Sevgilim bakir ve ben de bakireyim. Çok güzel bir ilişkimiz var. Onunla beraberlik yaşamak istiyorum. Yaşlarımız 27. Ama beni durduran şey olur da ölüm ayrılık olursa ya evlenemezsem diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk cinsel ilişkini yaşadığın erkekle evlenememek gibi bir kaygısı olan kadınların evlenene kadar cinsel ilişkiden uzak durması gerekir. Zihnin özgür değil, sonrasında "ya başkası beni bakire değilim diye istemezse" kaygısı yaşıyorsun. Nikahsız cinsel ilişki, bekaretinden, vajinasından, cinsel geçmişinden dolayı evleneceği kişiye karşı sorumlu olması gerektiğini kabul etmeyen, bekaret tabusunu umursamayan özgür kafalı, BİREY olabilmiş kadınlara göre bir şey. Sana göre değil. Sen hâlâ bir muhafazakarsın, toplumun sana dayattığı bekareti koruma şartına karşı çıkabilecek kadar cesur ve açık fikirli değilsin.
110 Yorumla- 1 yıl
"İlk cinsel ilişkisini yaşadığı erkekle..."
- 1 yıl
Seks yaptığın için pişman olmayacak olgunluğa da erişmiş değilsin, bekarete, cinsel ilişkiye gereğinden fazla anlam yüklüyorsun. Bekaretini kaybedince daha değersiz olacağını zannediyorsun. Bunları aşmadan yapmamalısın.
- 1 yıl
27 yaşına kadar bekaret kavramını, vajinanın aşırı kutsallaştırılmasını sorgulamamış olman da ayrı sorun. Bu sorgulamalar yapmadan libidona yenik düşüp nikahsız ilişki yaşarsan pişman olursun.
Soran1 yılCok doğru diyorsun ki maalesef böyleyim. Çok istiyorum ama tabularım beni durduruyor🥹
- 1 yıl
Onu farkettim zaten...
Soran1 yılPeki aşabilir miyim bunu sence? Nasıl aşabilirim?
- 1 yıl
Tabii ki aşabilirsin. Tabuları yıkmak onların varlığını sorgulamakla mümkün olur. Kadınlara neden bekaret dayatılıyor, erkek cinsinin kadın cinsi üzerindeki egemenliği, dini hükümler, bekaret kavramının tarihsel arka planı, insanoğlunun avcı toplayıcı yaşamdan yerleşik yaşama geçişi ve mülkiyet kavramı, ataerkil toplum gibi kavramları incelemen gerekir. Yani kendini geliştirip bol bol okuma yapmalısın.
Soran1 yılTeşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim.
- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBu ihtimaller her yerde var. Belki evlendiğiniz gece ölecek belki düğün sırasında kim bilir. Günün sonunda onunla bir kere sevişseydim keşke pişmanlığı yaşamak istemiyorsan sevişin bence. İnsanı yaptıklarından çok yapamadıkları şeyler daha fazla pişman eder
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
1 yılİki dakikalık zevk için yapma lütfen İlker özel ve değerlidir eşinle yaşa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. En ufak bir şüphen bile var ise yapmamamlisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Madem ikinizde hiç yapmadınız evlenmeden yapmayın dünya hali ayrılık olursa pişman olursun
20 Yorumla
1 yılEvliliği beklemelisin
10 Yorumla
1 yılİyi anlaşıyorsanız niye olmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bi süre sonra pişman oldum diye de yazarsın buraya
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce kesinlikle yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. evlenmeyi bekleyin bence
10 Yorumla
1 yılTabiki yaomicaksin git evlen
20 YorumlaEvliliği bekle
10 YorumlaAşk yürek ister
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliği bekle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBeraber olun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer öyle bir şey olursa benimle evlenirsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKorkuyırsan yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenin hemen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeyi bekle dünyanın bin türlü halı var
10 Yorumla
1 yılOlmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle olma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında