Seksting yaparken bir anda çok tatlısın ya cevabını aldım ve başka hiçbir şey demedi kendimi yapay zekayla konuşuyormuş gibi hissettim bu normal mi ya? Ben o kadar istekle yazmışım karşılığında bunu almak bilemedim.
Bir de bazen çok geç cevap alıyorum hayattan soğutuyor bir iki gün isteğim yerine gelmiyor bunu nasıl aşarım?
Bir de bazen çok geç cevap alıyorum hayattan soğutuyor bir iki gün isteğim yerine gelmiyor bunu nasıl aşarım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sen doyumsuz bir khraltakken tatlısın diyen de kördür mka
aşırı gereksiz bir konuşmaymış cidden ya
Ne hissettiğin ya da ne istediğin umurunda değil… o tatlı ve uslu birini istiyor
başta konuşurken o şekilde değil de benim davrandığım gibi istediğini söylemişti sonrasında hayal kırıklığı
Yani sana uyup sonradan da özüne dönebilirdi. Prenses peri kızlarımızın da suçu var. Özünür kh@ltack
Bana yazabilirsin bu konuda çok iyi ve iddialıyımdir mesela ben bi kez boşalana kadar partnerimi 5-6 kez boşaltiyorum buyur yaz çok güzel bir gece yaşatayım
tüm isteğim kaçtı cidden, teşekkürler
Karşındaki insanla ilgili Bi sorun bu. Embesil neyi ne zaman söyleyeceğini bilemiyor.
kesinlikle öyle ya, sonrasında iki gün soğuyorum resmen
Sevgilinse ayrıl diyemem elbette ama bu konuya sınır getir diyebilirim. Kendi kendine tatmin ol, onu katma içine. Sevgilin değilse görüşmeyi kes. İşe yaramaz biri çünkü.
Teşekkür ederim
Günaydın, rica ederim. Yapabileceğim bir şey var mı senin için? 😊
Bence doğru kişiye denk gelmemissin ve bu durumda libido düşmesi normal bende yasadim bu durumu ve gerçekten can sikici
Kesinlikle öyle ya, eskiye düştüm resmen
eksiye*
Evet ben de yaşadım bunu olan isteğin de yok oluyor maalesef doğru yapan bulmak zor
En son ne zaman yaptın peki?
ya soruyu yazınca yanıt verenler oldu, deneyeyim dedim yine hayal kırıklığı çıktı artık gram istek yok içimde zaten kötü bir gündü
Deneyelim istersen diycektim ama yorumlarda isteğinin kaçtığını okudum ve ağrıyla uğraştığını bu durumda sanırım. dogru zaman değil.
Anlıyorum o yüzden dedim doğru zaman değil diye haklısın mod kaybolunca tekrar o. moda girmek ve toparlanmak. kolay olmuyor.
rahatlayamadığım için ağrım oldu biraz bu yüzden konuşmada kendi açımdan çok iyi olacağımı sanmıyorum, eleştirdiğim kişiler gibi olmak istemem üzgünüm🙃
Ama bu ağrı ile nasıl uyuycakswn ya da rahat olacaksın ki :)
olamayacağım sanırım
Ben de öyle düşündüm çünkü kolay olmuyor o ağrıyla rahat olmak. Fikrin degisirse söylemen yeterli
teşekkür ederim söyleyeceğim :)
Rica ederim bir süre daha buralardayım 😉
Açıkçası sadece yazı ile olan seksting bana göre değil.
Seksting sırasında da tatlısın yazan insan seksting yapmasın bence.
Aslında ben de normalde sesli tercih ediyorum, fotoğraf paylaşmayı da sevmem ama bu sıralar müsait olmadığımdan yazıya kaldım.
En azından benimle bir daha yapmayacak gibi.
Sesli ve fotoğraf olmalı karşındaki kişiyi hayal etmelisin başkasını hayal etmek mantıksız.
Yapmasın da zaten
Geç cevap almak çok sinir bozucu zaten, karşısındaki mal biriyse oluyor genelde bu. Onun dışında sexting de sert konuşmak daha iyi tabi ki
kesinlikle öyle ya, ben sinir bozuyor hem de istek kaçırıyor baya. Ben gayet istekli ve sert konuştuğumu sanmıştım sevgili yapay zeka çok tatlı olduğumu söyledi 🥺
İstekliysen konuşabilirizzzz
fotoğraf paylaşmayı pek sevmiyorum sesli için de müsait değilim şu sıra, yazarak kabul edersen ya da beklersen neden olmasın
Gel hadi
Etkili bir tavsiyem var
neymiş
burada söylememmmm
cidden hiç isteğim yok sekstinge şu anlık, oraya çekilsin istemiyorum
Gel gel sohbet olsun zaten bildiğin bişe söyleyeceğim şey ama çok etkili
ayarını iyi tutturmak lazım. bir de kafa dengi bulmak lazım. yoksa çok verimsiz oluyor.
kesinlikle öyleymiş ya
şans işi. en önemlisi acele etmemek
Yazısarak iğrenç
fotoğraf paylaşmayı sevmiyorum, sesli için de müsait değildim mecbur ona kaldık
Tercihler ve zevkler..
Bana denk gelmen lazim
herkes böyle söyleyip duruyor sonra saçma sapan kayboluyorsunuz 5 dakikada bir cevap
Yoo? Bende nefret ederim gec yazilmasindan !
Seni yukariya cikarabilcek kisiykw yapmaissin
nereden bulayım ki yazarken bir anda kaybolup duruyorlar
Benim var tanidigim
Istiyorsan
Dogru zaman yanlis kisi secimi yavrum😊
O geç cevap bütün heyecanı kaçırıyor zaten
kesinlikle öyle ya, sonra saçma sapan isteksizlik
İster istemez sonuç hüsran. Herkesle aynı frekans tutmuyor
Demek ki frekansınız tutmuyor
öyleymiş maalesef
Malmış sekstinig de tatlı ne demek kuzum * de
Herkes sexting yapamaz