1 yılEvet sana katılıyorum normalde öyle de şte günümüz pek ölye değil. Bende evlenmek zor geliyor güvenemiyorum o yüzden çok korkuyorum zinaya kayıcam diye. allah şaşırtmasın
01 Yorumla- 1 yıl
Aminnnnn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla doğru bulmuyorum ve buna uygun yaşamaya çalışıyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
Cevap sahibi1 yılDoğrularımızla çelişmeden yaşayabilmek dileğiyle 👍
Cevap sahibi1 yılEig için teşekkürler, bildirim gelince yorumlara göz atayım dedim aşağıdaki zihniyetler midemi bulandırdı.
Herifin biri ısrarla senin özelini sormaya çalışmış ayar oldum.
Sanane devam etsene dayı !
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlenmeden olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
1 yılKim bilir kimin şeyine girdi ne bilem ben evlenmicem bundan dolayı 🤢
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Severlerse ve gercek anlamda evleneceklerse olur amasyada
04 Yorumla- 1 yıl
Evlenecekleri ne malum.
- 1 yıl
Ya evlensinler yapsınlar canımıza minnet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDüşünsen de düşünmesen de oluyor.. kızların çoğu 16 yaşında bam bam 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Başlıyo yani maalesef 😂
- 1 yıl
Başlıyorlar da ne oluyor sabahtan akşama kadar burada dert yanıyorlar.
- 1 yıl
Yok be hepsi halinden memnun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir de olmayabilir de kişilerin kişisel düşüncelerine kalmış.
05 Yorumla- 1 yıl
Onu biliyorum ama sizce doğru bir şey mi?
- 1 yıl
Doğru ya da yanlış diye nitelendirilecek bir şey değil.
- 1 yıl
Yanlış bir şey bakın bence demiyorum direk yanlış bir şey. Tabi inancı başka olan insanlara söylemiyorum bunu.
- 1 yıl
İnanç ile alakalı bir durum değil. Aslında alakalı da tamamen değil. Dediğim ve dediğin gibi herkes kişisel olarak nasıl bakıyorsa ona göre davranır.
- 1 yıl
Orası öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılBi erkek olarak tabiiki yaşayan kadınlara çakarım ama kızlar kendimi kocasına saklamalı vermeyecek karıdan alamazsın
03 Yorumla- 1 yıl
Ben sadece kızlar için söylemiyorum beyfendi.
Cevap sahibi1 yılTersini sormana gerek yok hiç bi kız bakir erkek istemez
- 1 yıl
Niye istemesin ben istiyorum mesela
1 yılDenemeden almamaya söz verdim.. Sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal karşılanmıyor sadece herkes işine geldiği gibi yaşıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Sence eskisi gibi kız olan kız kaldı mı?
12 Yorumla- 1 yıl
Niye kalmasın evet çoğu öyle ama eminim ki yapmayan da vardır
1 yılPişman olma ama sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur çok da güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Yapan çok var kişilerin kendi kararı
00 Yorumla
1 yılOlmamalı ama bazı şeyler olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi düşünen kalmadı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. olunmamalı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur elbet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmamalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvettt
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılyapan çok :D
033 Yorumla- 1 yıl
Evet çok herkesin kendi kararı bunuda biliyorum ama ne kadar doğru olabilir ki böyle bir şey.
- 1 yıl
Doğru yanlış bilemiyorum insanların tercihi ama en iyisi sanalda bile yapıyorlar
- 1 yıl
Bunda bilemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. evet herkes yapıyor ama herkesin kendi fikri dememiz yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. bu yanlış bir şey asla olmaması gereken ve normal karşılanmaması gereken bir durum.
- 1 yıl
İnsanların düşüncelerine karışamıyoruz maalesef. Herkes aşırı istekli yapmak isteyen yanlış da olsa doğru da olsa yapıyor
- 1 yıl
Tabiki de karışmayız ama bu işin temeli ne olursa olsun yanlış. Tabi din olarak başka inanca sahip insanlara söylemiyorum.
- 1 yıl
İnsanların şuanda ki tek derdi rahatlamak bana göre
- 1 yıl
Ben böyle rahatlamanın tövbe estağfurullah düşününce bile midem bulanıyor. Herhalde karşımdaki kişiden emin olmadığım için evlenmiyecem 🙂
- 1 yıl
Reel haricin de sanal da yapanlar da var rahatlamak için video izleyip. Kaldı ki niye miden bulansın bu normal bir şey :D
- 1 yıl
Midemin bulandığı şey ilişki değil. Sırf bu zihniyet yüzünden Allah bilir belkide evleneceğim kişi kimleri kimleri elden geçirir. Bunu düşününce o kadar midem bulanıyor ki bana dokunmasına izin bile vermeyebilirim o derece
- 1 yıl
Öyle erkekler var tabi ya ama ben şükür sanaldan öteye gitmiyorum
- 1 yıl
Sanalda yapsınlar ne yapıyorlarsa Razıyız yemin ederim.
- 1 yıl
Reel de ben istesem de yapamam ya kadınlara güvenmiyorum sanal idare ediyor beni
- 1 yıl
Allah aşkına yapmayın evleneceğiniz kişiye yapmayın ha evlenmem ben diyen yapsın. Ona kalmış. Evlilik aile kurmayı düşünün erkek ve kadınlar mümkünse yapmasın.
- 1 yıl
Reel de bir kere yapınca duramıyorsun sanal ds video izlemek ile aynı şey zaten
- 1 yıl
Yani bencede aynı şeydir. Gerek yok yani evlenin istediğinizi gönül rahatlığıyla yapın.
- 1 yıl
Kızlar sanalda konuşsa bence reele bu kadar geçmez erkekler ya
- 1 yıl
Ya sanalda olması da bir o kadar yanlış. Ama canlı yapmak ondan bin kat daha yanlış kötünün iyisi sanal yani.
- 1 yıl
Hepimiz video izlemiyor muyuz ki sanal da konuşmak da aynı en azından gerçek birisi daha fazla tatmin ediyor reel de yapmak yanlış evet ama sanal insanı az da olsa içinde ki duyguları frenliyo
- 1 yıl
Sanalda razıyız Allah aşkına daha fazla ileri gitmeyin ben evlenene kadar durunn😂
- 1 yıl
Dururuz o kadar ya 🤣🤣 ama sanalda bari çekinmeyin konuşalım rahatça 🤣
- 1 yıl
Valla öyle şeyler benlik değil tabi karşı taraftan isteyenle konuşabilirsin.
- 1 yıl
Sen niye konuşmuyorsun peki video izlemiyor musun normalde ondan da mi soyutlama yaptın kendinu🤣
- 1 yıl
Ben kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum inşallah karşıma da benim gibi biri çıkar.
- 1 yıl
Reel için sakla elbette ama sanal için çok da kasma bence ya
- 1 yıl
Ya sanalda da canlı bir erkek ile yapmam demek istiyorum. Video izlerim ama karşı cinsle sanalda olsa bir şey yaşamak istemiyorum
- 1 yıl
Daha fazla keyif almak varken kasma bence bu kadar ya video ile aynı sonuçta buda reel de bir şey yapmıyorsun ki
- 1 yıl
Yok fazlasına ihtiyacım yok zaten aklım o tür şeylere de kaymıyor senede bir anca. o yüzden videoya falan da gerek yok hemen hemen
- 1 yıl
Kendine dokunmaktan zarar gelmez ya ihtiyacin var ama baskiliyorsun gibi geldi bana epey hem video ds daha fazla sey görüyorsun 🤣
- 1 yıl
Evet baskılıyorum ve öyle devam ettirmeyi de düşünüyorum herşeyin fazlası zarar alışkanlık haline gelmesine gerek yok.
- 1 yıl
Alışkanlık degil ki vücut istiyor rahatlamaya sal beni 2 gün de bir de olsa diyor 🤣🤣
- 1 yıl
Valla dediğim gibi gün içinde aklıma gelmediği için bende öyle bir duygu oluşmuyor
- 1 yıl
Gece yatarken sabaha uyanınca da mi ıslanmış olmuyorsun hiç ya 🤣
- 1 yıl
Hayır bu konuyu da kapatalım artık. Fikirleriniz için teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmamalı
00 YorumlaNeden olmamalı?
08 Yorumla- 1 yıl
Neden olmalı peki?
- 1 yıl
Birbirini tanımak amaçlı cinsel ilişkiye mi yaşanmalı?
- 1 yıl
Tabi buda sizin düşünceniz. Peki sizce ahlaki olarak doğrumu ben ahlaki olarak doğru mu diye sormuştum aslında. Ve şöyle düşünün evlendiğiniz kadın aynı sizin gibi her sevgilisiyle flörtüyle birbirini tanımak amaçlı birlikte olmuş. Normal karşılar mısınız.
- 1 yıl
Hemde hiç değil.
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılOlmamalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım