Seksin ne olduğunu, ilk ne zaman tanıştınız ve ne koşullarda... Hmm bu muymuş dediğiniz o an...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl17 yaşında yaşadım, ingilizce öğretmenindi aynı zamanda ablamın en yakın arkadaşı ve komşumuz bir hatundu 35 yaşlarında boşanalı 4 sene olmuştu... hatunun ilk adımları atmasıyla bir pazar günü olanlar olmuştu.. zaman zaman çarşı pazar alışverişi için beni çağırırdı birlikte gider gelirdik, eve dönünce mutlaka içeri davet eder birlikte yemek yerdik ya da çay kahve içer sohbet ederdik... böyle böyle yakınlık hissetmeye başladık... sımsıcak bir yaz günü sabah simidi alıp kapısını çalmıştım bornozla kapıyı açmıştı duştan yeni çıkmış bemmbeyaz bacakları görünüyordu... gel kahvaltı yapalım hazır demişti.. kahvaltıdan sonra kahve getirdi ben koltuktaydım tepsiyi tutarken önümde eğilince bornozun önünden hatunun göğüslerini gördüm gençlik heyecanıyla penisim anında kalktı şortun önü kabardı hatunda gördü gülümsedi utanma doğal duygular bunlar dedi tepsiyi bıraktı önümde eğildi ve şortumu çekip açtı ve direk penisimi emmeye başladı, ben zevkten koltuğa gömüldüm kaldım gözlerim hatunun memelerine takıldı kaldı... sonra hatunun memelerini emerken buldum kendimi onun yatağında, hatun altımda inleyip kıvraıyor, saçları darmadağınık yatmış uzanmış, penisim taş gibi çatlıycak nerdeyse sertlikten... bi kökleyişim vardı ilk, hala o zevki o hissi ve hatunun o an aıhhhhhhh diye inleyişini unutmama hiç... yıllar geçti. 2,5 yıl sürmüştü ilişkimiz düzenli olarak.
14 Yorumla
Soran1 yılFilm gibi...
Cevap sahibi1 yılşimdi anlatında öyle film gibi ;) hayatım film :D hayatımda unutamadım 3 ilişkimden biri o ilk yaşadığımdır. 2. ilişkim ilk bakire kız tecrübemi yaşadığım ilişkidir. 3. de evlendiğim geceki ilk ilişkidir. :)
Cevap sahibi1 yılo ilk yaşadığımdaki heyecan bambaşkaydı ama, ilk kez mem okşayıp öpmek başşbaşka bir histi ve çok tatlı bir hazdı ve en çok hoşuma giden şeyde vücut yapısı olarakda benim iki katım olan hatunu ilk kez altıma aldığımda kendini bana teslim etmesi saçları darmadağınık altımda yatışı, mayışık inleyişleri, kıvranmaları.. bunlar accayip güzel hislerdi benim için ve bammbaşka bir zevkti, ilk kez içine girip köklerken kendimi tamamen bastırdığım o an da muhteşem bir zevk hissiydi bir anda penisim sanki alev alev yanmaya başlamıştı vajina sıcaklığından ve hatun kendini sıkıp kastıkça s*kimi sımsıkı sıkıştırıyordu içinde ve o sıkışma hissi o kadar tatlı bir hazdı ki, ilk sokunca tamamen kökledim ve 10 dakika hiç kımıldamadan öylece kalakalmıştım aşırı zevkin etkisiyle içinden hiç çıkartasım gelmemişti ve yumulmuştum lokum gibi memelerine öpüp okşuyordum emiyordum sürekli büyük bir hazla.. hatunun inleyişlerini dinlemek bile o kadar güzel bir hazdı ki o an.. o an gibi hatırımda bütün bunlar ama yıllar geçmiş resmen... bemmbeyaz karbeyaz teni vardı hatunun kaymak gibiydi, öpmelere okşamalara doyamazdım hiç, her buluşmamızda 1 saat sevişirdik ilişkiden önce... ingilizce notum gibi sevişme ve s*kiş notumda iyidi :D ilk öğretmenim ilk kadınım...
Soran1 yıl😅😅😅😅 yuh
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yıl21 yaşındaydım. İnternetten bir kızla tanıştım. Kız penis büyütücü satıyordu telefondan. Ereksiyon hapları falan. Aynı hattan Ramazan ayında Kur'an'ı Kerim satıyolarmış. Tamamen ticari maksatlar yani. Neyse konuştuk ettik. Kırıkkale'de okuyordu kız. Ben Eskişehirde okuyodum. Çıktı geldi. Üç gün bende kaldı. Üç gün hiç dışarı çıkmadık. Ben öyle milli oldum yani. Olimpiyat meşalesi taşıdım resmen :D Kızın adı da Mürüvet şaka gibiydi yani :D
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂 vay beee
- 1 yıl
Oğlum iyi düşürdün laaan :D Falan. Baya prim yapmıştı olay yani. Bir arkadaşım sarıldı bana hatta. Kardeşim benim dedi ya helal olsun çok sevindim senin adına dedi. Gurur duydular lan :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılAskerden gelince gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbenimki şanssızca oldu isteğim dışında. 15 yaşında idim. yazlıkta. akşam saat 11 gibi gittiğim marketçi kapıyı kitleyip marketin arka tarafındaki odasına götürüp önce kendisi sonra da 2 yeğeni ve onların da 3 arkadaşını da çağırıp sırayla onlara da... 2-3 saat içinde. arada kendimden geçip sonra şiddetli sancı ile kendime geliyordum ve üzerimde hala biri oluyordu öteki çocuklar tepemde dikilmiş sıra beklerken s*klerini okşuyorlardı hep... en son kendime geldiğimde sahilde kumların üzerinde yatıyordum karanlıkta. kımıldamaya halim yoktu ve her yerim sızlıyordu acıdan... bundan 21 sene önce.. sonra hepsi ceza aldı yattılar ama ne fayda, bana olan olduktan sonra..
26 Yorumla
Soran1 yılOhaaa ciddi misin beee🙄🙄
Cevap sahibi1 yılevet. hatta o çocuklardan biriyle de arkadaştık bazen konuşurduk sitenin önündeki parkta.
Soran1 yılYuh yani
Soran1 yılÇok geçmiş olsun umarım tramvayı atlatmışsındır
Cevap sahibi1 yılevet tabiki, hatırlamak pek de bişey hissettirmiyor etkilemiyor yani ama bir çok detayını o anlar gibi hatırlıyorum maalesef, psikolojik olarak gayet iyiyim, evliyim de şimdi
Soran1 yılIyi bari...
1 yılİlk yirmi yaşımda tanıştım. Hangi koşullar da evlendigim gece
20 Yorumla
1 yılÇok küçükken teyzenin biri kandırmıştı beni teyze
02 Yorumla
Soran1 yılKandırdı derken?
- 1 yıl
Kandırdı işte teyze
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılharika bi konu! Soruyu okurken bile heycanlandım ama maalesef genelde yazamam!
01 Yorumla
Soran1 yılTamam yazma
Gizli Üye(18-24)1 yılBoyum 1.65 olduğu için daha tanışmadım bana bunu yaşatan bütün kadınlar y*narak ölsün.🤭🤭🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıl15 yaşında o zaman bilgisiz sadece gir çık o da tam girmek değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl18 yaşındaydım. üniversitede yapmıştım. Kızın içinden çıkmak istemedim resmen
10 Yorumla
1 yıl26-27 yaşlarımda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiri öğretsin buna bilmiyor yaşamamış hiç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 19 yaşında olmuştu :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBeni i kadar geçmişe getirme:)
00 Yorumla
1 yıl7-8 felandır
12 Yorumla
Soran1 yılYok artık
- 1 yıl
Çocukluk işte
1 yıl19 benimki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 19 oldu
00 YorumlaÇok erken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Henüz tanışmadım
00 Yorumla