Ben bakire değilim ama sevgilim öyle biliyo buna inandırırım ben bi şekilde ama yaşamak çok istemiyorum o çok istiyo ve gelecek vaad etmiyo bana açıkca söylüyo yarın ne olacağı belli olmaz şu an için evlilik düşünmüyorum ama ne olacağı bellide olmaz bi bakmışsın ayrılmış yollarımız ama bir de bakmışsın evlenmişiz garantisi yok sadece diyo bende bi istiyorum bi istemiyorum kararını ver falan dedi ne yapayım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 saniye sonrasını bilemediğimiz bir hayatta kimse kimseye bir şeylerin sözünü veremez, vermemeli de bence. aslında çocuk doğru olanı yapıyor beylik laflar edip seni umutlandırıp yarı yolda bırakmasından iyidir. realist olmak gerek. seni sevip sevmediğini hissedebiliyorsundur. seviyorsa değer veriyorsa akışına bırak bazı şeyleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen istiyo falan ama ne isteklerini saklıyo nede dürüstlüğünü bozuyo zaten diyoda yapmak istersen isterim ama istemezsen seni de zorlamam diye duygularından da emin olamıyorum bi bakıyorum seviyo gibi bi bakıyorum bana sıradan biriymişim gibi gerçi bunu yaptığıda çok nadir benden hiç bişeyinide saklamaz falan bilmiyorum ama ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bakire olmadığını anlamış bi şekilde seks yapmak istiyor ama ilerisini de düşünmüyor canin istiyorsa seks yap ama ilerisi olmayacağını bil
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olduğunuzu ''zannedip'' de buna rağmen sizinle yatmaya çalışıyorsa zaten ciddi düşünmüyordur. Sonuç olarak zaten ayrılacaksınız. Ayrıca kimseyi kandırmaya çalışmayın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapay kızlık zarı al tak ilişkiden 20 dk önce bakire sansın lavvuğğk
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey var mı nerden bulabilirim
- +1 yıl
Google dan bulabilirsin ucuz zaten sıkıntı yapma 🙏 rica ederim
Soran+1 yıl499₺ diyor🥲
- +1 yıl
180 E vardı ya en son baktığım da ben mesela onunla 100 erkegi kandırabilirsin zara önem veren davarlar için yapılmış sgsbhsgss çok iyi degil mi
Soran+1 yılGüncel fiyat bu evet evet halbuki meseleyi sadece kan olarak görenlere çözüm de var her haltı yiyip bunu yapmadan namusluyum diyende
- +1 yıl
Aynen öyle bilinçli farkındalık ve vizyon meselesi erkekler öyle istiyor çünkü kendinden önce ki elemanlar gibi performans sergileyemezsem yetemezsem korkusu var özgüveni yerinde kendini bilen adam için karşı partnerim onu sevmesi sahiplenmesi daha önemli evet iki kişide birbirinin ilki olsa daha güzel olur ama artık böyle degil böyle adamlar için de teknoloji gelişti artık kim bakire kim degil anlayamicaklar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açıkça ifade etmiş sana ve sen halen bununla birlikte sin
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece gerçekleri konuştu ama ben ilk beraber olduğum insan evlencez şöyle böyle diyodu bak yok ortada şu an buda açıkca isterim bi gelecek ama ne olacağı belli olmaz diyo sadece olmucak demiyo
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. şimdi zaten baştan yalan söylemişsin ve o yalanın ortaya çıksın istemiyorsun hemde ona da güvenmediğin için ortada kalmışsın
00 Yorumlaistemiyorsan verme
02 Yorumla
Soran+1 yılKararsızım
+1 yılEvet de ilkini yaşayıp zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok ileri gitmeyen onu tatmin et sende
04 Yorumla
Soran+1 yılYok direk beraber olmak istediğini söylüyo
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmaz ki duygu yok bisey yok yaşadıktan sonra ayrılmayacagi ne malum
Soran+1 yılBende ona güvenemiyorum zaten bi an olsun nolcaksa diyorum sonra geri vazgeçiyorum yapmamak daha iyi olcak sanırım
Cevap sahibi+1 yılSadece oral yapmayı teklif et
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kalmıs vermek istiyorsan ver
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak istediğimi bilmiyorum onun çalıştıpı yerde part tıme olarak çalışıyorum bende bazenleri denk geliyoruz falan ama onunla böyle bişey yaşamalımıyım bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşarsan pisman olurmusun prki?
Soran+1 yılBi yanım olur evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman boş ver. Bak gerçekten birine verme istegi üstünde zıplama , önünde domalma , keske icime girsede rahatlasam… gibi düsünceler olmadıgı sürece kimseyle seks yapma bu düsünceler olırsa yap
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılYapma
02 Yorumla
Soran+1 yılBende de bu ağır basıyo zaten
- +1 yıl
O sevgilini az daha soruştur ve tanı. Bunun demesi sadece cinsellik için çıkarsa ki çıkar sonra ah vah olmasın
+1 yılYa istiyorsan ver ne olucak
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyorum kararsızım
- +1 yıl
Yaşın kaç ki. Bundan önce ksc kete yaptın
Soran+1 yıl24 aynı yaştayız gün olarak ben büyüğüm sadece ondan önce ben bi kez yaptım ama o bilmiyor
- +1 yıl
Oha yani yasinda geciyo.. iş vs ne senin
Soran+1 yılİşimi açıklamayım ama 25e de 4ay kaldı
- +1 yıl
Peki en son ne zaman yattin
Yapma kullanır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararsizsan yapma
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı