Belki de bencilleşmesi gerekiyordur daha fazla güzel olabilir?😂

Belki de bencilleşmesi gerekiyordur daha fazla güzel olabilir?😂
Detayda zaten yazmışsın gerekeni, belirli istisnalar hariç evet orada bencilleşmeli.
Çünkü aslında bu tam olarak bencilleşme olmaz. Bencilliği yine kadına zevk vereceği için yapar. Bu dozunda acıyı seven ve bundan zevk alan kadına veya erkeğe o dozda acıyı vermek gibi. Bunu yapan da sadist olmaz, yapmasına izin veren de mazoşist olmaz.
Fakat burada da doz önemli. Gerçekten tamamen bencil birisi yani kadının ruhunjn bunu istediği için değil de kendisi bencil olduğu için yapıyorsa aynı etki olmayacaktır. Bir süre benzer şekilde devam ederse de artık soğuma başlar.
Öncelikle şunu belirtmek lazım: Ben yatakta partnerimin zevkini kendi zevkimden çok düşünürüm diyen %99 yalan söylüyordur. Sekste kendin zevk almadıkça partnerine de zevk veremezsin. O yüzden ister istemez biraz bencil olunur. Ama önemli olan zevk almayı da zevk vermeyi de bilmek ve bilen partnerle seks yapmaktır. 🤣
Cevap
33Cevap
Ben bencil olmam.. sevdiğim kadını düşünürüm sadece
Bencillikten kasıt kadından önce boşalmaksa hayır bu olmaz hatta erkek boşalmadan kadın birkaç kez orgazmı yaşamalı ama kastettiğin domine etmekse tabiki kadına yatakta köle gibi davranıp canını yakmazsan bunun eksikliğini hisseder, yani aslında senin dediğine geliyoruz bencillik bile kadın için aslında ama tabi her kadın ya da her erkek için değil bu sözlerim, kalite önemli
Tamamına katılıyorum detayı anlayan anlar 😉benim için de erkeğimin defalarca orgazm olması gerekiyor doymalı yani
Ama kadın haliyle daha fazla olur biliyosun itfaiye hortumu değil bu😂🤣 o 4 sen 14 gibi😉
Ahahah tabi tabii ama 1 de olmasın adamcağız onu kastettim😂😂
1 yapanı izi bulunmıcak şekilde göm, bulunsada ölmüş birini gömmekten ceza yemezsin🤣😂
Puhahahaj sesli güldüm
Sen hep böyle gül😉
Şimdi çok güzel cevaplarım var ama ben kötüsünü yazacam arkadaş
Bence kadın ruhundan anlıyorum diyen düşman düşmanına yapmaz dediği şeyi veya şöyle diyeyim hemşehri bile hemşehrisine gurbette yaptiklarının dışında yapmayacağı şeyi orada yapar 🤔🤔
Hahah senin cevaplarına neden hep gülesim geliyor😂
Genelde fisnesuyu içerken yazıyorum cenem çok düşüyor olabilir ondandır belki 🤔
Bir cinsel ilişkinin kalitesi kadının aldığı zevk ile doğru orantılıdır. Yani, erkek kendi zevkini bir tarafa bırakıp sadece kadına odaklanması lazım. Eğer kadın orgazm olabilirse, deli gibi inler ve yüzünün ifadesi değişirse erkek deli olur o zaman 😊😊
Çok doğru tespitler😉😈
Erkek en büyük hazzı kadına haz verebildiğini görmektir. Bu yüzden sadece kadının zevk almasına odaklanması lazım. Aksi halde cinsellik ile uğraşmadan mastürbasyon yapsın😊😊
O sevişme tarzına göre değişiyor. Romantik slow cinsellikte evet ama ateşli bir sevişmede bırak duyguları altımızdakinin insan olduğunu unutuyoruz :))) Yani ipte pipde de kadının elinde :)) o nasıl oynatırsa öyle
Puhahahqh ya var yaa yine güldürdün süper yorum🤣🤣
TC erkeğinin çoğu bencildir zaten 😂 mevzuyu oldu bittiye getirirler ve sonuç odaklı oluyorlar kadınlar oyuzden aç aç 😂 sevgiye ilgiye orzgazma herşeye aç oluyorlar
Yani genelleme olarak doğrudur tatlım umarım doyarı kadınlar da ne diim😬😂😂
hepsi bencil bence kendileri boşalana kadar herşeyi yapıyolar bıtınce kenara cekılıyolar
Aaaa gerçekten mi şanslıymışım denk gelmedim kenara çekilmek nedir çok ayıp
Gerçekten öyle biri varsa banada gönder jksjkjks :D biraz arsızlaştm sanrm bana hep canım denk geldi
Ahahhah benimkiler kenara çekilme kısmını hiç yapamadılar ama benim peşimde şimdi sana göndersem de gelmez ki😂😂
Hahha napıyosunda bu kadar baglılar sana
Neler neler şşşş çaktırma😬😬😂😂
jksjksjk mesaj gonderımını aç hemen
Kadın ruhundan anlayanın bencilleşmesi imkansızdır. Çünkü bilir ki kadını yatakta ne kadar mutlu eder zevkten çıkdırtırsa karşılığını misli ile alır.
Tabii karşılık gelir illa ki😂
Asıl o zaman daha zevkli olmaz mı :)
Bi erkek kadın ruhunu anladığını iddia ediyosa zevk alayım düşüncesinden önce şunu bilmeli ki; kadını zirveye çıkartırsam o kadın kat be kat karşılığını verir. Bencil olunucaksa sa bu fantezi kapsamında gayette haz dolu bi eğlencedir
Zirve önemli aslında belli de nasıl çıkarılacağı dimi:)
Dokunuş hız, bakış, inşeyiş, pozisyon, ortam, ışık ve en ince detay o hızla alınıp verilen nefesin terli bedendeki serinletici etkisi 😉
Oooo şiir gibi😂
O şiiri ten üstüne beyazlarla yazmayı seviyorum ben 😅
Ulan ben consellik sorularım hepsi kaldırılıyor ya neyse ben kadin ruhundan anlatım ve sekste ilk posta kadını düşünürüm sonra kendimi ;)
O bizde de oluyordu soruları değiştirdik:) uslu sorular bak
Hm öyle mi diyorsun gel uslu yap beni 😈
Kdkdkdkdkd şaka yapıyorum :(
Düşünür, işini bilen erkek yatakta önce kadını düşünür
Düşünmelii
Aşk ile severim, aşk ile sevişirim, aşk ile de göğe yükseltir, zirveye taşırım.
Güzeel aşkla yapmalı tabi:)
Dediğim gibi, aşık olmadığım ile yapmam zaten...
Kadın ruhundan anlayan erkek yatakta bencilleşmez. İşini bilir
İşini bilsin tabi;)
Bencilleşsin bencilleşebildiği kadar bencilleşsin hemde.
Bazen işimize gelir😂
Aynen o bazı anlar bencilleşince ateşleniyor bazen 🔥
Bana göre her zaman kadın ruhundan anlamak gerekir. Eğer bunu başarırsan kadınına istediğini yapabilir yaptırabilirsin
Tabii bak sen çözmüşsün olayı😉😈
Kesinlikle tatlım 😘
Kadınlar sadece badboyları sever ve sadece onlarla cinsellik yaşar.
Genelleme öyle değil bak normalde çok nazik kibar bi adam yatakta farklı bi ruh haline girebilir önemli olan kadının nasıl bi erkek istediği
Bütün kadınlar yatakta sokakta ve her yerde sadece badboy isterler
Yooo benimki yatakta dönüşse yetiyor sokakta normal severim
Ben badboy olup sevilmeyen, badboy olmayıp sevilen erkek hiç görmedim.
Bu konulrda erkeklerimiz cok acemiler Kadinin ruhundan ve ihtiyacini bilen bir tane erkek yok. sitemiz varken okadar ilginc dertler dinledimki kadinlardan şok oldum kocayı birakip başka kocayı kacanlara hak verdim
Kadının zevk almadığı bir iliskide erkek zevk aldığını sanıyorsa, şimdiye kadar boşuna iliskiye girmistir
Zevk almalı kesinlikle almalı detaydaki bencillik başka😉😂
kadınım zevk almassa sadece ben zevk alıyorsam ben o zevkın ya oyle zevk mı olur :)
Yok o da alacak tabi ama bencillik de çeşitlenebiliyor bazen😉
:) ben yatakta bencıl degılım olamıyorum partnerıme odaklanırım aynı sekılde partnerımde boyle hıssedıyorsa tadından yenmez
Yatakta bencilleşen erkek kaybetmeye mahkumdur😉
Bencilliği kadına gerekeni yapmayarak gösteriyosa kaybeder tabi
Esasında benim sorudan anladığım kendi zevkini kadınınkinden önde tutan erkek şeklindeydi. Önce kadının zevk almasını sağlayan erkek daima kazanır 😉
orada bencıl olbılır 🤪
Hhaah bencil ve hunhar😬😬🤣🤣🤣
Kadına bağlı. aslında erkeği erkek yapan kadındır öyle bir kadına denk gelirsin ki sende şaşırırsın bu ben miyim diye
Kadınını düşünen erkek yatakta gezerken otururken birlikteyken diyelim hep düşünmesi gerekir çünkü kadınlar çok ince narin düşünürler 😇
asla bencilleşmiyorım aksine çok çalışkan oluyorum zevk noktalarını keşfetmeyi iyi bilirim sulanır hemen 👅👅👅
Kadın ruhun anlayan erekek yataktada kadını düşünür bençileşmez
Düşünür… düşündükçe zevk verir verdikçede alır
Hımmm gzlll
Bencil olacak ayı olacak gaddar olacak 🤣🤣🤣
Puhahhqhqhqh
Korktun demi 🤣🤣🤣
Ahahha o saydıklarından korksaydık o hale getirmezdik 😈😉😎
Belki sana normal fantezileri olanlar denk geldi, uçuk fantezileri olanlar var bilesinn 😂
Normal mi:)) hayır ben de partnerlerim de normal değildik
Hmm bilemiyorum ben kime fantezilerimi söylesem hepsi ıyy iğrenç yok yapamam cevapları oldu. O yüzden pek öyle normal karşılayacsk birisi placağını sanmıyorum 😃
Kadını düşünmeye devam eder bence
Kadını düşünmeli tabi yani bi mutlu etmeli tabi karşılıklı:)
Tabiki karsikli olmazsa bir taraf zevk alır
bencilleşmesi gereken yerde bencilleşir
Gereken yerde izin var 🤭😂
Yatakta her şey olabilir
Hiç belli olmaz😂
Utangaç adam fırtına gibi çıkabilir
Vuuuu
Orada insanlık tan çıkılıyor
Kadını düşünür bencil olmaz
Düşünsün tabi :)
Yani bence bencilleşmemeli 😂
Hahahah bencilliğin o anki türüne göre değişir 😬😂
bencıllesebılıyoruz bazen
hatta bu kadar romantıksın vs neden boyle davranıyorsun dıyorlar
ama her zaman karsı tarafı dusunmek ıstemıyoruz
Güzel demek yerine göre sert olduğunu söylüyorlar dimi?
evet soyluyorlar alet boyu bıraz fazla
zorladıgımda da kızıyorlar ben anlamıyorum
evet rhnunu ziker
Hahahha ruhuma kadar inebiliyosa iyi orayı da boşaltır işte😬😬🤣🤣🤣🤣
delip geçmesinde :D
Puhahahhaha deleceği yer belli 😬😬😂😂🤣🤣
delik değil mi zaten :D
Kadınımı düşünürüm o boşalmadan bırakmam 😂😍
Hımm afferin sana😂😂😈
Önce kadını düşünür
Sen ne kadar zarif bir kadınsın
Düşünsün :)
Sana soracağım sorular var yakın takip ediyorum seni.
burada sorduğun her şey çok derin şeyler içeriyor
Tabii ben derin sorarım derin anlatırım anlamak isteyen anlar😉
Konuşsak olur mu
düşünürüm 😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?