Eşim acemi evet çünkü kendini sadece bana sakladı. Tıpkı benim gibi. Kimsenin elini bile tutmadım ben. Bununla da gurur duyuyorum. Ama sen bunu hiçbir zaman anlayamayacaksın. Çünkü ruhu aynı olanlar birbirini bulur. Her yüzük çıkaran adamın yatağına koşan kadın bana ruhtan bahsediyo ya. İşine gelmeyince de hemen hakaret :)
Cevap sahibi1 yılKaç tane sevgilin oldu, kaç kişi sana yüzük çıkardı? Bunu bu kadar dert ettiğine göre çok olmalı... Ayrıca soruda eşinin acemiliğinden değil de ten uyumunuzun olmamasından bahsetmişsini, ki bu bir ilişkideki en büyük problemlerden birisidir. Belli ki aynı ruhu olanlar birbirini bulamamış. Evliliğimi ve mutluluğumu garanti altına almak, bu siteye gelip ağlamaktan daha mantıklı :d
Soran1 yılTen uyumu olmasa zaten çözmek için uğraşmam çözümü olmayan bir şey olduğunu bilirim. Çok merak ediyorsan benim eşimden başka sevgilim olmadı. Bütün ilklerimi evlendikten sonra onunla yaşadım. Gençliğini yüzük karşılığı erkeklerin altında heba eden kızcağızlar bunu anlayamaz maalesef. Mutluluk anlayışın sadece cinsellik olduğuna göre senin kafan sadece buna çalışıyor demek ki. Oysa ten uyumunun olup olmadığını sadece sarılarak bile anlayabilirsin. Sana o huzuru verip vermemesinden. Boşuna vermişsin millete tatlım :)
Cevap sahibi1 yılTen uyumun olan birisiyle birlikte olamadığın için ne olduğunu bile anlayamamışsın bu çok üzücü. O yüzden benim de ilk denemede bulabileceğimi düşünmüyorsun çünkü sen ilk denemede uyumu yakalayamadın ve elinde olanla mutsuz bi şekilde yetinmeye çalışıyosun ve daha iyisini elde edemeyeceğini de kanıksamışsın. Şimdiye kadar hiçbir erkeğin altına yatmadım, yatmam da. Dominant bi kadınım ve domine edeceğim erkeği, sevgilimi, kocamı da buldum, test ettim, aldım. Arabaların deneme sürüşü gibi düşünebilirsin. Ten uyumu sarılınca huzur bulmak değildir. Cinsel isteklerinizin, fantazilerinizin uyuşması, performanslarınızın denk olması ve birbirinizi tatmin edebiliyor olmaktan geçer. Kocanın seni tatmin edemiyor olmasına ve tatmin edebilecek bir erkekle olma şansını yitirmene üzüldüm. Evliliğin temeli cinselliktir. Evlilik, cinsellik yaşamak için yapılan bir şeydir. Cinsel yaşam kötü olursa o evlilik bozulur maalesef. Yenisin, tecrübesizsin farkındayım, ama sana birilerinin bunları söylemesi lazım. Geç olmadan dön bu yoldan.
Soran1 yılEvliliği buna indirgemen gerçekten korkunç. Siz yasal f. ck buddy olmuşsunuz tatlım maalesef. Birlikte eğlenip gülüp ağlayabildiğim, yaşlanıp çocuklarımı büyüteceğim biriyle evlendim ben. O zaman kocanın yaşayacağı bir cinsel sorunda evliliğiniz yıkılır senin. Bana dediğin şeye gelirsin sonra. Domine edebileceğin başka bir gariban bulursun kendine. Evet haklısın. Ben tecrübesizim. Senin gibi işinin ehli bir kız tabi ki doğru seçim yapmıştır eminim. :)
1 yılhanım efendi dominasyon doğustan gelir. mesela ben doğustan hükmederim hatta efendi köle ilişkisi isterim. bunu onunla konusabilirsin? denedin mi
04 Yorumla
Soran1 yılO kadar uç bir şey istemiyorum
- 1 yıl
peki tatmin olabiliyor musun
Soran1 yılEvet bazen oluyorum
- 1 yıl
hanım efendi bazen ço kaz değil mi? yani her seferinde tatmin olmanız gerekiyor. Tatmin olmazsnız ne yapıyorsunuz? kendi kendinize mi?
1 yılOna bu durumu anlat yokss eşin işe gidince arayışın farklı olur
011 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey asla olmaz. Ben eşime çok aşığım ondan başkasına göz ucuyla bakamam bile
- 1 yıl
Ne kadar süredir evlisin?
Soran1 yıl2 yıl
- 1 yıl
2 yıl sonra tekrar yorum yap olur mu tecrübelerimin beni yanıltmadıgını söylersin
Soran1 yılBen çocuk değilim kendimi biliyorum. Benim için eşim 1 tanedir ölene kadar da sadece o olur. He farklı bir noktaya geliriz o zaman da ayrılırım. Aldatmak karaktersizliktir. Başkasının dokunmasına nasıl izin verir insan kendisine.
- 1 yıl
Aldatırsın demedim zaten
Soran1 yılNe yaparım?
- 1 yıl
Kavga ayrılık vs
Soran1 yılEşin işe gidince arayışın farklı olur diyosun bunu mu anlamalıyım yani
- 1 yıl
Arayış yani düşünce yani kurtulma yolu
Soran1 yılTamam tamam anlaşıldıı
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen yönlendir o yapsın bu zor değil ki 😃
010 Yorumla
Soran1 yılElimden geldiğince yapıyorum. Sertleşmesini söylüyorum. Ama kelimelerini de ben söyleyemem ki
Soran1 yılO zaman da onun yanında kendimi çok o.. pu gibi hissediyorum
Soran1 yılBİlmiyorum tuhaf tuhaf bakmasa bana bari
Soran1 yılYa hayır tahrik olur zaten. o konuda bir sorun yok. Sadece o bitsin dağılalım modunda azıcık
Soran1 yılYani bence de öyle
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yazarak ona tabiki amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onu yönlendirmelisin.
00 Yorumla
1 yılÇok değişeceğini sanmıyorum
00 YorumlaZamanla düzelecek şeyler sen onu yönlendir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayaller hayatlar öyle oluyor malesefe
00 Yorumla
1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
1 yılİşte evlilik öncesi cinsel hayat olmayımca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılboşa gitsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayak uyduramaz sana
00 Yorumla
1 yılBen karsilayim istegini esini ayakta uyutalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıllık evlisin
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç yıl oldu
Soran1 yıl2 yıl
Cevap sahibi1 yılİlk baştan böyle miydi ilişki hep
Cevap sahibi1 yılHep böyle miydi
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin zor