Evlilik sürecinde yapılıyor diye biliyorum ama ben şimdiden yaptırmak istiyorum ilişkimiz ileri gitmeden. Yaptırmak isteyişimin sebebi şu onun en yakın arkadaşı sayılan kuzeni benim arkadaşımın eski sevgilisiydi ve arkadaşım da sevgilisinin eskorta gittiğini yakaladığı için ayrıldı. Bunlar çok yakın olduğuna göre o da geçmişte gitmiştir diye endişe ediyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabiki de olmaz. Partnerin çok partnerliyse ya da sen virüs bulaşır bana korkusuyla odaklanamıyorsan istemek en doğal hakkın
Her eskorta giden aids olmuyor ama yaptırmakta fayda var
Olsun ama eskortlar allah bilir ne pisler
İlişkiye girmeyi düşünüyor musun onunla sevgililik sürecinde
hayır ama içim rahat olsun diye yaptırmak istiyorum
Böyle birşeyi istemen ilişkiye girmek istediğin izlenimi verir, buna gerek var mı
baya güzel insanlarla takılıyormuşsunuz çevrenizi seveyim sizin...
Yanlış anlayabilir ama isteyecem. diyosan işte yani
ya desemki senin kuzenin gitti test olmadan rahat etmem diye
Öyle dersen kuzenim yaptı diye bende mi yaptım güvenin yok mu falan olur
valla ben ona güveniyorum ama geçmişine güvenmiyorum nasıl söyleyebilirim
Yani ağzını ara derim direk söyleme ilişkiye girmek gibi bir amacın yoksa evlenmeden bunun çaresi var ztn çok takma
ya evlenmeden önce yapılan testler ciddi mi yoksa nikah işlemleri için göstermelik mi sadece eğeer ciddiyse şimdi istemem
Ciddi diye biliuoruk öyle formalite olmaz ilişkiye girmeyi düşünmüyorsan isteme ha yalama falan fa bulaşma oda sıkıntı yapabilir
yok yapmam ama büyük ihtimal ciddiyse nikahı düğünden çok önce yapacağım cinsel ilişkiye girmek için değil bu hastalığı taşıyan adamın elini tutmaya iğrenirim
Yani ben diyim sana da çünkü duramazsin bir şey olur bilgin olsun yani için rahat etmezse de baktır buradan da açık seçik konusuyoz da yorum da neyse bakalım
sebem şupeleniyormusn kocaledemi okumus😅
Sacma bence
haklısın
Ayıp olmaz.
Oda senden ister
işte bundan korkuyorum yaşadığımız toplumda bir erkeğin biriyle birlikte olması doğal ama kızın değil benden istemez diye düşünüyorum ama istese biraz beni aşağılamış olur sanki
İsteyebilir bence, senin için daha kötü olur, çünkü o yaptım ne olmuş yine yaparım der.
Ama senin için herkesle yapmış derler ve de tekrar yapacak gibi görürler.
Bizim toplum böyle işte, Eğitim olmadığından böyle oluyor.
ben onun yapıp yapmadığından emin değilim. ama yaptı diye düşünüyorum. yapışık ikiz gibi gezdiği kuzeni bile yaptı. kuzeni onu da eskorta götürmüştür diye düşündüm
nikah işlemlerinde ciddi şekilde test yaptırıyorlar mı acaba
İşte erkek gitmiştir gitmedim diyenler yalan söyler bende gitmiştim.
Nikah işleminde sadece kan testi yapıyorlar öyle, ciddi diğer herhangi bir test yapmıyorlar.
Aids hiv testi yapmıyorlar mi emin misin ben yapıyorlar diye biliyorum hatta yorumlarda biri de yapıyorlar demiş
Onları yapıyorlar tabi, Ben farklı bir muayene olarak anlamıştım. Genel olarak ;
HIV enfeksiyonları : Anti HIV , Hepatit B :HbsAg , Hepatit C : Anti HCV , Frengi için : VDRL
Kan Grubu -Tam Kan Sayımı ve Akdeniz Anemisi için :Hemoglobin Elektroforezi Testi.
Bunlar normal kan vererek bir seferde tahlil sonucu meydana çıkıyor, özel bir test değil normal hastanelerde herkesin yaptırdığı testlerden oluşuyor.
O zaman istemiyim nasıl olsa yapıyorlar
Tabiki o test belgesini nikah işlemlerinde veriyorsun. Ben cinsellikle ilgili muayene anladım.
Hayır test
Her dışarıda se KS yapan hasta olamazki, binlerce insan yapıyor bu kadar kötü düşünme.
Olsun ben yine de içim rahat olsun istiyorum zaten çok takıntılıyım bu hastalık ve temizlik konularına elimde değil
Sen ne kadar dikkat etsen de karşındaki senin kadar dikkat etmiyor.
olmaz