Misal ay ışığında dans eder sarılırız öpüşürüz ama bu sadece analiz etmeyi sevdiğim için olur
Ben bir duygu hissetmem
Aslında insanlarla olan tüm iletişimlerimi tamamen yaşamak yerine 3cü kişi açısından bakıp inceliyorum
misal gülüp eğleniyorum ama bir yandan anı değerlendiriyorum
belki sekste farklı olur dedim ama olmadı
her haraketi analiz ediyorum zevk alıyorum ama analiz etmekten daha çok zevk alıyorum
bu yüzden insanlara uyum sağlamak için hep insanları taklit etmeliyim gibi
yanında uyandığım ona gece yaşanılanlardan dolayı aşık olduğumu düşünür, ben olaya sadece kendimi geliştirmek için bakar duygu beslemem
ve bu hayatta her şey için geçerli her zaman böyleyim evcil hayvanım ölür durur önce ne hissettiğimi analiz eder sonra ağlamak beni rahatları mı diyr düşünür gerekli bir ağlamaysa ağlarım
%100 mantık tarafındasın, o yüzden duygu tarafına geçiş olmuyor. Merak duygunu tatmin edene kadar ki bu epey zaman alır, bu şekilde devam edeceksin.
Cinsellik konusu da bundan farklı değil senin için ve zaten olmaz da. Çünkü arada bir fark yok. Tamamen her şeyi keşfedene kadar devam edecek bu durum. Hayatla ilgili ise ölene kadar devam edecek, çünkü merak edebileceğin şeyler bitmeyecek.
Yazdıklarını okumak keyifti, sen de yaşadığın bu durumun olabildiğince tadını çıkart. Farklısın ve büyük çoğunluk da bunu anlamayacaktır ama bu önemli değil zaten.
Taklit etmediğinde nasıl birisi oluyorsun acaba.
Anlayan birinden yorum almak güzel oldu, teşekkürler.
Rol yapmadığımda sadece çocukluğumdaki ben gibiyim eğlenir oyun oynarım ama sessizimdir kendi dünyamda takılmayı severim fazla enerjik konuşurum konuştuğumda da.
Düşünmediğimde sakin ve zararsızım hayvanlarımla ilgilenir gökyüzünün tadını çıkartırım, bazen ölmek isterim depresif olduğumdan değil bazen hayattan sıkılırım ama sonra aklıma başka şeylet getiririm güzel toz pembe hayaller
Benim hiç deneyimim olmadı ama normal hayatta öyleyim her şeyi inceler gözlemlerim çıkarım yaparım. Cinsel ilişkide bu nasıl oluyor? Zevk almak için aklının cinsellikte olması gerekmiyor mu?
Cevap
6Cevap
Sen kafayi bozmussun kanka psikologa falan gorun bence
hayır
Tamam bozmadin cok normal...
Sen de ayrı bir psikolojik vaka çıktın ya Ne değişik bir insansın
O an unutmalisin herseyi amasyada
Bana abartılı ve saçma geldi.
🤷
Soruda da abartılmış gibi duruyor
bir konu nasıl abartılır bilmiyorum sadece gerçekten düşündüklerimi söyledim günlük hayatımda tek başımayken tabi ki böyle değilim ama insanlarla olunca böyle oluyor
Zevk almıyormusun
Alıyorum istersem, kontrol edebilirim alıp almayacağımı
Ben de izlemeye bayılırım
Psikolojik sorunların var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?