- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılTeslim olmayı sevdiği için. Cinsellikte yani. Sosyal yaşamda da korumacı, güvenebileceği, kendini her şekilde teslim edeceği erkek istediği gibi. Kararlarını kendi alan bir kadın olduğu halde, dış dünyanın katı koşullarında kendi yanında olan ve onu sarıp koruyan bir erkeğin hissiyatı gibi cinsel ilişkide de kendini teslim ona hükmeden bir erkeği istemesi çok normal. Ayrıca, cinsel ilişkide çalışan erkek olacağı için genellikle, kadın bu noktada da baskınlık ister.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇünkü öncelikler dönüşümlü ilerlesin ister kadınlarda cinsellikte. Cinsellikte erkek egemenliği koruma güdüsünde olduğu gibi tensel cinsel temaslarda da kadına cesaret verir. Domine edilmek ve kontrolü erkeğine bırakmak onda merak uyandıracak zamanlar geçirmeyi tetikler. Fakat erkekler genelde belli etmeseler de cinsellikte kadın egemenliğini severler. Tecrübeli ve onun dilini çözmüş kadın erkeğin vazgeçilmezi olacaktır. Onda aynı zamanda bir sonraki hamlelerde merakda uyandıracaktır.😉
27 Yorumla- 1 yıl
Kimbilir belkide ama bana sorarsan her kadın hukmedilmeyi sever çünkü bu onda güç , sahiplenme, korunma , kuşatılma , içgüdüsünü hissettirir kadın gerek normal hayatta gerekse cinsel hayatta manevi güçten herzaman etkilenir kendini guvende hisseder buyuzden olabilir
- 1 yıl
Hükmedilmeyi seven kadınlar aslında daha ataerkil ve geleneksel toplum etkisindeler. Bu sebeple oluyor. Erkekler yenilik ve heyecanı sevdiklerinden genelde domine edilmeyi şimdiki çağda daha çok tercih ediyorlar. Makale okumuştum bunlarla alakalı. Avrupa geleneklerinde de ayni şekilde bir evrilme söz konusu:)
- 1 yıl
Doğrudur canım gayet net ve güzel açıklamışsın eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
Günaydın:) Teşekkür ederim sende çok güzel açıklamışsın mavişim🥰🩵🩵
- 1 yıl
Günaydın çiçeğim 🌺 teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Teşekkürler sukuşum eic için❤️❤️
- 1 yıl
Rica ederim çiçeğim 🌸🥰🌹❤️🥰
Normal zamanlarda hükmedici konumda olan erkeğin, en kışkırtıcı en zayıf anda bile ne kadar güçlü olabileceğinin ölçümüdür aslında. Hani göster marifetlerini mantığı gibi bir beklenti oluşur. Fakat @Biscolatagirl yorumda bulunduğu gibi her erkekte biraz kadın tarafından domine edilme isteği vardır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİçgüdüsel bir korunma savunma şefkat üçgeninin itaat teslimiyet ve kaba tabiri ile ezilme dışavurumu
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler efem 🙏
- 1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Cinsellik değerli
Kan ter içinde yazarım kuzum😇 - 1 yıl
👍👍❤️🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen cinsellik yaşarsam bir gün partnerimin yani eşimin baskın olmasını isterdim tabi ki de.. çünkü seks de eşimin beni yönetmesi daha doğrusu onun istediklerinin olması ve onun huzurlu mutlu olması.. benden zevk alması önemlidir.. kendimden çok eşimi düşünürüm çünkü hiç öyle takıntılarım da yoktur.. cinsellik de illa şu olsun bu olsun demem ya da hiç bir şey için eşimi zorlamam.. kadınlar da genellikle de cinsellik de istedikleri olmasına özen gösterirler. bencil bir eş istemezler hiç bir şekilde.. ama tabi ki de bu insana göre değişiyor genellikle.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıldişi dediğin öyle olur evire çevire eze eze gerekirse ite kaka tokatlayıp kızartarak savaştan çıkmış gibi ve birkaç kez orgazm olmuş olarak yatakta yığılıp kalmazsa o kadın aç olur dışardan bakan işini bilen bir adam bunu hemen anlar...
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKadının duygusallığı cinsellikte bile ön plandadır.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKadın dediğin;
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. hormonlarla alakalı bu
österejen ıtaat etmeyı sever
testosteron baskın olmayı sever
yaratılıs geregı kadın yönlendırmeyı sever ve yönlendıremedıgı adama asık olur saygı duyar10 YorumlaKisiye göre deyişir kimi bayan hükmetmeyi kimi bayan karsı tarafın baskın olmasını ama çoğunlukla kadın baskın ve hükmetmeyi sever tabi karşı tarafta bundan haz alıyorsa
10 Yorumla
1 yılÖyle bir şart yok tamamen karakter ve enerjilerin bütünleşip tamamlanması gereği böyle. Kadın ve erkek birbirlerini tamamlayan iki vazgeçilmez kişi zaten ama herkes birbirini tamamlayamıyor çok iyi bilindiği üzere..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun uzun yazmaya gerek var mı ki cano erkek sahiplencek cevreliyecek etrafi ceylanda huzurla mutlu olacak huzur guven onemli seyler insana coook iyi gelen seyler cunku😉💐 hadi kalk simdi saat kac oldu bak gece gecede kaldi🤣
00 YorumlaGüç tüm kadınların hoşuna gider
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çünkü kadın manevi güçten , kuşatılma korunma, sahiplenilme iç güdüsünden herzaman daha çok etkilenir 👍👍,
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkeklerin yönetmesini sevdikleri için olabilir. Erkek daha erkeksi geliyor olabilir.
113 Yorumla- 1 yıl
Peki tersini de, kadın da yönetilmeyi sever diyebilir miyiz?
- 1 yıl
Sever.
- 1 yıl
Ama bunu baskıyla değil de romantizmle belli etmeli değil mi?
- 1 yıl
Romantizm de olur, bdsm de.
- 1 yıl
Ortama göre o halde :)
- 1 yıl
Aynen. Cinsellik deneyimim yok ama bence öyle olmalı.
- 1 yıl
Kadınlar da erkekler gibi hayallerinde fantezi kurar mı?
- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
Erkekler arzulayınca ereksiyon olur, bu çok belli olur. Peki kadınlarda nasıl belli olur arzu?
- 1 yıl
Biz belli etmeyiz 😹. İstersek ederiz.
- 1 yıl
İstersen nasıl belli olur bu peki? :)
- 1 yıl
Sır.
- 1 yıl
Gıcık :)
1 yılKusatilarak korkmadan emniyette olma hissi
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel tabir ettiniz kesinlikle öyle 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü yaratılış gereği biz erkekler, Erkek baskin olmali. Guclu olmali. Doyurmali o yüzden
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkel yaradılış olarak basgındır ne olursa olsun kadın istesede istemezede kabul eder bir yerde bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Çünkü kadın erkeğin zevk aldığını görüp izlemesi çok hoşuna gider...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. çünkü kadın erkeğin bedenen gücünü değil karakterinin güçlü olmasını sever cinsellikte baskınlık ta karakteristik bir eylem olduğundan kadın bundan hoşlanıyor
00 YorumlaKadın bu, normal hayattaki gibi bütün işi erkegin üzerine yıkar 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılBen genelde teslim almayı severim bana teslim olan kadını bağlayıp tokatlayarak sert sert becermrk oooo…puumm diyerek köklemek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek baskin olmali. Guclu olmali. Doyurmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılsahiplenildiğini ve kadınlığını hissettiği için olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılErkeği daha memnun kılmak için..
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü erkek dediğin baskın olur mkkk
40 YorumlaKadın kprunmak ister güç ister onedenle
00 Yorumla
1 yılO anda yönetilmeyi sevdiği için olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Erkeğin baskın olması daha ateşli hale getiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılBu kadından kadına değişir …
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılFarklı kutuplar birbirini çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSelam Olsun Kastamonulu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeği daha iyi hissetmek için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılYaratılış 😄
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yasamadimamasyada
00 Yorumla
1 yılİnsandan insana değişir bu.
00 Yorumla
1 yılİçgüdüsel
00 YorumlaKadın da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma gece gece 😂😂
010 Yorumla- 1 yıl
Artık çok geç 😂😂 ortalığı ateşe verdik yine 😂😂
Cevap sahibi1 yılYaaaa zaten kimse yok kim söndürecek şimdi yaptığın bu ateşi 😂
- 1 yıl
Ben bilmem 😂
Cevap sahibi1 yılBu kaçıncı güncelleme ya 😂
Cevap sahibi1 yılHatitlattikca atesi korukluyorsun😂
- 1 yıl
Haha sıcak gelişme ben geldim 🔥🔥🔥🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılGelll gel bir ateş var içimde 😅
- 1 yıl
Yanıyorsun Fuat abiii 🤣🔥
Cevap sahibi1 yılAhhaha valla yanıyorum ya napicam bilmiyorum 😘
Cevap sahibi1 yılÖpücük yanlis oldu ahahahh😂
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılİç güdüsel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKeşke bilseydim😀
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne