Normal kısık sesleri duymuyorsan o zaman senin de sesinin gitme ihtimali düşük ama tabii şöyle bir durum da var. Gece vakti genel olarak sessizlik durumlarında yatak gıcırtının sesine göre de değişir. Ben mesela alt ya da üsttekini değil ama yan dairedekinin duyuyorum.
Kesinlikle öyle, gecenin karanlığı vücudun dinlenmeye başlaması ve hormonların daha çok çalışıyor olması bu azma durumunu tetikliyor. Kendini kontrol edemeyecek kadar uçuyorsan bence de yatağı değiştirmen uygun olanı. Tabii yeni yatak da ne kadar dayanacak o da önemli 😅
Bu konuda çılgınlık bence sizlere yakışan en güzel şey. Bu çılgınlığın normal zamanda da saklanabiliyor olması ve tamamen o anda bambaşka birine dönüşüp çılgınlaşmak ise sizlerde olabilecek en güzel davranış.
Di mi? Hiç azmaz, hiç istemez. Ayıp vs. diye görmek bana da çok yanlış. Hele bir de günde şu kadar mastürbasyon yapıyorum zararlı mı, neden yapıyorum neden isteğim var gibi filan. Tamamen saçmalık. Cinsel istek her şeyden önce hem psikolojik olarak hem de normal olarak sağlık göstergesidir.
Bazı konularda özellikle de bazı kişilerde bizden betersiniz ama sizi geçemeyiz dediğin şekilde de farklılığımız var evet. Hem çılgın olup hem de böylesine muhabbetine olumlu şekilde etki etmesi çok güzel.
Ama o ses benden mi çıktı diye çok şaşırmıştım🤭 kendimi tutmasam nasıl olcak diye asırı merak ediyorum bazen ama bu evde asla olmaz komsular😂 evlenince bakalım
Benim altımdaki yakın komsum neyi söylemeye çalışt bilmiyorm süpürgenin fişini takip cikaedgni bile duyuyorum demişti bueda her katta iki daire var ve duvarlarmi ince nedir anlamadım belki başka binalrda durum farklidir hele gece gelen sesleri soylemiyorum akşamları ses daha fazla gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Oraya kadar gitmez rahat ol. Usta çağırsana yağlasın gıcırdayan yerleri.
usta da fesat dusunur kesın
Aslında çok sorun yok. Belki onlarada ilham olabilir.
Bizim bazen çığlıklarımız apartmanda yankılanıyor.
ben bu konuda biraz psikopatça düşünüyorum galiba özellikle birileri komşu vs duysun diye daha çok sert şeyler yapıyorum. :)
Komşudan gelen seslere göre anlayabilirsin. Duvar kalınlığına göre değişir.
Alttakini ben pek duymuyorum ama aynı şey mi? Yatak tavana yakın onlar da tavandan duyarlar direk diye düsündüm
Genel ses olarak dedim. Alttakinin yatağı gıcırdıyor ise üstteki kadar duyamazsın tabii ki.
Ben onların sadece bağırdığı zaman duyuyorum duyulmaz galiba ya
Normal kısık sesleri duymuyorsan o zaman senin de sesinin gitme ihtimali düşük ama tabii şöyle bir durum da var. Gece vakti genel olarak sessizlik durumlarında yatak gıcırtının sesine göre de değişir. Ben mesela alt ya da üsttekini değil ama yan dairedekinin duyuyorum.
Ayy o zaman gece yapmayayım zaten gece insan üşeniyo kskfkd sabah daha sesli cidden iyi iyi tamamm çok sevindim şu an dkfkf
Hrm insanların telaşı oluyo gündüz belki de evde değiller veya bi şeyle meşguller
Aynen gündüze göre farklılık oluyor ses dağılım konusunda. Ama gece yapmanın tadı da başka oluyor. Yatağı sarsmamaya dikkat et derim. :)
Evet gece de ayrı bi azdırıcı oluyo
Elimde değil🤭😂 kendimi kontrol edemem o ann yatağı değiştircem ama dkdk
Kesinlikle öyle, gecenin karanlığı vücudun dinlenmeye başlaması ve hormonların daha çok çalışıyor olması bu azma durumunu tetikliyor. Kendini kontrol edemeyecek kadar uçuyorsan bence de yatağı değiştirmen uygun olanı. Tabii yeni yatak da ne kadar dayanacak o da önemli 😅
🤭😂Dayanmaz bana hahajskdnjfmf
Tesekkürlerr
Seni çılgın sdasdfa :D
Rica ederim 😊
Ya 😅😂mdkdkfkfk
Ne ya sdfsdfsddf
Çılgın dedin ya hoşuma gitti whdkldf evet çılgınım bence de
Bu konuda çılgınlık bence sizlere yakışan en güzel şey. Bu çılgınlığın normal zamanda da saklanabiliyor olması ve tamamen o anda bambaşka birine dönüşüp çılgınlaşmak ise sizlerde olabilecek en güzel davranış.
Evet ya iyi ki böyleyimmm çok güzell ama bazende zor jekfkf olmadık yerde azıyorum ve yapamadığım için sinirleniyorum 😅🥹
Her kız böyle olsunn dimii
Bu dediğin ama çok tatlı bir şey
Tabii ki böyle olsun, kendileri böyle olmayı seviyorsalar ne güzel işte.
Evet ya tatlı 😅🥹hdjfjfk masum
Aynenn evet ben çok seviyorum sanki kızlar hiç azmaz yapmaz gibi bi düşüncenin olması çok saçmaa
Çılgın masumluk 😅
Biz sizden beteriz dermişim ejfkdkkf yok yok sizi geçemeyiz bence
Hahahsjajhaha aynenn😂
Di mi? Hiç azmaz, hiç istemez. Ayıp vs. diye görmek bana da çok yanlış. Hele bir de günde şu kadar mastürbasyon yapıyorum zararlı mı, neden yapıyorum neden isteğim var gibi filan. Tamamen saçmalık. Cinsel istek her şeyden önce hem psikolojik olarak hem de normal olarak sağlık göstergesidir.
Kim çıkarttı bunu cidden bunun yüzünden geç keşfettim kendimi onun acısını çıkarıyorum galiba ejlfkf
Bazı konularda özellikle de bazı kişilerde bizden betersiniz ama sizi geçemeyiz dediğin şekilde de farklılığımız var evet. Hem çılgın olup hem de böylesine muhabbetine olumlu şekilde etki etmesi çok güzel.
Gericiler vs. çıkardı tabii. Ya böyle parça parça yazılınca sohbet değişik oluyor. İstersen özelden yazarsan konuşabiliriz.
Aynen saol :)
Ay yok ben şu an ben değilim bir erkekle özelden konusamam şuanda çıkcam zaten djfk
Niye be 🤣 ben frenlerim seni merak etme :)
Aa cidden çıkmış 😅
O kadarı duyulmaz ama tek başına nasıl gıcıdırdatıyosun
Bosalırken
Gıcırtı sesi mi inleme sesin mi
Gıcırtı
İnleme de var ama mecbur tutuyorum kendimi az çıkarıyorum sesimi
Yatakta hareket mi ediyosun boşalırken normalde insanlar kasar kendini kitlenir kalır
Aa diğer kızlarda öyle mi oluyomış ama değişiyo kii bende öyle değil
Sen demekki baya titretiyosun 😅
🙈öhmm tamam utandım ya yok titretmiyorumm
Ahahah tamam utandırmayım seni daha fazla 😅 ama gıcırtının kaynağını bul ve müdahale et bence 🙄
Yatağı değiştircem
Senin için daha iyi olur tabi hem uyku kaliten artar hemde şey … 😅
Yaa of🤭😂 evet evet o da artar kesinlikle jfjfmdöd ay cok güzel olur sessiz sessiz ama bu sefer de benim sesim ortaya çıkar
Yok kız o senin kontrolünde tutarsın kendini sksjsj
Yok olmuyo işte öyle son anlarda ağzımdan kaçtığı oldu çığlık gibi 🥹🤭🙈🥲
Ee evde birileri olmuyo mu ya 😅
Oluyo çok az 1 sn sonra hemen azğımı kapatmıştım inş duymamışlardır
Ama o ses benden mi çıktı diye çok şaşırmıştım🤭 kendimi tutmasam nasıl olcak diye asırı merak ediyorum bazen ama bu evde asla olmaz komsular😂 evlenince bakalım
Tut kız kendini azıcık o kadar bağırma sjsjsj
Ses geçirmez eve yerleşin 😅
Ama bağırmak istiyorum tutamıyorumm sessizce içimden bağırıyorum bazen yanlısıklıklar olabiliyo işte dkkdkf
Evet kesinlikle öyle olmalı 🙈🤭😂
Bişey sorucam özelden çıksam yazar mısın 😅
Ne sorcaksınn
Seksting yapmam asla haram
Yok valla öyle bi niyetim yok sohbeti ordan yapalım
Ay yok bence devam etmeyelim ben kendime güvenmiyorum
Ben girmem bak ciddiyim durdururum seni hassassan bu konuda
Bu muhabbet şey yapıyo insanı daha fazla gerek yokk🥹
Ne konuscaz o zaman bu meseleden bahsedicez işte olmazzz
Ya normal sohbet ederiz illa bu sohbet mi olmak zorunda bak kikirdiyoruz işte sjsjsj
şu an konuşmayalım ben ben değilim jskdnc
Valla durdurcam seni yapma periyodun yarıya düşecek bak sjsjsjs
O ne alaka öyle bi şey mi varmış bi erkekten mi öğrencektim djfkfk
mastürbasyon yapınca regl periyodu niye düssün düşüyomuymuşş aaa
Bak çıkıyorum sen bi yaz hele pişman olmayacaksın sjsjsjs
ben sana bir yatak alıp geliyim biz yaparken kimse duymaz
Ben bizim üst kattaki in öksürdugunh duyuyorum 😅gerisini sen dusun
Neeee
Benim altımdaki yakın komsum neyi söylemeye çalışt bilmiyorm süpürgenin fişini takip cikaedgni bile duyuyorum demişti bueda her katta iki daire var ve duvarlarmi ince nedir anlamadım belki başka binalrda durum farklidir hele gece gelen sesleri soylemiyorum akşamları ses daha fazla gelir
Sabah öğle ikindi yapcam o zaman saol canım
fiş takma cok manidar ama
@anticooor07 sbshhddnf
:) dişi priz erkek piriz diye ondan dıyo elektırıkcıler demekkı
@anticooor07 oha hiç düşünmemiştim böyle
:) oda giriyo ya adamlar bosuna demıo
Duyar çok serrt yaparsan şak şak sesini de duyar bir ara ben inlemelerini bile duyuyordum Allah'tan yaslandilar şimdi çok ses çıkmıyor
Duymazlar ben bizimkilerin duyuyorum ama alt katta duyulmaz
E duysun ne olacak ki. s
Olmazz çok utanırım off ya
Tek başına ne kadar gıcırtadabilirsin ki
Son anlarda
Heee o kadar duyulmaz ya deli gibi tepinmiyorsan tabi çok fazla sallanmaya gerek yok ki son anlar kasılma olur sadece
Deli gibi tepiniyorum
Harbi mi 😍 o zaman gerçeğini yaşasan ne olur bilinmez
Olsun, reklam olursunuz 🤣🤣
senın sesın karyoladan cok cıkmalı ama
Alt komşu duyabilir 🥴
Onlarda sizden gorup harekete gecer
Tek nasil yani mastürbasyon mi
Bekarsan anlamaz birsey
Yerde dene daha keyifli
Ben yardım ederim sana
Zevkine bak sen kimse duymaz
Pompa sesini duyar tabi