Üç gün oldu evleneli neyse ben İzmirdeyim ailem de burada, akrabalar samsunda, eşim İstanbul'da, ailesi Maraş'ta idi. Düğün Maraş' taydı herkes ordan burdan geldi düğüne Allah razı olsun. Ama her yer yıkıldığı için kalacak yer bulamadılar e yollar da uzak mecbur herkes kaynananmla görümcemde kaldo altlı üstlü. Buna biz de dahiliz. İlk gecemizde tüm ev doluydu bi yerde onun ailesi bi yerde bizimkiler. Kapının dibinde herkes. Ben de yapmak istemedim zaten korkuyorum ses gürültü hoş olmazdı biliyorum. Uyudum sonra. Neyse İstanbula döndük küs benle bir şey de yapmıyor eşim hala ilişki yaşamadık ama haksız mıydım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlk gece mecbıriyeti mi varmış yaa?
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olmalı.
Eşi hazır olmadığı için 6ay bekleyen biliyorum ben, bu ne anlayışsızlık.
Birde ev kalabalık diyorsun, eşinin anlayış gösterip daha rahat olabileceğimiz bir yerde yaparız demesi lazım sonuçta özel bir an ve özel bir şekilde olmalı 😤00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılYani dusuncen dogru, ozellikle korkuluysa esim ve ses olacagi muhtemelse dogal olarak ben kendim erkek olarak rahat edemem millet bizi ve esimi neden duysun bir iki gun dayanamayacakmiyim - kendim de bakir oldugum halde yani - ama kus kalmasi da bi tuhafmis dusuncesizmis kendisi boyle durumlarda anlayis lazim o da seninkinde yokmus iste. Ne zaman İstanbul'a dondunuz bilmiyorum ama artik sende bi sokul yanas yani gonlunu de almaya calis iste artik susleniyormusun bir iki hazirlik mi yaparsin ne yapiyorsan kadinligini konustur iste knk ben mi anlatacam yap bir seyler aaa kjsdfkjsd
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok haklısın ne acelen var zaten bir ömür aynı yere girip çıkacaksın ne kadar geç o kadar iyi bence bu arada bende izmirdeyim 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılmilletin oldugu evde de gerdege girecek haliniz yoktu herhalde sacmalamis neyin tribini atiyor, sen dogru olani yapmissin
00 Yorumla Maddî imkanınız varsa mutlaka bir otelde balayı gibi tatil ayarlayın ya. İlk günleriniz size zehir olmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın. Marastan Antep yarım saat. Bir otel tutsaydı. En azindan siz bir iki gün orada kalsaydıniz. Ayip etmişler...
00 Yorumla
1 yılE yani rahat olmanız sizin ikiniz için de önemli. Rahat ortam olursa daha rahat olursunuz tâbi ki.
00 Yorumla
1 yılEee artık zamanı gelmiş yanaş adamda bişeyler yaşat artık
03 Yorumla
Soran1 yılİstemiyor ki konusmuyor
- 1 yıl
Yaklaş sen istemiyor musun
- 1 yıl
Yaklaş benide anla özür dilerim de şimdi bak daha rahat sana neler yaşatacam de adamın beyninde ampulleri yak
1 yılSaçmalamış eşin. Olmaz tabi öyle kalabalıkta. Şimdi rahatsınız yapın işte ne bu çocukluk
00 Yorumla
1 yılNasıl insanlar yav akrabaların ayıp etmiş damatla gelini rahat bırakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Erkekler anlamaz İstanbul'da rahatsan ilk fırsata yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalabalıkta olmaz zaten sonuçta bir yere kacmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTadini cikarmaya calis Şu an burada degil kollarinda olmaliydin
03 Yorumla
Soran1 yılKüs işte uyudu tek başıma takılıyorum
Cevap sahibi1 yılŞu an hissetmek istermisin.
Cevap sahibi1 yılSeni hazirlayip onin koynuna sokabilirim
Gizli Üye(25-29)1 yılYa siz neden balayına tatile biryerlere gitmiyorsunuz ki yeni evli çiftin ne işi var orada kocan biraz ök****Z galiba
02 Yorumla
Soran1 yılDüğün orada oldu sabahına döndük zaten balayını bu yaza ayarlayamadık her şeyi kendi çabamızla yaptık maddi gücümüz yetmedi şu an 😔
Cevap sahibi1 yılHmm anladım
1 yılHaklısın canım hem tedirgin olur idin zevk almaz idin
00 YorumlaNerden buldun o öküzü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Asıl şimdi olur zaten o zaman olmazdı
00 Yorumla
1 yılHaklısın eşin çocukça davranmış
00 YorumlaBence çok haklısın şenlik bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bi şey olmaz formülü uygula koşarak gelir
00 Yorumla
1 yılNe dingiller var yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek adam küser mi hiç
00 Yorumla
1 yılTipik gerdek krizi
02 Yorumla
Soran1 yılSaçma sapan şeyler valla 3 yıldır birlikteyiz yapmamışız evlenince 1 gün gecikti diye küsmeler afra tafralar
- 1 yıl
Adam 3 yildir bu ani bekliyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haksızsın
00 YorumlaHaklısın
00 YorumlaSen haklısın tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılOrta yol bulunabilirdi
00 Yorumla
1 yılHaksız sın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle haklısın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri