Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkiniz kaç yaşında oldu/olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evli miydiniz? 12-16(oldu) 17-18(oldu) 18-20(oldu) 20-24(oldu) 24-28(oldu) 28-32(oldu) 32-38(oldu) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İlk cinsel ilişkiniz kaç yaşında oldu/olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. daha küçük yaşta büyük kızların suistimali ile oldu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha sonraki cinsel hayatını nasıl etkiledi? Yorumla builder +1 yıl ilk zaman sıkıntı oldu ama düzeldi Yorumla builder +1 yıl peki sen kaç yaşında oldu Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu gidişle 30 dan sonra heralde listeye öyle yaz beni😀 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 26 yaşındaydım evliydim eşimle 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Allah mutlu etsin Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Boşandık ama 😊 Yorumla Soran +1 yıl Allah (seni) mutlu etsin. Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Amin seni de Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Olmadi seçeneği neden yok be : ) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şık hakkı kalmadı🥲 Yorumla İzmirliMuhendisBey +1 yıl Son şıkkı daha ölmedik be yapabilirdin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Başka bir sefere artık Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 14 yaşımda idim bekardim 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 16 yaşında. Doğum günümdü 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 18 yaşında oldu doğru mu yanlis mi bilemem 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. 16 yaş 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olmadim daha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 12 yaşımda 3 12 Yorumla HeisenbergRE +1 yıl Çok erken değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 12 yaşımda deli gibi azgındım demek oluyor ki canım istiyorsa yapmak için hazırım Yorumla HeisenbergRE +1 yıl Evli misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla Guesstt +1 yıl 12 yaşında öpüşmeye cinsellik dersen olabilir tabi:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi yerden başlamak lazım Yorumla Guesstt +1 yıl seni yolu bitirmişsin Yorumla HeisenbergRE +1 yıl Şu an kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 yaşındayım Yorumla HeisenbergRE +1 yıl Ulaşabilirsen soru sorayım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj iletilmiyor Yorumla HeisenbergRE +1 yıl Takip isteği at ben ulaşırım Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Sana ne be 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl A a soramaz mıyım Yorumla blackholeinmymind +1 yıl Sorabilirsin.. ama biz de sana aaaa sana ne be diyebilirz Yorumla Soran +1 yıl Sordum bile, dedin bile Yorumla blackholeinmymind +1 yıl Buna dialog deniyo :)) Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 18 bekardım 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 17 yaşımda 0 0 Yorumla
BerdanKaraçalı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 11de oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanki biraz erken mi ne😅 Yorumla BerdanKaraçalı_ +1 yıl evet daha sperm bile üretemiyordum ama iyiydi be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
daha küçük yaşta büyük kızların suistimali ile oldu
Bu daha sonraki cinsel hayatını nasıl etkiledi?
ilk zaman sıkıntı oldu ama düzeldi
peki sen kaç yaşında oldu
Olmadı
Bu gidişle 30 dan sonra heralde listeye öyle yaz beni😀
26 yaşındaydım evliydim eşimle
Allah mutlu etsin
Boşandık ama 😊
Allah (seni) mutlu etsin.
Amin seni de
Amin
Olmadi seçeneği neden yok be : )
Şık hakkı kalmadı🥲
Son şıkkı daha ölmedik be yapabilirdin 😅
Başka bir sefere artık
14 yaşımda idim bekardim
16 yaşında. Doğum günümdü
18 yaşında oldu doğru mu yanlis mi bilemem
30 henüz daha olmadı neden bekliyorum bilmiyorum
16 yaş
12-16 arasida oldu
25 yaşında oldu
Bekardim asker donusu olmustu
Olmadim daha
17 yaşımdaydım
Üni de
14 yaşında oldu
12 yaşımda
Çok erken değil mi?
12 yaşımda deli gibi azgındım demek oluyor ki canım istiyorsa yapmak için hazırım
Evli misin?
hayır
12 yaşında öpüşmeye cinsellik dersen olabilir tabi:)
bi yerden başlamak lazım
seni yolu bitirmişsin
Şu an kaç yaşındasın?
28 yaşındayım
Ulaşabilirsen soru sorayım sana
mesaj iletilmiyor
Takip isteği at ben ulaşırım
Sana ne be 😀
A a soramaz mıyım
Sorabilirsin.. ama biz de sana aaaa sana ne be diyebilirz
Sordum bile, dedin bile
Buna dialog deniyo :))