Güncellemeler
+1 yıl
ses yalıtımı var dedi emlakçı bana evi kazıklarken. onun da taa... yalan söylemiş. valla şehir hayatı bana göre değil. binaya giren çıkan belli değil. zencilerden araplara ruslara yok yok binada. şöyle güzel bir köyüm olsa yerleşsem, müstakil, sessiz, sakin.
Güncellemeler
+1 yıl
bir planım var. gece 2/3 gibi duvarı gümletmeyi düşünüyorum. sadece bir kez. uykusundan atlayacağı şekilde. bakalım ses kirliliği nasıl bir duygu.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eskilerin bir sözü var ev alma komşu al.
Ama sen kiracısin. Degistir evi. Oda olmadı sakin sahil kasabasina çık.
kiracı değilim
Bak bu daha üzücü valla. kac bence ordan. ucuz diye aldın sanırım hangi şehir sakıncası yoksa. iyice araştırmadan ya.
ucuz diye almadım lüks site maalesef
Şimdi ben şok. Ya nasıl lüks yan komşunun sesi🤗🤗
srs yalıtımı sıfır. maalesef lüks ama sorunları bitmiyor.
Allah kolaylık versin. Ama sanırım içten yalıtım yapılıyor bir nebze olsada fayda sağlar
valla bu başkasını kandırırak para kazananlara o kazandıkları para haram olsun ne diim. soruyorsun her şeyini, evet mükkemmel vs diyor. ama..
Emlakçı müteahhit bunlar yeminle en yalancı varlıklar.. Yani en iyisi içten yalıtım faydası oluyor.
ya hepsi birbirindne beter. işini adam gibi yapanı yok. herkes kolay para kazanma derdinde. o kadar hak yeyince gelecke beddua da umurlarında değil
maalesef işleri bitene kadar kölen ama parayii alınca selam vermez adiler.. hangi şehir sizin
işleri bitene kadar kölem olsalar yine iyi. tam tersi hepsi atar tutar bir politikacı gibi güven kazanır ama sıçar sıvar. o kadar insan tamirde bir sürü işte girdi çıktı eve hepsi aynı. İstanbul
Bu İstanbul hep gözümü korkuttu.. çok sahtekari var. Zorunlu olmayan orada yaşamamali. ank. olsa tanıdıklar vardı o bakımdan iç yalıtım konusunda.
sorma ya. diyorum ya sitenin haline bak. lüks ama sorunları bitmiyor. yönetim mafya gibi bir şey. giren çıkan belirsiz. duyumuma göre bir ev sahibi evinde değilken adamın evini kiraya vermişler. abi site lüks ama dönen olaylara bak. ya da ben kendim ne zorluklar yaşadım. herkes yamyam. herkes sömürme peşinde. taksiye bineli en son kaç sene oldu bilmiyorum. bindin mi zaten yandın. yahu dışarı çıkıyorsun sorun ev sorun bina sorun site sorun. tozutmamak elde değil. bir de dalga geçiyorlar niye sinirlenyorsun diye yorumdakılar.
600 tl aidat ödüyorum ben bir de
Cidden zor bir durum. Hele yalniz bir hanimsaniz daha zor
Zorunlu değilseniz kaçacaksın en kısa zamanda.
Anadolu'da kira gibi. Allah kolaylık versin üzücü bir durum. onca para ver ama mutsuz bir ev hali.
yok ailemle yaşıyorum. 3 kişiyiz ama sonuçta hekesin işi gücü var. senin de dediğin gibi İstanbul göz korkutmalı. hele de şu son yıllarda o kadar zor olmaya başladı ki artık katlanamıyorum. ben pendikte oturuyorum. kartalın da sınırındayım. kartal pendik bitişik bu arada. yahu kartala geçene kadar 40 dakka geçiyor. yollar sorun, insanlar yamyam ve tehlikeli, herkes anormal. valla artık bıktım. bu kadar çok seviyorum bu şehri ama çok zor cidden yaşaması. pahalılıktan bahaetmyorm hiç
Sen baya dertliymissin. Sen anlatırken uyumuşum ben 😂
Belki mastürbasyon yapmıyor sevişiyordur bir yatak firmasından katolog temin edin müsait bir gün gerekirse evine gidin katologtan birkaç ürün gösterin. Ben olsam cekinmem
ne halt ediyorsa artık. zaten eskort gibi bir kadın
Öylesi başa bela söz dinlemez laf dinlemez dur durak bilmez ne diyebilirimki eviniz müsaitse o zaman yatak odanızı değiştirin bana düşmez ama kusura bakmayın
Aynı sorun lisedeyken bende de vardı, gülüyorsun ama uyuyamıyorum da🤣
ay benim sinirim şey oldu. zaten nefret ederim gereksiz seslerdin. iğrenç kadın ya.
Bende daha ileri sesler duydum, dilersen gizliden çıkayım bana yaz, mesajla rahatça anlatirim konuşuruz canim
hayır bacım ben iğrenirim böyle şeylerden ayrıca süpürge sesi bile sinirimi bozar bunlar orta çağ yatağı kullanıyor
Kolay gelsin de komsuya yatagin altina kagit faln sikistirsin
Hanımefendi zemin soğukluğu daha fazla zevk veriyormuş de ona yerde yapsın
Git sor soyle sende kibarca bazanin ayaklarından gıcırtı sesi geliyor de
😀😀 çok kızdırmış seni belliki ort pu🤗
ses kirliliği sinir sistemimi altüst eder
Aynen Bende aynı şekilde ses den nefret ederim
Abi gece gece güldürdün beni nxnsmmsöwösöxx
valla ben çok sinirleniyorum ya
Aklı sıra duyurmak istiyor kendini
pislik işte. hem midemize hem kulağımıza taciz
:) yalnız degıldır bekı
yalnız bence ama hadi diğil diyelim suratındakı makyaja harcadıkları parayla sağlam bir yatak alsın.
:) senı cok kızdırmıs bellı ama yatakta ne yapıyorda gıcırdıyor aklıma bu vıdeo geldı :))))
https://www.youtube.com/watch?v=K7Iak9Trveo
ne yaptığını bilmiyorum ama ben yatarken ses ışık gibi şeylerden aşırı rahatsız olurum.
aynen çıkan ses bu videodakının şaklamasız hali. sadece yatak sesi. bu yataklar nasıl dandik böyle ya
kusura bakma bana komık geldı ama bu vıdeodan dolayı muzık sevıyorsan kulaklıgı tak ac bı muzık dunya umrunda olmasın
Tek kadın mı
tek herhalde.
Her gece yapıyorsa tektir
yani ekstra ses gelmiyor o yüzden tek
Yazık be
neyin kafası bu ya
Aha bu sana eziyettir
aynen çünkü hem mide bulandırıcı hem berbat sinir bozucu bir gıcırtı
İğrenç bir durum senin için
çok tahrik edici değil mi
mide bulandırıcı ve sinir bozucu
neden ki. neden sinir oluyorsun
abicim gece gece yan komşun süpürgeyi çalıştırsa ne hissedersin?
Yani süpürge sesiyle o ses aynı mı sence
evetttttt... aynı derece sinir bozucu
😊😊
Şikayet et
belkide birilerine duyurmak için yapıyor
ırıspı işte
bazıları ondanda zevk alıyor
allah belasını versin o zaman
aynen
yaşın kaç ne ses duyan varki