Kocam her pozisyonda rahatlıyor ama ben hala hiç birinde rahatlayamadım 2 aylık evliyiz
En son eliyle rahatlatmaya çalışıyor o da 5 yapıyorsak 2 si anca rahatlıyorum ne yapmam lazım
Kocam her pozisyonda rahatlıyor ama ben hala hiç birinde rahatlayamadım 2 aylık evliyiz
En son eliyle rahatlatmaya çalışıyor o da 5 yapıyorsak 2 si anca rahatlıyorum ne yapmam lazım
Cinsel ilişkinin senin için çok yeni bir şey olduğunu bu sebeple boşalma problemi yaşadığını dile getir. Beraber hem önsevişmede hem de birleşme anında hoşuna giden şeyleri keşfetmek için yavaşça biraz deneysel sevişmeler yaşayın. Nereye dokununca çok hoşlanıyorsun hangi pozisyon daha zevk veriyor keşfetdin. Bu keşif esnasınsa yanınızda kayganlaştırıcı da bulundurun veya tiksinmezsen eşin arada tükürüğü ile de ıslatabilir. Hoşlandığın pozisyonları, zevk noktalarını bulunca kafandan boşalma işini at ama sürekli düşünme. Biz erkekler gibi net boşalma yaşayamıyoruz. Bazen yorulup bıraktığımızda bende rahatlamış oluyorum ama rahatladığımı seks esnasında hissetmiyorum. Bir de mastürbastondaki kadar net boşaldığını anlamıyorsun sevişirken. Sende de böyle oluyor olabilir. Sevişme bittiğinde hafif bi yorgunlukla tatlı bi uyku çöküyorsa aslında boşalmışsındır. Ama hala sevişesin geliyorsa enerjin yerindeyse boşalmamışsındır. Erkeğin erken boşalıyorsa önsevişmeyi biraz daha uzun tutman boşalmama yardımcı olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir
2 yeterli olabilir. Erkek boşaldığında nerede olursa olsun rahatlar.
Kadının rahatlaması erkeğin elinde, hemen boşalmadan kadın hadi boşal dediğinde aynı anda boşalabilirse orgazm olabilirler. Yoksa erkek kadına düşünmüyor ise o kadın mecburen o zevki başka yerlerde arar. Önce seni hazır hale getirmeden içine girmesin.
Kadının da ihtiyacı var çünkü.
Aslında sorunların 2 temel yönü vardır. 1) Geçici 2) Kalıcı. Geçici bir durum ise zamanın akışına bırakmak gerekir, kalıcı ise bir uzmana başvurmak gerekir. 2 ay çok erken bir süre olduğu için durumu biraz daha ayrıntılı yazabilirsiniz özelden. Fikir verebilirim. Amacım sadece yardımcı olmak. Büyük ihtimalle de geçici bir sorundur, merak etmeyin.
Tam yapması gerektiği gibi yapmıyor olabilir. Seni daha iyi bir şekilde yapması için biraz film izlesin. Ne yapması nasıl yapması gerektiğini öğrensin.
Cevap
48Cevap
Önce seni boşaltıp sonra kendisi boşalmaya çalışmalı, yaptığı çok yanlış. Beni boşaltmadan ben de seni boşaltmayacağım bana hiç zevk vermiyosun de
Kırıcı olur
Senin sevgilin olmaz. Narsist bir feminist gibi davranıyorsun. Erkeklerin ruhundan zerre anlamıyorsun.
Kesin bakiresindir ve hiç ilişkiye girmemişsindir
Evliyim 🙃
Allah kocana sabır versin :)
Ne diyim o zaman
Kadın genetiği erkek gibi değildir, arzu ve isteğe bağlıdır. İsteksiz yapılan işten zevk almazsın zaten. Erkekte istemediği halde ilişkiye girse erekteliğini kaybedebilir.
Bana göre açıklaması budur.
Kafaya takmışsın.. Her ilişkiye acaba bu sefer olur mu diye sorarak giriyorsun ve beyinde en küçük tedirginlik orgazmı engeller.. Kısır döngü
Bu konuda yardımcı olabilecek bilgiler var bende ama bunu soru cevap şeklinde yapmamız gerek
Ben onun yerinde olsam dilimle ağzıma boşaltırdım önce
Kocaniza anlatmanız daha iyi burdakiker gelip evde yardım edecek hali yok herhalde
Erken mi bosaliyor. Ozaman on sevisme suresini cok uzatmali ve seni bir guzel yalamali
En iyisi soeuya cevap veren herkes bi odada toplanalım sırayls seni rahatlatmaya çalışalım
Erken boşalma sorunu varsa uzman ile görüşün
Ne yapalım hep beraber seni mutlu etmeye mi çalışalım 😅
Kendini çok mu kasıyorsun farkında olmadan.
Sen hala kocanın yanında rahat hissetmiyorsun büyük ihtimalle. Orgazm gergin olduğunda yaşanmaz
Alla alla bir sorun olmasın yani kalınlık ya da boy ya da daha farklı birsey terapisti gidin
Önce kendini kafa olarak rahatlatmalısın. Ya rahatlayamazsam kaygısı taşımamalısın.
Öncesinde oral ve farklı şeyler deneyin eşin bilmiyor
On sevişme yapmıyor musunuz önemli olan kadın erkek her halükarda boşalır ama kadın zevke gelmesi lazım önce oral ile başlasın söyle ona
Rahatlayacağım iki pozisyon soyleyecegim favori pozisyonunu olacak
Bekarken habire kendini parmaklayıp mst yapmasaydın şimdi normal olarak boşalırdın. Uğraştırıyorsun boşa adamı
G*tnden atma görmüş gibi yapmadım öyle bir şey
Görmediğimi nerden biliyosun.
Sana sağlam bir çivi lazım , bi kere çakmalık…
saplandığı yerde öyle 1 saat durursa emin ol 1 kerede rahatlarsın…
konuşarak kendi sürenizi uzatması konusunda yardımcı olmasını talep edebilirsiniz.
Senin kalıpların var sanırım rahat değilsin. Kafan rahat ve hafif hissetmelisin
Eşinin vücudunu beğeniyor musun? Eşinin penisi ince ve kısa mı?
Sen rahatlamiyor isen kocan yerine baskasini hayal etmelisin
Eşin seni keşfetmesi seni kıvama getirmesi gerekiyor. Hangi pozisyonda zevk alıyorsun ona ağırlık vermeli
Süreyi uzatın eşiniz biraz daha geç boşalsın senin gelmeni beklesin
Erken boşalma sorunu varsa eşinin yardımcı olabilirim
Ön sevişme yokmu ilişkiniz de
Eşin sadece kendini tahmin etmek için mi giriyor ilişkiye
Senin isteklerini eşin ne kadar umursuyor?
Yapmayın ne gerek var
Çok mu kasoyorsun kendini
Ön sevişme yok mu
2 aylık evli burdamısın
Önce kendi vücudunu keşfet
Merhaba, ilişkiniz ne kadar sürüyor ortalama
Bunun için odaklanmak lazım işini iyi yapmak lazım
ruhen seviş sevişmek için sevişme
Seni hazırlaması grrekiyor
Yanmışsın, biraz rahat dur
Ön sevişme yeterli gelmiyor olabilir mi
Ön sevişmeyi uzun tutun.