Cinsel Yaşam Oral cidden zevk veriyor mu iki tarafa da? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Oral cidden zevk veriyor mu iki tarafa da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. kesinlikle... ben kadına yapmayı seviyorum zevkten çıldırmasını izlemeyi seviyorum... arada bir parmaklarmı da kullanıyorum 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim en sevdiklerimden aklım başımdan gidiyor diyebilirim özellikle de ucuna dil atılıp emilince 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. çok haz ettiğim bir şey değil kadın severse veririm ağzına. 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Herkese değil.. Benim için olsada olur olmasada.. Kelimeler tarif edemez yaşamalısın 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen yaparken zevl alamayabilirsin ama o yaparken 2 tarafta zevk alır yine de yapmayın haram 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bana veriyor partnerim de inliyor ve kıvranıyor yani evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben yalarken kudurtuyorum, omzum çizik oluyor bazen öyle diyeyim Yalatirken de kendimden geçiyorum, saçları doluyorum elime 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl karşı tarafın zevk almasından zevk alıyorum oral yaparak kendini kaybetme mevzusu 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl merhabaa Yorumla
Uzunince_birol_dayım Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Oralsız seks, seks değildir ihtiyaç giderme aracıdır 0 0 Yorumla
Yvz_Çtn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Çok zevkli bi kere oral yaptir bulutlarin uzerine uctugunu hissedersin 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen ver ben söylerim 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Yapılan tarafa zevk verir 0 0 Yorumla
poseydon694 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kadını ya mak daha güzel daha zevkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl oralsız olmaz o iş tatlım 2 9 Yorumla Uzunince_birol_dayım 1 yıl Yapmayı mı yapılmasını mı daha çok seviyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uzunince_birol_dayım yaparken yapılmasını Yorumla Uzunince_birol_dayım 1 yıl 69 da yüze oturmayı sever misin? 🥵😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uzunince_birol_dayım sevmesem nasıl yaparken yaptırıcam :D Yorumla Uzunince_birol_dayım 1 yıl tam tersi olabilir sen sırt üstü yatarsın erkek üstüne yatar ama o zaman da benimki gibi 18 cm olursa boğulursun falan 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uzunince_birol_dayım arada onuda yaptığımız oluyor Yorumla Uzunince_birol_dayım 1 yıl boğaza kadar alabiliyor musun hepsini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Uzunince_birol_dayım fazla uzatma artık Yorumla Uzunince_birol_dayım 1 yıl yanlış anlama da meraktan soruyorump*rnolarda zenci penislerini boğaza kadar alıyorlar ya o gerçek mi inanasım gelmiyor. Benimkini 14 cmden fazla alamadılar Türklerde gerçekten yapabilen var mı diye sordum Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Hem de nssıl. Anlatayım mı 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabiikide 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vermez olur mu 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabikide veriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
kesinlikle... ben kadına yapmayı seviyorum zevkten çıldırmasını izlemeyi seviyorum... arada bir parmaklarmı da kullanıyorum
Benim en sevdiklerimden aklım başımdan gidiyor diyebilirim özellikle de ucuna dil atılıp emilince
çok haz ettiğim bir şey değil kadın severse veririm ağzına.
Herkese değil.. Benim için olsada olur olmasada.. Kelimeler tarif edemez yaşamalısın
sen yaparken zevl alamayabilirsin ama o yaparken 2 tarafta zevk alır yine de yapmayın haram
Bana veriyor partnerim de inliyor ve kıvranıyor yani evet
Ben yalarken kudurtuyorum, omzum çizik oluyor bazen öyle diyeyim
Yalatirken de kendimden geçiyorum, saçları doluyorum elime
karşı tarafın zevk almasından zevk alıyorum oral yaparak kendini kaybetme mevzusu
merhabaa
Oralsız seks, seks değildir ihtiyaç giderme aracıdır
Çok zevkli bi kere oral yaptir bulutlarin uzerine uctugunu hissedersin
Sen ver ben söylerim
Yapılan tarafa zevk verir
Kadını ya mak daha güzel daha zevkli
oralsız olmaz o iş tatlım
Yapmayı mı yapılmasını mı daha çok seviyorsun
@Uzunince_birol_dayım yaparken yapılmasını
69 da yüze oturmayı sever misin? 🥵😍
@Uzunince_birol_dayım sevmesem nasıl yaparken yaptırıcam :D
tam tersi olabilir
sen sırt üstü yatarsın erkek üstüne yatar ama o zaman da benimki gibi 18 cm olursa boğulursun falan 😅
@Uzunince_birol_dayım arada onuda yaptığımız oluyor
boğaza kadar alabiliyor musun hepsini
@Uzunince_birol_dayım fazla uzatma artık
yanlış anlama da meraktan soruyorum
p*rnolarda zenci penislerini boğaza kadar alıyorlar ya o gerçek mi inanasım gelmiyor. Benimkini 14 cmden fazla alamadılar Türklerde gerçekten yapabilen var mı diye sordum
Çok fazla kafasını basacaksın
Bul birini bi ağzına al bi dene.
Bana veriyor çok
Evet
Hem de nssıl. Anlatayım mı
tabiikide
oral seks bence daha iyi
Sence
Hem de nasıl. Sence?
evettt veriyorrr
Vermez olur mu
Nirvana ya o kadar diyim